Kidőlnek az emberek a csinos teniszezőnő meccsei közben

Ana Ivanovicsot kísérti a baj az Australian Openen. Néhány napja különös dolgok történtek a pálya körül, amíg ő az amerikai ellenfelével játszott.
Ana Ivanovicsot kísérti a baj az Australian Openen. Néhány napja különös dolgok történtek a pálya körül, amíg ő az amerikai ellenfelével játszott.

Ana Ivanovics vonzza a bajt. Az Australian Openen szereplő szerb teniszező meccsét néhány napja, az első fordulóban azért kellett félbeszakítani, mert az egyik néző a lépcsőkről lezuhanva a fejére esett. A sérült szurkoló ellátása, illetve a mentők munkálkodása miatt jó fél óra hosszat állt a játék.

A harmadik fordulóban hasonló eset ismétlődött meg. A szerb – a világbajnok német futballista, Bastian Schweinsteiger barátnője – 6:4, 1-0-ás vezetésénél valaki rosszul lett a lelátón. A pályán lévők akkor még nem tudták, hogy Ivanovics edzője, az 58 éves Nigel Searst kellett – szívpanaszokkal – sürgősen kórházba szállítani. A játék 50 perc után folytatódott. Ivanovicsnak ugyan felajánlották, hogy hosszabb szünetet is kaphat, de nem élt a lehetőséggel, és a folytatás mellett döntött. Rosszul tette, mert ellenfele, az amerikai Madison Keys magára talált és megverte.

Nigel Sears egyébként Andy Murray apósa. A világranglistán második brit egyébként a szomszédos pályán játszott, és csak a győztes meccse után tudta meg, hogy kórházba vitték felesége, az első gyermekükkel várandós Kim édesapját.

A kórházi közlemény szerint egyébként Nigel Sears már jobban van.