Te milyen módszerrel tudnál megtanulni angolul? (x)

Bármilyen módon is tanulsz angolul, ez a világon is egyedülálló módszer óriási segítség lesz számodra.
Bármilyen módon is tanulsz angolul, ez a világon is egyedülálló módszer óriási segítség lesz számodra.

Megkönnyíti, leegyszerűsíti a tanulást, rengeteg időt, energiát, fáradtságot spórolhatsz meg vele, és megszeretteti veled az angolt!

Talán ez a legfontosabb, mert így szívesen foglalkozol majd az angollal, de amit nem szeretsz, azt előbb-utóbb feladod. Az angoltanulás lényege pedig pont az, hogyha keveset is, de rendszeresen foglalkozz vele.

Mire van szükséged az I LOVE ANGOL használatához?

Nem kell könyv, nem kell füzet, de még szótár sem kell hozzá. Elég egy számítógép, egy tablet vagy egy okostelefon, és természetesen internetkapcsolat.

Hogyan működik a rendszer?

Az I LOVE ANGOL keretein belül 3 módszerrel is tanulhatsz.
A lényege, hogy minden tartalmat kiszótárazott formában találsz meg és egy úgynevezett „Saját képes, hangos szótárban” gyűjtheted a szavaidat.

Csak válassz egy téged érdeklő cikket vagy videót és máris megnézheted, meghallgathatod, és ami a legfontosabb, el is olvashatod! Ez sokat segít majd a megértésben.

Ha nem ismersz egy szót, csak kattints rá, és máris láthatod a jelentését egy-egy kép kíséretében, de még a helyes kiejtést is meghallgathatod!

Az ismeretlen szavakat beteheted a már említett "Saját szótárba", ezzel összeállítva saját magad számára a további gyakorló feladatokat. Így STEP BY STEP, azaz lépésről lépésre haladhatsz a teljesen rád szabott feladatokkal.

Letöltheted a feldolgozott videók mp3 formátumú hanganyagait és a számodra ismeretlen szavak szótanuló kártyáit, de összeállíthatsz magadnak gyakorló és szókikérdező mp3 hangfájlokat is, amit magaddal vihetsz és bármikor, bárhol gyakorolhatsz.

Például:

- utazáskor,

- vásárlás közben,

- kocogáskor,

- kutyasétáltatás alatt,

- házimunka közben

- és amikor várakozásra kényszerülsz az ügyeid intézése során.

A „LESSON WIZARD” csomagot az Interneten olvasott cikkek, vagy angol nyelvű levelezéseid, illetve angol házi feladatod feldolgozásához ajánljuk.

Bármilyen angol nyelvű szöveget könnyedén bemásolhatsz a szótározó programba, majd egy gombnyomással kiszótározhatod és elkészítheted saját leckéidet.

Szórakozz 1-3 perces, teljesen kiszótározott angol nyelvű videókkal!
Regisztrálj most és próbáld ki teljesen ingyen, minden kötelezettség nélkül!

www.iloveangol.hu/start