Ősi mágus vette le a rontást Barna Barnabásról (X)

Bosszúságok, balszerencsés esetek sora kíséri egy ideje a mulatós herceg útját, amelyek remélhetőleg már nem sokáig keserítik életét.

Bosszúságok, balszerencsés esetek sora kíséri egy ideje a mulatós herceg útját, amelyek remélhetőleg már nem sokáig keserítik életét.

Barna Barnabás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ám a sikernek nem tud felhőtlenül örülni.

Egy ősi mágus levette róla a rontást.

"Szerintem mással egész életében nem történik annyi bosszúság, mint amennyi velem az elmúlt egy évben előfordult.Ellopták a telefonomat, megzsaroltak egy videóval, belém kötöttek a származásom miatt és kétszer is összetörtem az autómat egy héten belül, csak hogy a nagyobbakat említsem. Eleinte hamar túltettem magam ezeken, de már egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem véletlenül járok pórul ennyiszer. Szerintem valaki megátkozott, rontást rakott rám" - mondta a mulatós herceg, aki a legjobb szakemberhez fordult, hogy kiderítse, mi történt.

A híres ősi mágus, Frabato saját varázsműhelyében fogadta Barna Barnabást, akiről a mester kiderítette, hogy valóban egy vagy több rosszakaró küldte a sötét erőket.

Frabato:

Egy-két rajongó folyamatosan küldi a negatív energiákat feléd. Médiában szerepelsz, ezt nem lehet kivédeni. Visszaélhetnek a fotóiddal, videóklippjeiddel, de még az aláírásoddal is. Ezért jól vigyázz, kinek adsz autogrammot! Harmincöt éves korodban indult el egy hétéves felfelé ívelő ciklus, amelynek a közepén tartasz. Ami akadályoz most, az a sok bosszúság, amiket a lapok is mutatnak. Nem nagy dolgok ezek, de látom, hogy van benne zsarolás, pénz, kisebb balesetek, napi átkok üldöznek. Kapsz tőlem egy gyertyát, aminek a két vége különböző színű. Sorsfordító gyertya ez; amikor a láng az egyik színből a másikba ér, akkor fordul át az életed a gondtalan mindennapok felé. A csonkot egy hét múlva hozd vissza hozzám, és most négy, öt napig ne állj a rivaldafénybe, mert tisztulsz. A kártya és a láng is jól mutatja, hogy te nem hétköznapi ember vagy, ezért az életedet végig fogja kísérni mások irigysége. De ez téged nem állíthat meg, hiszen jó úton jársz. Nagy dolgokra koncentrálj, sikerre születtél!

A rontás levétele után remélhetőleg Barna életéből örökre száműzték a balszerencsét, és már tényleg csak felfelé ívelő zenei karrierjére kell összpontosítania.

Kattintson!