Vizsga

Megbukott a forgalmi vizsgán a Forma-1 tinisztárja

HWK

Létrehozva: 2024.03.19.

Oliver Bearman óriási figyelmet keltett a Szaúdi Nagydíjon. Most az oktatója sztorizott a brit tinisztárról.

A Forma-1 új tinisztárja, Oliver Bearman megbukott az első vezetési vizsgáján. A The Sun úgy tudja, a 18 éves versenyző egy közlekedési lámpánál hibázott, ezért második kísérletre volt szüksége ahhoz, hogy megszerezze a jogosítványát. Nem részletezték, Oliver pontosan miben hibázott, de a második vizsga előtt David Currey oktató segítségét vette igénybe, akitől kétórás leckét kapott és 2022 októberében végül sikerrel teljesítette a pótvizsgát. 

Oliver Bearman
Oliver Bearman Fotó: NurPhoto via AFP

Az 52 éves David, aki az essexi Chelmsford közelében él, elmondta: "Az Instagramon keresztül vette fel velem a kapcsolatot, mert a családja falujában lakom. A képein láttam, hogy akkoriban F3-as versenyző volt. Az ő BMW-jével vettük a leckét. Teljesen biztonságban éreztem magam, annak ellenére, hogy nem volt nálam lábvezérlő. Korábban egy közlekedési lámpa miatt bukott meg, talán átment a sárgán, talán nem állt meg, nem tudom biztosan."

David Currey hozzátette, Oliver Bearman nagyon udvarias volt. 

"Gyerekkora óta vezet, de olyan udvarias volt, mintha csak akkor kezdte volna az egészet. Mintha arról lett volna szó, hogy megtanítom vezetni. Rengeteget kérdezett, nagyszerű srác. Amikor küldött nekem egy sms-t, hogy átment, azt írtam: "Szép volt, fiam!"

David Currey 12 éve oktató, és 37 fontot kért óránként Bearmantól.

"Oliver küldött nekem egy képet magáról és a sikeres bizonyítványáról. Évente csak két-három olyan tanítványom van, aki hibátlanul megy át. Az apja és a családja minden elismerést megérdemel, büszke vagyok rá, hogy segítettem neki."

Arra a kérdésre, hogy mit mondana Olivérnek a Forma-1-es sikere után, David azt mondta: "Azt mondanám, hogy folytassa. De ha meglátom őt otthon, akkor nem akarok vele versenyezni."

A brit tini 16 évesen csatlakozott a Ferrari akadémiájához, és az idei Szaúdi Nagydíjon keltett figyelmet, az első F1-es versenyén a hetedik helyen végzett, megelőzte példaképét Lewis Hamiltont, aki kilencedik lett.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek