Dárdai ellen mutatkozhat be Kleinheisler

Még szinte meg sem melegedett a nagynevű német élvonalbeli klub a Werder Bremen öltözőjében, máris be­mutatkozhat a csapatban tétmérkőzésen Kleinheisler László.
Még szinte meg sem melegedett a nagynevű német élvonalbeli klub a Werder Bremen öltözőjében, máris be­mutatkozhat a csapatban tétmérkőzésen Kleinheisler László.

A csobánkai Scholes becenévre hallgató 21 éves középpályás nemcsak kitartó munkájának köszönheti a lehetőséget, hanem annak is, hogy a kiesés elől menekülő csapatának meghatározó játékosa, Philipp Bargfrede az első tava­szi fordulóban megsérült, és edzője őt nevez­te meg, mint lehetséges első számú he­lyettest.
– Kleinheisler készen áll a játékra, ő lehet a beugró – jelentette ki a meccs előtt Viktor Szkripnik, a Werder trénere.

A magyar válogatott játékossal kapcsolatban egyetlen kétely vetődik csak fel, hogy fizikailag ké­pes-e már végigjátszani egy Bundesliga-meccset, miközben szinte az egész őszi szezonban jegelte őt a Videoton?

– Erre magam sem tudom a választ, hiszen jelenleg itthon végzem a papírmunkáit – árulta el Nagy Mihály, a játékos mene­dzsere. – Laci brémai ügyeit már elintéztük, de még szállodában lakik. Jó hír viszont, hogy már kint van vele a barátnője.
­­

Kleinheisler egy éve alkot párt a székesfehérvári Spekker Katalinnal. A Facebook-bejegyzéseikből kiderül, hogy nagyon szeretik egymást, igazi támaszai a másiknak, úgyhogy Lacit biztosan a lány jelenléte is jobb játékra serkenti.

A vörös focista esetleges bemutatkozásának különleges pikantériát szolgáltat, hogy arra éppen Dárdai Pál Herthája ellen kerülhet sor. Habár a berlini gárda a BL-pozíciókért, a Werder a kiesés elkerüléséért harcol, a magyar edző figyelmeztetett, Brémában borzasztóan nehéz dolguk lesz.