Gundel: Nem volt elvonási tünetem

Tegnaptól újra képernyőn látható a népszerű műsorvezető, Gundel Takács Gábor, aki az Origo sportmagazinjának, a Szpíker Kornernek lett a házigazdája. A műsor a magyar és nemzetközi foci legfontosabb eseményeiről szól.

– A sportrovatvezető, Lantos Gábor régi kollégám, ő kért fel, hogy legyek a műsor házigazdája, mivel érdekesnek találtam a feladatot, és a televíziózáshoz értek is, igent mondtam. A műsor hetente egyszer, nyolc-tíz percben lesz látható – mondta a Borsnak Gundel Takács Gábor, aki hozzátette: az első műsor témája a magyar válogatott portugálok elleni vb-selejtezője volt. A 3-0-s vereségről Hegedűs Henrikkel és Borbély Zoltánnal beszélgetett a sportriporter.

Újra van kedve nevetni a népszerű riporternek © Czerkl Gábor

– Televíziós szempontból nem okozott újdonságot a műsor, de nagyon szeretek televíziózni, élveztem a feladatot – fogalmazott Gundel, aki hozzátette: az utóbbi időben nem volt elvonási tünete, amiért nem szerepelt a képernyőn. – Mindenáron nem akarok tévézni. Ha felkérnek egy érdekes műsorra, szívesen mondok igent, de nem ragaszkodom görcsösen a képernyőhöz.

A Maradj talpon! korábbi házi­gazdája február elején távozott a köztévétől, mert szakmai kérdésekben nem tudott egyetérteni az MTVA-val, ám Gundel szerint lényegtelen, hogy az Origót is kormányközeli internetes portálként emlegetik.

– Mi itt szigorúan futballról beszélgettünk, ahol a jobb és a bal az szélsô, meg hátvéd. A labdarúgás egy demokratikus játék, mindenkire szükség van – zárta Gundel.