Milyen házat építsek? (x)

Teljesen érthető vágya az embernek, hogy megtervezze a saját fészkét, elképzelje, ahogyan a gyerekek majd játszanak az udvaron, vagy a család leül a vacsorához az étkezőben a nagy asztal mellé, esetleg közösen játszanak valamelyik szobában.

Szeretjük az egyedi megoldásokat, hiszen mi tudjuk a legjobban, mit szeretnénk és hogyan. A még ki nem próbált ötletek, a kiforratlan elképzelések viszont komoly kockázatot jelentenek, ráadásul ezek jellemzője, hogy sokszor csak a megépítés, ne adj Isten a beköltözés után derülnek ki a gondok. Ez nem csak bosszúságot, de súlyos kiadásokat is jelenthet. Ezért érdemes mindezt végiggondolni és átnézni pár típustervet. Ezekből ma már rengeteg akad, és nagy előnyük, hogy kipróbált és bevált házakról, tervekről van szó, ráadásul az egész országban elérhető a kész otthonok rendszere.

Még akkor is érdemes körülnézni, ha mindenképpen ragaszkodunk a saját elképzeléseinkhez, mert egyrészt sosem tudni, mikor tetszik meg valami, másrészt a rengeteg kész terv között lehet, hogy akad olyan, amiből egy-egy ötlet megtetszik és át lehet emelni a saját koncepcióba. Vagy éppen fordítva, a saját ötletet lehet beleterveztetni a kész tervrajzba, ami nyilván jóval kisebb költség és kevesebb kockázatot rejt, mintha elölről kellene kezdeni mindent.

Szóval, amikor legközelebb ül a párjával és egy új, saját házról álmodozik, jussanak eszébe ezek a magyar kész házak, hátha sikerül egy jó ötletet elcsípni!

Látogasson el honlapunkra: http://www.epiteniakarok.hu/