Börtön vár a pornósztárt verő ketrecharcosra

Játéknak indult, aztán brutális nemi erőszak lett belőle. Az MMA-harcos komolyan vette a szerepjátékot.
Játéknak indult, aztán brutális nemi erőszak lett belőle. Az MMA-harcos komolyan vette a szerepjátékot.

Megverte, megerőszakolta és fojtogatta barátnőjét az MMA-harcos Jonathan Koppenhaver. A korábbi pornósztár, Christy Mack Twitter-oldalán számolt be a brutális tett részleteiről.

Amikor még minden rendben volt közöttük © Twitter

A lánynak felismerhetetlenségig összeroncsolódott az arca, tizennyolc csontja tört el. Az egész ügy egy szerepjátéknak indult, ugyanis Koppenhaver azt szerette volna, ha eljátszanának egy nemi erőszakot, ám Christy álmában sem gondolta volna, hogy a fantázia valósággá válik, és imitálás helyett ténylegesen kapja majd az ütéseket, rúgásokat.

– Tizennyolc csont tört el csak az arcomon, két helyen pedig az orrom, és több fogam is kiesett – fogalmazott a lány, aki sok mindent megtapasztalt már, de azt az őrületet, ami akkori párján elhatalmasodott, még neki is új volt. Azóta persze már nincsenek együtt.

Christy szerencsére felépült azóta © Twitter

Az eset ugyanis nem most történt, ám tettéért jövő hónapban állhat bíróság elé.

Jonathan Koppenhavernek nem először gyűlik meg a baja az igazságszolgáltatással © Twitter

A Harcigép becenevű bunyós amúgy először kerül a rendőrség célkeresztjébe. Korábban 34-szer vádolták különféle bűncselekménnyel, köztük öt rendbeli nemi erőszakkal, és két gyilkossági kísérlettel megvádolták már. Ehhez képest most is azt vallja, ártatlan.