Gundel Takács Újpestre szerződött

Gundel Takács névvel érvényesülni nem lehet könnyű, de a tévéből jól ismert Gábor fiának nincs más választása: a fiú 19 éves, focikapus, és most igazolt Felcsútról Újpestre!
Gundel Takács névvel érvényesülni nem lehet könnyű, de a tévéből jól ismert Gábor fiának nincs más választása: a fiú 19 éves, focikapus, és most igazolt Felcsútról Újpestre!

Az egyik legismertebb tévés szpíker Gundel Takács Gábor anno tehetséges kézilabdázónak számított, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy 19 éves fia szintén sportol, nem is akárhogyan! Bencét most szerződtette az NB I-es Újpest. Hát igen, a vér nem válik vízzé.

– Bencével rengeteget beszélgetek a sportról, így a labdarúgásról is – mondja a sportriporternek indult Gundel Takács Gá­bor, aki azóta az egyik legfoglalkoztatottabb tévés személyiség lett. – Büszke vagyok arra, hogy az MTK-val és a Puskás Akadémiával szerzett korosztályos ma­gyar bajnoki címeket, utánpótlás-válogatott kerettag is volt. Abba nem szóltam bele, mikor hol folytassa pályafutását.

A tévés azt se erőszakolja a fiára, hogy ugyanúgy szeresse az olaszok mai válogatott focikapusát, Gianluigi Buffont, mint a múlt legnagyobbját, Dino Zoffót. Bence egyébként igen szerény, és elsősorban a munkában hisz:

– Kevés lehetőséget kaptam Felcsúton, ezért döntöttem, hogy váltani szeretnék. Hála istennek találkoztak az elképzeléseink, így örömmel igazoltam a Megyeri útra – nyilatkozta Ben­ce az Új­pest hon­lapjának.

Az egykori ötszörös válogatott kapuvédő, Andrusch József, az MLSZ korábbi, kapusképzésért felelős trénere jól ismeri a kétméteres fiatalembert, ugyanis irányította tréningjeit.

– Képzett a légi harcokban, a lábmunkája elvárt szintű. Azt tanácsolom, minél több izmot rakjon magára, amiben egy fitneszedző segíthet neki. Van érzéke a futballhoz, ez már másfél éve is látszott rajta!