A fradisták többségénél megbukott Kubatov

Hiába vezeti toronymagasan a focibajnokságot az FTC, a választási irodában történt botrány után Kubatov Gábor elnök népszerűsége sosem látott mélységbe zuhant a szurkolók körében.
Hiába vezeti toronymagasan a focibajnokságot az FTC, a választási irodában történt botrány után Kubatov Gábor elnök népszerűsége sosem látott mélységbe zuhant a szurkolók körében.

Habár a Ferencváros hivatalos közleményben kürtölte világgá, hogy nincs köze a keddi, a Nemzeti Választási Irodában történt botrányos eseményekhez, a szurkolókat, a közvéleményt nem tudták megvezetni. Ismert: kigyúrt, kopasz, büntetett előéletű, az FTC biztonsági szolgálatában dolgozó férfiak megakadályozták Nyakó István MSZP-politikus népszavazási kezdeményezésének beadását.

Az ulloi129.hu internetes portál – amely inkább klubbaráti, mint szélsőséges szurkolói nézeteket vall – felkérte az olvasóit, osztályozzák a csütörtökön éppen öt éve regnáló FTC-vezér, Fidesz-alelnök eddigi tevékenységét. Nos, a jó eredmények, a szép új stadion, a rendezett anyagi háttér ellenére az olvasók jelentős többsége, csaknem 44 százalék egyes osztályzatot adott Kubatovnak. Elégtelen és elégséges érdemjegyeket összesen 55 százalékban osztottak ki.

A hozzászólásokból egyértelműen kiderül, az FTC fejlődését senki nem vitatja, ám sokaknak kifordul a gyomra a Fradi Security embereinek fellépéseitől, és a kedden történteket egyértelműen Kubatov megrendelt akciójának vélik. A szavazás eredménye a politikai színtéren az elnök bukását, leváltását jelentené, az FTC-ben azonban a kiábrándultság ellenére képtelenség őt leváltani. A szavazásra jogosult tagok ugyanis mindannyian a holdudvarba tartoznak, őt támogatják.

© Fotó: Facebook

Beszólnak a drukkerek

János Bartus: Kettest adtam. Amit elért, nem ön­erőből, hanem pártsegítséggel érte el. A SECU ámokfutása, öntörvényű viselkedése hetek óta tart. Felépítette a Fradit, közben megölte a Fradit.

Gíto27: 3-as a reális értékelés. Ahonnan indultunk, s ahova jutottunk, az a fejlődés példaértékű, de a zűrös alvilági módszerei gyomorforgatóak.