Sport

A Bors megtudta: Hatalmas kacsa, hogy a Chelsea leigazolja Szalait

Bors

Létrehozva: 2021.11.13.

A Bors biztos forrásból tudja, egyetlen szó sem igaz abból, hogy a Chelsea leigazolja a magyar válogatott Szalai Attilát. Laczkó Mihály játékosügynök szerint a futballista jelenlegi klubja, a Fenerbahce generálhatja a pletykákat. 

A hét átigazolási slágertémája, hogy a Fenerbahce magyar válogatott belső védőjét, Szalai Attilát leigazolná a Chelsea a téli szünetben. A CNN Türk egyenesen odáig ment el, hogy a török klub és a BL-címvédő angol együttes között már meg is született a megállapodás, amely szerint a 23 éves futballista 23,4 millió euró (8,5 milliárd Ft) ellenében hat évre ír alá, évi 4 millió eurós (1,4 milliárd Ft) fizetésért.

Nos, a Bors Chelsea-közeli forrásból úgy értesült, hogy a világklasszisokat felvonultató klubnál egyáltalán nem téma Szalai leigazolása, mégha négy védőjének, a 49-szeres német válogatott Antonio Rüdigernek, az 52-szeres dán válogatott Andreas Christensennek, a 35-szörös spanyol válogatott César Azpilicuetának és a 101-szeres brazil válogatott Thiago Silvának is lejár jövő nyáron a szerződése.

Habár Attila tényleg fantasztikus teljesítményt nyújt a klubcsapatában és a válogatottban is, a Chelsea nála magasabban jegyzett védőket adott el idén nyáron (Kourt Zouma – West Ham, 35 millió euró, Fikayo Tomori – Milan, 28,8 millió euró), emellett kölcsönben is vannak minőségi játékosai a posztra, vagyis meglehetősen észszerűtlennek tűnik a magyar futballista szerződtetése.

– 13 éve egy másik válogatott Szalaival, Ádámmal ugyanezt éltem át a Real Madrid Castillánál. Akkoriban egy tucatnyi portugál és spanyol klubbal hozták összefüggésbe a nevét, de valós ajánlatot csak a Braga és a Mainz tett érte – árulta el Laczkó Mihály játékosügynök. Valószínűleg a Fener generálja a híreket, hogy megpróbálja felstófolni Attila árát. Aztán, ha valaki a télen valóban beajánl érte egy magas összeget, akkor eladják, ha pedig nem, akkor sincs semmi gond, mert egy jó játékos, és tovább segítheti őket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek