A Maldív-szigeteken lazulnak a magyar focisták

Tavaly Dubaj, idén a Maldív-szigetek a legfelkapottabb téli úti cél futballistáink körében. Három játékos is a trópusi melegben töltődik fel. 
Tavaly Dubaj, idén a Maldív-szigetek a legfelkapottabb téli úti cél futballistáink körében. Három játékos is a trópusi melegben töltődik fel. 

Megszállták a Maldív-szigeteket a magyar futballisták. A közösségi oldalakra feltöltött fotókból kiderül, hogy az ünnepeket két válogatott légiósunk, Szalai Ádám és Stieber Zoltán és az Újpest csatára, Kabát Péter is szemet gyönyörködtető luxusban, 30-34 fokos trópusi melegben tölti.

Az Indiai-óceánban található dél-ázsiai szigetcsoport a fehér homokos partjaival, kristálytiszta vizéből kiemelkedő bungalóival elvarázsolja vendégeit.

Kabát és menyasszonya, Róka Adrienne Kandooma-szigetén egy minden igényt kielégítő kis házikóban szállt meg.

– Éjjel rákokat, polipokat, különböző tengeri élőlényeket sodor a partra a víz. Adri fél tőlük, ezért választottuk a biztonságosabbnak tűnő házikót – árulta el Kabát, aki tízfős baráti társasággal tölti az idejét.

– Olyan benyomásunk van, mintha luxusbörtönben lennénk, hiszen a szigetet húsz perc alatt körbe tudjuk járni, viszont egy másikra csak hajóval vagy hidroplánnal tudunk átjutni, ami viszont meglehetősen drága mulatság. Élvezzük a jó időt, a csodálatos környezetet. Delfinsimogatást és horgászást is tervezünk, ám eközben futással és úszással én már a felkészü­lést is elkezdtem a tavaszi szezonra.