Két olimpia közt szeretne gyereket Hosszú Katinka

Bátor döntést hozott - bár mostanában nagyon úgy tűnik: számára nincs lehetetlen.
Bátor döntést hozott - bár mostanában nagyon úgy tűnik: számára nincs lehetetlen.

Újabb és újabb kihívásokat keres Hosszú Katinka, aki novemberben már azzal is próbálkozott, hogy a férfiak közt is versenyezhessen - noha akkor az nem jött neki össze, új projektje még bevállalósabb.

A világklasszis úszónő korábban is beszélt már arról, hogy több gyermeket is szeretne, és úgy tervezi, hogy a tokiói ötkarikás játékok után szülne először. "Három gyermeket szeretnék. A tokiói olimpia után, 2021-ben jöhet az első. Bár ha Budapest elnyerné a 2024-es olimpiarendezés jogát, három évvel később szülnék először" - nyilatkozta korábban.

Nos, a dolog annyit változott, hogy valóban 2021-ben szülne először - ám a szülés után még visszatérne a 2024-es olimpiára! "Szeretnénk gyerekeket. Talán születik egy kisbabánk 2021-ben, és aztán visszatérek 2024-ben. Ez lenne csak az új kihívás" - idézte Hosszú Katinka egy angol nyelvű magazinnak tett nyilatkozatát a Ripost.

Ha ez összejönne neki, akkor 35 évesen hat olimpiával koronázhatná meg úszói karrierjét.

Katinka aranyat aranyra halmoz - de szülés után, 35 évesen ismét részt venni egy olimpián még talán neki is nagy kihívás lenne