Kívánságteljesítés adó 1% felajánlással (X)

Adó 1 százalék felajánlással idén a gyermekek megmentését és gyógyulását érdemes támogatni.
Adó 1 százalék felajánlással idén a gyermekek megmentését és gyógyulását érdemes támogatni.

Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek - felnőtteknek, nélkülöző családoknak. Adóbevalláskor az szja 1 % felajánlás révén a segítők részesei lehetnek a jótékonysági kívánságteljesítő programnak.

Kórházban betegeskedő gyerekeket, bajban lévő családok problémáinak megoldását adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással Ön támogathatja. Vegyen részt az egész évben sikeres támogatói programsorozatban!

Az Angyali.hu Alapítvány nagylelkű segítői és támogatói révén évente emberek ezreinek a problémái megoldásában vesz részt. Kérjük, kísérje figyelemmel az alapítványi programokat. Adóbevalláskor adó 1% felajánlását hálásan köszönjük!

A legapróbb adó 1 százalék támogatása is fontos segítség

Adó 1 százalék felajánlással segítse a kívánságteljesítők programját!

Angyali.hu Alapítvány
Adó 1%: 18516995-1-06
Segítségét hálásan köszönjük!

Facebook: www.facebook.com/angyalihu

Kívánságteljesítés, Angyali.hu Alapítvány, adó 1% felajánlással segítsen Ön is!

Az Angyali.hu Alapítvány köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelemadó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden 1% fontos támogatás, minden apró támogatás nagy segítség! Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több rászoruló, beteg gyermek kívánságát, család problémáját, bajban lévő megmentését meg tudjuk valósítani! Adó 1% felajánlásával sokat segít!

Mit kell tennie? A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

Rendelkezési lehetőségek: Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyévben május 20-ig.

Hasznos információk adó 1% felajánláshoz:
www.bevallom.hu
www.adó1.hu