A skandálás volt a legérdekesebb része a Feröer elleni 1–0-s meccsnek

Tíz percig néma csönd borította a Groupama Arénát, ahol a magyar fociválogatott a feröeriek ellen lépett pályára a vb-selejtező utolsó fordulójában. Csupán elvétve lehetett hallani a vendégek bíztatását, akik szép számmal, 150-200-an jelentek meg, hogy bíztassák csapatukat. A némaság oka az volt, hogy a szurkolók, így akarták Dzsudzsák Balázsék tudtára adni, nem elégedettek a kvalifikációs sorozatban nyújtott teljesítménnyel.

A folytatásban ugyan megjött a hanguk a drukkereknek, ám ennek sem örülhettek önfeledten a nemzeti tizenegy tagjai, ugyanis a „k..va gyenge” rigmus csendült fel, valamit Bernd Stock szövetségi kapitány leváltására tettek javaslatot azzal, hogy Dárdai Pált követelték vissza a válogatott élére, de az „Auf Wiedersehen!” sem maradhatott el.

Az első félidőben, bár próbálkozott a magyar csapat, meglehetősen unalmas volt, igazán nagy gólhelyzetet nem sikerült kialakítaniuk, 0-0-val és hangos füttyszó kíséretében vonulhattak szünetre az együttesek.

Dzsudzsák Balázs és a feröeri René Joensen © MTI/Illyés Tibor

A folytatásban nagyobb fogozatra kapcsoltak Nagyék, és Storck teljesítette szurkolók kérését is: Eppelt a félidőben Böde váltotta, ám így sem sikerült veszélyes gólhelyzeteket kialakítani. A 81. percben aztán megtört a jég: a ferencvárosi Böde Dániel pöckölte a labdát a hálóba. A szurkolókat azonban ez sem vígasztalta, továbbra is szólt az „Auf Wiedersehen!”.
Végül egy izzadságszagú győzelemmel búcsúzott a magyar válogatott a vb-selejtező-sorozattól.

Mikor kiment még a magyar válogatott köszönteni a szurkolókat, csak füttyszót kaptak válaszul...