Hétnél megunták a szívást a srácok: hazamentek

A tiszalöki focicsapat tagjai úgy gondolták, elég a kilátástalanságból: a vendéglátó Nagyecsed már 7-0-ra ment a szünetben, emiatt nem jöttek ki a második félidőre.
A tiszalöki focicsapat tagjai úgy gondolták, elég a kilátástalanságból: a vendéglátó Nagyecsed már 7-0-ra ment a szünetben, emiatt nem jöttek ki a második félidőre.

Érezhette a Tiszalök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályú parti előtt, hogy nagy baj lesz, mert se edző, se hivatalos kísérő nem ment el a játékosokkal a Nagyecsed elleni idegenbeli meccsre. Sőt, eleve összesen tízen voltak, a szünetben meg még annyian sem, mivel további két játékos megsérült.

Az ecsediek amúgy is ütőképesebbek, tavaly októberben például kupameccsen fogadták a Fradit, és tisztességesen helytálltak, ezért senki sem csodálkozott, amikor 45 perc játék után már 7-0-ra vezettek. A további góleső viszont elmaradt, mert a pihenő után a Tiszalök nem jött ki a pályára. Feladta.

– Amíg szuflával bírták, hajtottak, de láttam, hogy hármas emberhátrányban fokozatosan elfogy a harci tűz – mondta Fodor András, a félbeszakadt meccsen 7-0-ra győztes nagyecsediek klubelnöke. – Bementem az öltözőjükbe, próbáltam rábeszélni őket a folytatásra. Mindhiába.

A tiszalökiek inkább elbujdokoltak, mintsem hogy nyilatkozzanak, de érthető, ha nem szívesen emlékeznek a kínos pillanatokra. Annál inkább, mivel már az ifik előmeccse is borzalmasra sikeredett: a szintén emberhátrányban csatát vállaló fiatalok 26 gólos hátránynál vonultak le a pályáról.

– Tiszalök néhány éve még a szabolcsi futballsport erősségének számított, kifejezetten ügyes középiskolás focisták kerültek ki onnan. Kár értük – tette hozzá Fodor András.

© © szon.hu