Kisfia mellett szenderedett örök álomra Kovács Edit bokszoló

Élete utolsó fotóját balatonszemesi üdüléséről posztolta a 37 éves Kovács Edit. Aztán pár napra rá hiába ébresztgette reggel nyolcéves kisfia, a mamája többé nem kelt fel, nem készített neki reggelit. A fiatal nőt a szíve vitte sírba.

Nemcsak remek bokszoló, remek ember is volt Edit

Tegnap Mátrafüreden temették el a Gyöngyösi AK kétszeres amatőr magyar bajnoki ezüst­érmes bokszolóját, aki nyolc éve hagyott fel az aktív sporttal. Azt követően életét egy ideig beteg édesapja ápolásának szentelte. Csinos, életvidám sportolójukról a gyöngyösiek szakosztályvezetője, Eperjesi Mihály elmondta: egyedül nevelte a kisfiát, és bár az utóbbi hónapokban nem járt le a boksztermükbe, jó formája tartása érdekében azért olykor beugrott hozzájuk, és elragadó egyéniségével megajándékozta egykori sporttársait.

A volt ökölvívó árváját egykori klubja segíti

– A minap rendeztünk a környéken egy kollektívakovácsoló tábort, amelyen Erdei Zsolt szövetségi elnök is megjelent, és bizony nem jutott szóhoz, amint a halálhírről értesült – mesélte Eperjesi.

Eperjesi Mihály szerint semmi előjele nem volt a tragédiának

A vidéki bokszklub lehetőségeihez mérten segíti majd az árván marad kisfiút.

– Editke halálában az a szörnyű, hogy semmiféle előjele nem volt. A Parádsasváron dolgozó ismert nőgyógyász, dr. Suskó Mihály rendszeresen vizsgálta, ellenőrizte őt is, szóval a semmiből érkezett ez a borzalom.