Sport

Vitalij Klicsko bevallotta, jól kiszúrt az öccsével

Bors

Létrehozva: 2017.06.08.

Jobb későn, mint soha. Vitalij Klicsko azt nyilatkozta, öccse, Vladimir neki köszönheti élete egyik legrondább vereségét.

Vladimir Klicskót háromszor is leütötte Anthony Joshua, elvéve tőle a vb-öveket. A profi nehézsúlyú bunyósok londoni meccsén pedig ott volt a lehetőség arra, hogy Vladimir kiüsse a britet.

– Vladimir a hatodik menetben megrendítette, tétmeccsen életében először küldte padlóra Joshuát - emlékezik Vitalij Klicsko, aki a ringsarokban ezúttal is segített az öcskösének. – Csakhogy a szünetben úgy éreztem, a brit még nem annyira roggyant, hogy Vladimir teljes gőzzel csépelje tovább a hetedik menettől. Ez óriási baklövés volt részemről, voltaképpen én vesztettem el az ő meccsét azzal, hogy visszafogtam a lendületét. Pedig "megölhette" volna.

A zakó után a két Klicsko az öltözőben nem sokat beszélt egymással. – A vereség ellenére Vladimir igen jól bokszolt. Ehhez gratuláltam neki, de a szemén láttam: ő is érzi, hogy az én bűnöm a rossz taktikai tanácsa, az hogy visszafogtam. Ha ugyanis tovább nyomul előre, valószínűleg K.O.-val veri a britet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek