„A bugyimban matatott, a kezem a hímtagjához tolta”

Egyre szaftosabb részletek derülnek ki a Sunderlandtől kirúgott focista, Adam Johnson tavaly januári szexuális viszonyáról 15 éves rajongójával. A tini ugyanis részletekbe menő vallomást tett a bíróságon.
Egyre szaftosabb részletek derülnek ki a Sunderlandtől kirúgott focista, Adam Johnson tavaly januári szexuális viszonyáról 15 éves rajongójával. A tini ugyanis részletekbe menő vallomást tett a bíróságon.

Az már korábban kiderült, hogy a korábbi angol válogatott tudott arról, hogy partnere még nem nagykorú. A lány elismerte: eleinte azért próbálta titkolni, hogy orálisan kényeztette bálványát, mert védeni akarta, nem szerette volna, ha rámegy a karrierje.

– Tudtam, hogy valami rosszat csinálok – mondta könnyek között az iskoláslány a bírónak. Valójában azért találkozott újra a focistával, hogy megköszönje a dedikált mezt, amit első alkalommal kapott tőle. Johnson ugyanis egy üzenetben csókot kért az ajándékért cserébe.

Friss apa

Jonhson barátnője, Stacey Flounders egyébként egyelőre kitart a focista mellett, annak ellenére, hogy épp várandós volt közös gyermekükkel, amikor párja találkozgatni kezdett a tinivel. Sőt állítólag az aktus napján, január 31-én, nem sokkal a rajongójától kapott orális kényeztetés után fotó érkezett a telefonjára Staceytől újszülött lányukról, amire nyugodt szívvel válaszolta: „De aranyos”...

– Az autójában ültünk, és hosszan csókolóztunk. Aztán kigombolta a nadrágom, és matatni kezdett a bugyimban. A hímvesszejéhez tolta a kezem, kínos volt, ezért elhúztam, de a hátamnál fogva lefelé nyomott, hogy közelítsek oda – mesélt az orális aktusról. – Azt mondta, ha folytatom, akkor szexelnünk kell. Éreztem, muszáj megtennem, de nem volt jó, csalódtam magamban.

Később a tini elismerte, próbált kibújni a további találkák alól, de azért kapcsolatban akart maradni kedvencével. A meccsére is kiment. Azt viszont el akarta kerülni, hogy rendőrségi ügy legyen belőle, ezért hazudott a barátainak. Sőt először a hatóságoknak sem vallotta be az igazat. Egyszerűen el akarta felejteni az egészet, ám amikor kipattant az ügy, kicsúszott a kezéből az irányítás.