Sport

Hamiltonék ellopták a show-t a világ legjobb női elől

V. T. R.

Létrehozva: 2017.12.06.

Hétfő este rendezték a londoni Royal Albert Hallban az idei divatdíjátadót, ami megint ugyanannak a szokványos unalmas estének indult, amilyen általában lenni szokott, kényszeredetten vigyorgó modellekkel meg agyonsminkelt cicababákkal.

Ám hirtelen feltűnt a színen a ketrecharcos Conan McGregor és az F1-es világbajnok Lewis Hamilton, s egyszeriben ők kerültek az érdeklődés középpontjába.

Hamiltonnak vélhetően épp ez volt a célja, mert olyan piros kockás öltönyben jelent meg, amivel legfeljebb a Fővárosi Nagycirkusz színpadán nem keltett volna feltűnést. McGregornak pedig elég volt normálisan felöltöznie, mert ál­talában pucéran, de legalábbis klottgatyában láthatjuk verekedni. Ezúttal burgundiszínű ingben és öltönyben vonult be a vörös szőnyegen. És ha a viseletük netán nem lett volna elég, ők erre még rátettek egy lapáttal. A legendás divattervezővel, Donatella Versacével fotózkodtak, egy asztalnál ültek Irina Sejkkel, aki korábban Cristiano Ronaldo csaja volt, most meg a színész Bradley Cooperé, akinek az idén kislányt szült az ukrán szépség. Társaságukban volt még Jourdan Dunn mo­dell, illetve a világhírû énekesnő, Rita Ora, akivel az MMA-bu­nyós feltűnően meghitt vi­szonyba került. Ölelgette, simult hozzá, aminek aligha örült otthon kismamáskodó párja, Dee Devlin. Bár ha McGregor ezzel is csak a marketing-értékét akarta felsrófolni, nyilván megbocsát neki némi taperolást. Már ha tényleg csak ennyi történt…

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek