Mészöly Géza: nem ezt érdemlem

Szitoközönnel és tiltakozással kezdődött a labdarúgó NB I 2017/2018-as idénye: Mészöly Géza meg az Újpest tulaja kapta a legtöbbet.
Szitoközönnel és tiltakozással kezdődött a labdarúgó NB I 2017/2018-as idénye: Mészöly Géza meg az Újpest tulaja kapta a legtöbbet.

Ha a Honvéd elleni NB I-es vereség (0-2) utáni sajtóértekezleten nem hozzák szóba, a Haladás együttesének edzője, Mészöly Géza talán sosem beszél arról, mennyire elege van, hogy mosdatlan szitoközönnel támadják.

– Mivel rákérdeztek, ezért mondom el a Borsnak is, hogy valakik a kispesti bajnoki meccseken rendszeresen sértegetnek – mondta lapunknak Mészöly.

– Kü­lönösebben nem keresem ennek okát, nem szólok vissza, nem is mutogatok. Egyszerűen tudomásul veszem. De megmondom őszintén, bármennyire fe­gyelmezem magam, azért bánt ez a viselkedés. Főleg azért, mert nem tudom, az egészre mivel adtam okot.

Ráadásul ez már a negyedik olyan alkalom, amikor Mészöly Haladás-mesterként a Bozsik-stadionban kap hideget-meleget.

– Erre persze azt mondhatják, ez benne van a futballban. A Honvéd egy patinás klub, amelyiket tisztelem, a múltban senkivel sem keveredtem vitába. Szegény édesanyámat sajnálom, elvégre olyan válogatott sértéseket kapott a személyemen keresztül, hogy azoktól én pironkodtam. Tudják, tettem annyit a magyar futballért edzőként, hogy kikérjem magamnak ezt a bánásmódot.

Vissza a régit!

Nem csillapodnak a kedélyek az Újpest címerváltozása kapcsán. A lila-fehér drukkerek a paksi 2-2 során a régi címert tartották a magasba, és molinón is üzentek a klubvezetésnek: a régit akarják, nem kell új!