Janics boldogságát a különböző frizurái tükrözik - fotók

Douchev-Janics Natasa gyakran változtatja a frizuráját, ám ha végignézünk a „stílusalbumán” nemcsak a hajáról, de róla is sokat megtudunk.
Douchev-Janics Natasa gyakran változtatja a frizuráját, ám ha végignézünk a „stílusalbumán” nemcsak a hajáról, de róla is sokat megtudunk.

Óóó, itt még csak 22 éves voltam, ez az első válogatón készült, amit megnyertem, később kivívtam az olimpiai indulás jogát, ahol két aranyat szereztem. Nem törődtem a külsőmmel, csak azzal, hogy jól kajakozzak. Nem csak a hajam volt rossz, ahogy elnézem, pufi voltam, jattos.

Első hónap Mexikóban, nem sokkal a gerincműtétem után. Látszik, hogy nem vagyok nyúzott, pihentnek éreztem magam, a sok pihenés miatt fel voltam töltődve. A frizurám szörnyű, a hajam minősége is, gyorsan el is mentem fodrászhoz.

Szintén Mexikó, itt talán a színe szokatlan, külföldön ugyanis azt tapasztalom, hogy erősebbek a festékek, a hajat is tönkreteszik és a színük is intenzívebb, ez már szándékosan egy szolidabb, hajkímélő változat.

Szófiai fotó, szeretem ezeket a képeket, mert emlékekhez kötődnek. Bolgár férjem családjával, barátokkal partiztunk, ez is már műtét utáni fotó. 76 kilóra felhíztam, mert nem volt más dolgom, csak a rehabilitáció. Boldog voltam. Itt is.

Kislányommal, Milanával egy U23-as versenyen ülünk a stégen, ez volt a tökéletes haj számomra, a színe és a fazonja is. A fotót egy kanadai versenyző készítette, szeretem ezt a képet.

Andróval és a hajpánttal, amit gyakran viselek: sok rövid kis hajszálam van elöl, ezek miatt hordok gyakran hajpántot, nagyon kényelmes, és ha jó a színe, öltöztet is. A fotó Ráckevén készült, Kovács Katalin csinálta rólunk.

Ezt a hajat is Mexikóban csináltattam, mindennap a fodrászszalon mellett mentem el, jó hajú nők jöttek ki onnan, ezért én is kipróbáltam. Szerettem ezt a frizurát, könnyen tudtam kezelni az edzések alkalmával is.