Atlétika

"Ekkora szeretettel körülvéve..." - bulizni fog ma este a vb első magyar érmese

CHI

Létrehozva: 2023.08.20.

Módosítva: 2023.08.20.

Halász Bence bevallotta, elérzékenyülve dobott a kalapácsvetés döntőjében a budapesti atlétikai világbajnokságon.

A kalapácsvető Halász Bence bronzérmet nyert a budapesti atlétikai világbajnokságon vasárnap. A kiskunhalasi dobó a magyar atlétika 15. vb-érmét szerezte, és csatakozott a szintén kétszeres vb-érmes Gécsek Tiborhoz és Pars Krisztiánhoz. A siker után boldogan értékelt az M4 Sportnak.

Halász Bence
Fotó: CSUDAI SÁNDOR - ORIGO

"Rendkívül nehéz bármit, ennyire elérzékenyülve mondani, de hálás vagyok a közönségnek, nem ment volna nélkülük, sok erőt kaptam. Ekkora szeretettel körülvéve nem lehet rosszul dobni. Felfokozott állapotban érkeztem, az első sorban ülők láthatták a gyilkos nézésem, mert nagyon fókuszáltam, szemem előtt lebegett a cél. Az első 80-as dobás levette a terhet rólam, felszabadultam dobtam, aztán megpróbáltam javítani. Ennyi dobásom volt 80 fölött... nagyon örülök. Igazából végig extázisban voltam, nem emlékszem a dobásokra. Remélem, a jövőben még fényesebb érmeket szerzek."

Halász Bence a végén elárulta, estére "grealishezést" tervez. A Manchester City labdarúgója, Jack Grealish a tavaszi Bajnokok Ligája-győzelmet követően napokon át bulizott.

Az alábbi fotóra kattintva galéria nyílik!

 

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt, és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfimaraton 27-én reggel 7-kor rajtol. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek