David Beckham elnézi Victoria trehányságát

Noha David és Victoria Beckham magánélete sok
szempontból már régóta nyitott könyv a világ
előtt, az angol futballsztár és felesége ezúttal
maga árult el néhány titkot a család életéből.
Noha David és Victoria Beckham magánélete sok
szempontból már régóta nyitott könyv a világ
előtt, az angol futballsztár és felesége ezúttal
maga árult el néhány titkot a család életéből.
VALLOMÁS - Kevés híresebb pár él a világon David és Victoria Beckhamnél, ám ez nem jelenti azt, hogy életüknek ne lenne számos hétköznapi mozzanata.

– Victoria mindig nyitva hagyja a fiókjait – árulta el Beckham –, és soha nem tekeri vissza a fogkrém kupakját. De a saját fürdőszobájában azt csinál, amit akar. Elég rendetlen, de hagyom őt, hadd csinálja.

– Tényleg rendetlen vagyok – tette hozzá az énekes-divattervező –, tiszta, de rendetlen. Szerencsénk van, hogy megengedhetjük a külön fürdőszobát. Davidé sötét fából készült bútorokkal van tele, férfias fürdő, amelyben elöl vannak a tisztálkodó szerek, az enyém nagyon modern, a fekete és a fehér színek uralják.

A házaspár arról is beszélt, hogy a mai napig sok ingyenes ajándékcsomagot kapnak, amit nagy izgalommal bontanak ki, habár annyi pénzük van, hogy az ajándékot maguk is megvehetnék.

Amióta Amerikába költöztek, Victoria még jobban odafigyel az alakjára.
– Mindennap a konditeremben kezd és nyolc kilométert teljesít a futópadon – mondta a focista a feleségéről.
– Én utálok úgy futni, hogy nem jutok sehova, ezért inkább a szabadban szeretek mozogni. Leginkább késő este megyek ki kocogni egy kicsit, vagy este ruccanok le Victoriával a konditerembe, van egy nagyon jó hely a házunkhoz közel.

A család a sporton kívül gyógyító kristályokkal őrzi egészségét, a több mint ötmilliárd forintot érő Beverly Hills-i házukban több kvarckristályt és turmalindarabkát helyeztek el.

– Szeretjük a kristályokat, energiával töltenek fel minket, hiszünk a spirituális erejükben – mondta végezetül David Beckham, aki azt is elárulta: kedvenc időtöltése a kertben ücsörögni és nézni a három gyermeküket, ahogy a kutyáikkal játszanak.
T. R.