Gyanús tartalmú üvegcsével a kezében nyilatkozott a volt sztárfocista

Egy gyors közös interjú erejéig ismét találkozott egymással Cristiano Ronaldo és Rio Ferdinand. 

Egy gyors közös interjú erejéig ismét találkozott egymással Cristiano Ronaldo és Rio Ferdinand. 

Hat futballidényt együtt töltöttek el a Manchester Unitedben, és igazán jó barátok még ma is. A portugál Cristiano Ronaldo azért ruccant át az angol városba, hogy a régi szép közös emlékekről beszélgessen Rio Ferdinanddal.

A manchesteriek edzőtáborában futott össze a két ász, és persze a Real Madrid-klasszis Ronaldo első kérdése ez volt: mire viszi majd a hivatásos ökölvívók táborában? Köztudott, Ferdinand abbahagyta a focit, és a bokszringben, hivatásos öklözőként kíván érvényesülni.

Good to see the main man today.... guess who insta?! Comment below.... 👀⚽️

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

Az interjú során szót ejtettek arról, hogy milyen érzés volt egykoron közösen hat angol bajnoki címet szerezni, végezetül pedig Ferdinand összegezés gyanánt arról beszélt, Ronaldo mennyire megváltozott azóta, hogy három gyermeket nevel, továbbá mennyire rokonszenves ember, amikor hamarosan születendő negyedik gyermekéről beszél.

A hangulatos interjú során mindössze az keltett visszatetszést, hogy Ferdinand egy titokzatos tartalmú üvegcsét tartott a kezében, és abból olykor kortyolt is egyet. Ronaldot bezzeg nem kínálta meg.