PR Cikkek

Melyik kezelést válasszam? (x)

Címkék
látás

Bors

Létrehozva: 2017.01.02.

<p>Aki gondolkozott már a lézeres látásjavító eljárásokon, számtalan kezeléstípussal találkozhatott az intereneten. FEMTO, PRK, NO-TOUCH PRK… Szavak, amik az egyszerű halandók számára csak távoli, érthetetlen nyelven ígérik az éles látás élményét. De mi a különbség valójában ezek között a kezelések között? Itt az idő, hogy segítsünk eligazodni a különböző módszerek útvesztőiben!</p>

PRK kezelés:

Ezt a módszert azoknak találták ki, akik költséghatékony és biztonságos eljárást szeretnének találni, és a kezelés után akár egy hétig is otthon tudnak maradni. A kezelés gyors és fájdalommentes, de a gyógyulási idő jóval hosszabb, mint a FEMTO kezelés esetében. A távollátás, rövidlátás és cilinder problémáját az okozza, hogy a szaruhártya felszíne nem egyenletes. Ezek az egyenetlenségek okozzák a fénytörési hibákat. A PRK kezelés során egy lézert használnak, ennek neve excimer lézer, amivel ezeket a hibákat elegyengetik, elsimítják. A szem előkészítést a kezelésre még egy orvos végzi, szemben a NO-TOUCH PRK kezeléssel, ahol már ezt a folyamatot is a lézerre bízzák. Ugyan maga a kezelés teljesen fájdalommentes, de mivel a szaruhártya felszínén idegvégződések vannak, ezért a kezelést követő napokban számolni kell a kellemetlen érzéssel. Ez az érzés olyan, mint mikor por kerül az ember szemébe. A kellemetlenség 3 nap után elmúlik, de egy hét pihenés szükséges. A látásjavítást követő 6 hónapban szemcseppezés segíti a gyógyulást, és ez idő alatt a napsütés 100%-os UV szűrős napszemüveg nélkül kerülendő.

NO-TOUCH PRK:

A NO-TOUCH PRK szintén egy költséghatékony megoldás, és végre azoknak is alternatívát nyújt, akik félnek a szem érintésétől. A kezelés nagyon hasonlít a PRK eljáráshoz. A szaruhártyafelszín kezelése teljesen megegyezik a PRK kezeléssel, de a PRK kezeléssel ellentétben itt már semmilyen módon nem érintik a szemet, a kezelés ideje alatt teljesen eltűnik az emberi kéz érintése. Az eljárást egy 500 Hz gyorsaságú lézer végzi, ami jelenleg az egyik leggyorsabb technológia. Ehhez egy 5D szemkövető rendszer társul, ami követi a legapróbb szemmozgást is. Jó hír, hogy a lézer gyorsabb, mint a szem, így nem kell aggódni attól sem, hogy véletlen pislogna, vagy másfelé nézne. Az eljárás, csak úgy, mint a PRK esetében, mindössze pár percet vesz igénybe. Ezután a gyógyulás folyamata teljesen megegyezik a PRK kezeléssel.

Nézd meg videón is:

FEMTO:

A Sasszem FEMTO kezelés kényelmes és biztonságos kétlézeres eljárás, mely a legkorszerűbb technikai megoldást nyújtja. Nincs hosszú lábadozás, hiszen a kifinomult módszernek köszönhetően mindössze 1-2 pihenőnap szükséges a kezelés után. A kétlézeres Sasszem FEMTO kezelés során először a FEMTO-lézer egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, majd az excimer lézer a lebeny alatt kezeli a szaruhártyát egy olyan rétegen, ahol már nincsenek idegvégződések. A kétlézeres eljárásnak köszönhetően a lebeny alakja egyenletesebb lesz, és a gyógyulási idő is felgyorsul, így akár már másnap munkába lehet állni. A Sasszem FEMTO kezelés a legjobb megoldás azok számára, akiknek fontos a kényelem és a biztonság. A kezelést különösen ajánljuk azoknak, akik nagyobb dioptriát (6 dioptria felett) szeretnének kezeltetni, hiszen a FEMTO módszer ebben az esetben jobb eredményt ígér, mint a többi lézeres eljárás.

Nézd meg videón is:

Természetesen mindenki számára az egyénre szabott megoldás a tökéletes. Ennek érdekében minden kezelést egy alkalmassági vizsgálat előz meg. Az alkalmassági vizsgálaton több ezer adatot gyűjtünk a szemről. Ezekből az adatokból derül ki, hogy alkalmas vagy-e a lézerkezelésre, s ha igen, akkor melyik kezelést javasoljuk Neked.

Sok esetben a szaruhártya egyedi adottságai alapján a páciens minden kezelésre alkalmas, mindegyikkel ugyanolyan jó eredmény érhető el, ebben a helyzetben Te választhatod ki, hogy életviteled, hobbijaid alapján Neked melyik kezelés a legszimpatikusabb.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164284_auto_resized.jpg
origo.hu

Megalázta Szoboszlai csapatát a sportvilág 17 éves szupertehetsége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27465_resized.jpg?avcount=1714132213
origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158411_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27464_resized.jpg?avcount=1714132213
origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714132213
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714132213
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/woAE6jUjR-kVkgi9VB7aI1E_SSAXQMEe1vD5NL5OiwA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYmY2ZmQ3ZTU2YjQ4Zjg4OTM0MGM0NWMwYTExNDE2.webp
PR Cikkek

Innovációval a gyerekek életéért (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/EmEZ3r1EEnwp0FED-fq0w7hbQBNi3f5n9WOx5xxWlyI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwOTQ4MzFhN2ZlNTQyMThiYWI1MjJiYzgzOWY3ZTc0.webp
PR Cikkek

Fedezze fel a ragyogó mosoly lehetőségeit! (x)