Böde 13-as zacskóba bújt Pepe, a rakodómunkás

A Messi feliratú nejlonszatyros afgán kisfiú láttán Böde 13-as zacskóba bújt Pepe, a rakodómunkás. Reméli, kedvence meglepi őt egy Fradi-mezzel.
A Messi feliratú nejlonszatyros afgán kisfiú láttán Böde 13-as zacskóba bújt Pepe, a rakodómunkás. Reméli, kedvence meglepi őt egy Fradi-mezzel.

Nejlonszatyorból készített Fradi-mezben dolgozta végig a tegnapi munkanapot Szőllősi Tamás, vagy ahogy Érden ismerik: Pepe. A 26 éves rakodómunkás megszállott rajongója Böde Daninak. Amikor meglátta az afgán kisfiút, Böde-mezt készített magának – ha már neki sem telik eredetire.

– Gyerekkorom óta rajongok a Fradiért, ha tehetem, minden meccsüket megnézem a tévében. Böde az isten, játékánál már csak a csípődobása a jobb. Imádom – mondta a Borsnak Pepe, aki bevallotta, azt reméli, kedvence őt is meglepi egy 13-as dresszel.

Tamásnak emellett minden vágya, hogy egyszer a Groupama Arénában torkaszakadtából buzdíthassa kedvenc csapatát.

– Még nem jártam a Fradi-stadionban. Nagyon jó lenne a VIP-szektorból végignézni egy meccset – ábrándozott Pepe, aki napi nyolc órában pakolja a lambériá­kat. Pedig focistának készült, és úgy érzi, minden adottsága megvan hozzá.

– Hasonló a testfelépítésem, mint Bödéé. Bár bajnokságban soha nem fociztam, a streeten sokat. A grundon én voltam a legjobb – büszkélkedik Pepe. A focistaálmairól már lemondott, de bízik benne, rajongására felfigyel a magyar válogatott támadó.

– Kedves Dani, én va­gyok a legnagyobb rajongód! Ha időd engedi, nagyon szívesen látlak itt az érdi fatelepen – üzent kedvencének Szőllősi Tamás.