Koris lányok rabolták el a Liu fiúk szívét

Nemcsak a jégen előny, hogy a rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra készülő Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang testvérek, közös legénylakásukban is könnyebb így az élet.
Nemcsak a jégen előny, hogy a rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra készülő Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang testvérek, közös legénylakásukban is könnyebb így az élet.

– A sport miatt sosem vesztünk még össze – jelenti ki határozottan a 20 éves Sándor, akit már koris körökben is inkább a magyar keresztnevén szólítanak. – De a házimunkán is szó nélkül megosztozunk, ha az egyikünk főz, a másik mosogat, s ugyanez a helyzet a mosás és teregetés esetében is. Szerencsére jól kijövünk egymással.

Az ízlésük viszont nem is lehetne eltérőbb. Legalábbis ami a lányokat illeti. Egyikük ugyanis nyugatról, míg a másikuk keletről választott magának barátnőt, akikben csak egy valami közös, mindketten korcsolyázók.

– Elise angol válogatott, és egyre komolyabb a kapcsolatunk – árulja el Sándor a csinos szőkeségről.

– Az én kedvesem, Szofja szintén olimpikon, viszont fekete hajú és orosz – teszi hozzá a 17 esztendős öccse.

Közös tetkót terveznek

A báty, Sándor már korábban beleszeretett a tetoválásba, s habár a kínai festőművész édesapa nincs oda érte, megtervezte fiának a motívumokat.

S ez még nem minden, hamarosan testvérével közös tetkót varratnak, amin egy napból, holdból és csillagokból álló együttes lesz, hogy amikor nincsenek együtt, az égre nézve akkor is eszükbe jusson a másik.

S hogy mi lesz így a magyar hölgyrajongókkal? Nos, reménykedni mindig lehet, vágják rá huncut mosollyal... Egy biztos, nemcsak itthon cseng egyre ismerősebben a kínai-magyar vegyes családból származó testvérpár neve, külföldön is akadnak már szurkolóik. Főleg, mióta Vk-aranyat nyertek a magyar váltóval.

– Dél-Koreában és Kínában már vannak, akik direkt miattunk jönnek ki a jégcsarnokba, traszparenseken buzdítanak bennünket, és várják a közös fotózkodást. Kicsit még furcsa ez a népszerűség, de nagyon jó érzés – ismerik el szerényen.