Eltűnt a képernyőről: 4 adásig bírta Détári?

Mire a nézők megszokhatták volna, hogy Détári Lajos kommentálja az NB I-es meccsek összefoglalóját, addigra el is tűnt a képernyőről.
Mire a nézők megszokhatták volna, hogy Détári Lajos kommentálja az NB I-es meccsek összefoglalóját, addigra el is tűnt a képernyőről.

Fantasztikus futballistatudásának köszönhetően a mai napig rengeteg csodálója van Détári Lajosnak. Ezért is örült meg sok focikedvelő annak, hogy az egykori világválogatott játékos folyamatos vendége lett tavasszal az M4 Sporton látható Góóól! című NB I-es gólösszefoglaló műsornak. Az idény megkezdése előtt egy héttel a felvezető adásban tűnt fel először Détári, majd három forduló eseményeit kommentálta vasárnap esténként.

Ám múlt vasárnap hiába várták a volt futballistát, ezúttal nem bukkant fel az MTVA stúdiójában. Mivel mindenki Döméjével többször előfordult már, hogy nagy érdeklődésre számot tartó eseményen előzetes jelzés nélkül egyszerűen nem jelent meg – például az önéletrajzi könyve bemutatóján sem –, felvetődött, hogy most is erről lehet szó.

Nos, MTVA-s berkekből megtudtuk: habár a tévések ezúttal is számítottak a hangszálproblémái miatt folyton elcsuklóan beszélő Détári jelenlétére, ám ő a műsor előtt nem sokkal jelezte, ezúttal nem ér rá elmenni az adásba. Úgy tudjuk, mindezt most még mindenféle következmények nélkül megtehette, ugyanis nincs aláírt szerződése. A köztévénél tervezik, hogy megállapodást kötnek Détárival, ám ki akarják kötni, hogy milyen anyagi és egyéb következményekkel jár, ha nem jelenik meg a műsorban.

Az M4 Sportnál attól tartanak, megbízhatatlanság az adás rovására mehet.