Sport

Gundi számára a futball örök szerelem marad

Bors

Létrehozva: 2017.02.19.

<p>Egyelőre minden képlékeny a Gundi becenevű Gundel Takács Gábor jövője körül. Egyvalami azonban szétrobbantathatatlanul biztos. A futballszeretete.</p>

Búcsút intett a népszerű Gundi, azaz Gundel Takács Gábor a köztévének. Aztán hogy hol folytatja, nem tudni. Ha például szabadúszó lesz – mert effélét is hallani –, mi azért drukkolnánk, hogy a sportközvetítéseit semmiféleképpen se hanyagolja, mert élményektől fosztana meg bennünket, nézőket.

– Erről pillanatnyilag mit sem tudok mondani - tudatja a műsorvezető. – Az biztos, hogy a múltban a sportkommentálásaim révén ismertek meg az emberek. Kapcsolatom a sporttal, azon belül a futballal eltéphetetlen. Elvégre gyerekkoromban, később pedig szülőként és sportvezetőként is a labdarúgás örök szerelmem mard.

Aztán hogy érkezik-e futballkommentálással kapcsolatos tévés megkeresése, ez a jövő zenéje. Felvetjük, mivel a számos sportcsatorna szpíkerei közül éppen az ő kézilabda-közvetítései voltak – reméljük, még lesznek is! – a legfogyaszthatóbbak, van-e azzal kapcsolatos ötlete, hogy a héten Kielben BL-csoportmeccset nyert Telekom Veszprém bejut-e idén is a sorozat Final Fourjába? Nos, erre azt válaszolja, erősen drukkol Nagy Lászlóéknak, de a bakonyiaknak még igen fontos meccseik vannak hátra.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek