Jenson Button az F1 helyett Brittnyben merül el

Noha Jenson Button Monacóban hajlandó volt helyettesíteni Fernando Alonsót az F1-es versenyhétvégén, csöppet sem hiányzik neki az autóversenyzés. Érthető, hiszen dögös barátnője, Brittny Ward mellett épp elég izgalomban van része. A 37 éves angol sportember másfél éve jár az amerikai Playboy-modellel, és a tíz év korkülönbség ellenére tökéletes közöttük az összhang. Most épp Olaszországban, Amalfi partjainál romantikáznak, ahol a fotósok legnagyobb örömére Brittny falatnyi bikinikben – sőt néha e nélkül – mutatja meg tökéletes „ka­rosszériáját”.

Jenson Buttont újabban párja karosszériája hozza lázba © Northfoto

© Northfoto

Ám nemcsak Button találta meg a boldogságot válása után, exfelesége, a japán fehérneműmodell Jessica Michibata – akivel alig egy év házasság után, 2015 decemberében mentek szét – is ragyog, ugyanis első babáját várja. Már azt is tudni lehet, hogy kislánnyal terhes, a babáváró bulin ugyanis egy Baby Girl feliratú hatalmas gyümölcstortával lepték meg a csinos kismamát a barátai. Az apukáról viszont mélyen hallgat a modell, vagyis nem tudni, ki lépett a pilóta he­lyébe.

Pezsgőlocsolás helyett a pilóta újabban csak tusol © Northfoto

Jessica 21 hónappal a válásuk után kislánnyal terhes © Instagram

Hamilton Rossival motorozna

A Mercedes háromszoros világbajnoka, Lewis Hamilton bakancslistáján előkelő helyen szerepel egy közös motorozás a MotoGP klasszisával, Valentino Rossival. Épp ezért nem volt rest a Channel 4 interjújában üzenni az olasznak, hogy szívesen motorra pattanna a birtokán, ahol egy spéci pálya várja a vendégeket. Rossi vette az adást, és azonnal válaszolt: „Lewis előtt mindig nyitva áll az ajtóm”.

© Czerkl Gábor