Ilyen autóra futja a Vidiből kirúgott Rudolfnak - fotóval

Havi 3 millió forintos fizetésért csalta a futballt Rudolf Gergely a Videotonban. A klub vezetőinél tegnap telt be a pohár: felmentették az edzések látogatása alól a csatárt.
Havi 3 millió forintos fizetésért csalta a futballt Rudolf Gergely a Videotonban. A klub vezetőinél tegnap telt be a pohár: felmentették az edzések látogatása alól a csatárt.

Újabb klubnál szerepelt le a 28-szoros magyar válogatott Rudolf Gergely. A 31 éves támadó szerda óta nem látogathatja a Videoton első és második csapatának edzését sem.

Érdeklődtünk a klubnál, hogy miért mondtak le végleg a játékosról, de részletekbe nem kívántak bocsátkozni. Rudolfnál is puhatolóztunk, ám ő lecsapta a telefonját.

Úgy tudjuk, hogy a Vidi vezetőinek a borzasztóan gyenge forma mellett abból lett elegük, hogy a futballista folyamatosan sérültet jelentett, miközben bónuszok nélkül felmarkolt havi 10 ezer eurót (3 millió forintot).

© Fotó: Cser Dániel

Rudolfot tavaly nyáron még Burcsa Győző sportigazgató igazolt le. Sokan már akkor kételkedtek a döntés helyességben, hiszen a játékossal már korábban is gondok voltak. Debrecenből elírt szerződése miatt idő előtt, aprópénz ellenében távozott, Olaszországban nem sikerült megváltania a világot, a Panathinaikoszban sérülések hátráltatták. Hazatérése után a Diósgyőrben is állandóan sérült volt, amivel kivívta a szurkolók ellenszenvét.

Következett Győr, ahol tulajdonképpen meghálálta a bizalmat, ám a klub tönkrement, így került szabadon igazolható játékosként a Videotonhoz.

A fehérvári klubban folyamatos „sérülései” miatt tavaly nyár óta csak hét bajnokin lépett pályára, egyiket sem játszotta végig, mindössze 230 percet töltött a gyepen, gólt nem szerzett.

Sokan abban bíztak, hogy Horváth Ferenc vezetőedző – akivel Győrben jól tudtak együttműködni – a helyes útra tudja terelni, ám neki sem sikerült. Rudolf a hozzáállásával csak rontotta a csapatmorált, ezért nem volt maradása.

© Fotó: Cser Dániel