PR Cikkek

Kipróbáltuk: a négy legújabb Aromax Botanica natúrkozmetikum (x)

Bors

Létrehozva: 2016.02.18.

Egy borús februári délutánon kis csomag érkezett a nevemre. Az Aromax Botanica termékcsalád négy legújabb tagja lapult a dobozban.

Mivel mostanában igen kevés pihenés adatott meg, sötét karikák lettek a szemem alatt. Ezeket egyáltalán nem olyan könnyű eltüntetni, mint ahogy az ember gondolná. Épp jókor érkezett a kis doboz, amelyben lapult egy Botanica szemkörnyékápoló krém is.

Egy kicsi, 15 ml-es tégely rejti a kellemes illatú krémet, ami jól kenhető, és gyorsan beszívódik. Nem képez kellemetlen filmréteget, ugyanakkor a kellemes illat megmarad a bőrön. Kíváncsi voltam, hogy mit tartalmaz a krém. Mandulaolaj és shea vaj az alapja, mindkét alapanyag már önmagában is bőrpuhító tulajdonságú, kondicionálja a szemkörnyék érzékeny bőrét. A benne lévő mandulaolaj vitaminokban és telítetlen zsírsavakban gazdag. Sárgabarackmag olajjal dúsították, így a krém jól felszívódik, és bent tartja a nedvességet a bőrben. Nagy vívmány, hogy a kozmetikumokban alkalmazzák a hialuronsavat, ami a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki ránctalanító hatását. Ennek az anyagnak köszönhető, ha a szemem környékén a szarkalábak csak nagyítóval lesznek láthatók.

Három napig használtam a krémet teljes bevetés mellett. Ez azt jelenti, hogy napi 10 óra munka, egy férj és két gyerek mellett teszteltem. Az eredmény fantasztikus. A karikáim még egy kicsit látszanak, de jó úton haladok az eltüntetésükben. Valentin-napra pedig kaptam virágot a férjemtől, ergo a ráncaim feltöltődtek. Kell ennél több egy szemkörnyékápolótól?

A másik termék, ami a dobozban volt, a Botanica anti-aging dekoltázsápoló krém. De minek nekem dekoltázsápoló krém? Ha jól belegondolok, igenis kell! Alvás közben ugyanis sokszor oldalt fekvésben helyezkedem el, így a dekoltázsom bőre jobban ráncosodik. És sajnos ez a tükörben is észrevehető. Így 40 felé haladva nem is csoda. Kibontottam hát a kis csomagolást, amiben egy 50 ml-es tégelyt találtam. A benne lévő krém csodás aranysárga színű. Aztán az az illat! Azért elolvastam, hogy miből van.

Kókuszolaj és shea vaj alapú. Kiváló érett bőrre, így a ráncok jó kezekbe kerülnek. Szőlőmagolajat is tartalmaz, ami vitaminokban és telítetlen zsírsavakban gazdag. Hogy a nedvesség bent is maradjon a bőrben, sárgabarackmag olajat is tettek a krémbe. Itt jött egy olyan hozzávaló, amelyen megakadt a szemem: Acmella kivonat. Kiderült, hogy ennek köszönhetően feszesít, regenerál, fokozza a bőr rugalmasságát és visszaállítja a bőr eredeti szerkezetét.

Naponta egyszer, az esti fürdés után használtam. Olyan szuper állagú és illatú krém, hogy krémparfümnek is megteszi. Gyorsan beszívódik, semmilyen kellemetlen érzést, színt vagy foltot nem hagy maga után. A bőröm már három nap után is érezhetően simább és puhább lett. Az apró ráncok még láthatók, de rájöttem, hogy az oldalt fekvésről kéne leszoknom.

A harmadik krém a 200 ml-es Botanica kézápoló krém volt. A kézbőröm már januárban olyan volt, hogy az állatkert rinocérosza sorba állna a receptért. Sajnos eddig semmivel sem tudtam helyrehozni a már nagyon repedezett bőrt. Fájt és égett is. Ebben a kézkrémben bőrpuhító argánolaj van, ami vitaminokban és omega-6 esszenciális zsírsavban gazdag. Van benne sárgabarackmag olaj, ennek köszönhetően jól beszívódik. A harmadik hozzávaló a körömvirágolaj, ami csodásan regenerál és kondicionál. Reménykedtem, hogy beválik. A három nap alatt ezerszer is használtam, mert imádtam. A bőrömről eltűntek a berepedezések. Azért van egy hátránya is a krémnek. Nincs belőle akkora kiszerelés, hogy mindenhova magammal vihessem. 

A negyedik krém kakukktojás volt. El is szontyolodtam egy pillanatra, mert az volt rajta, hogy „for men”! Botanica nappali krém argánolajjal férfiaknak. Ráadásul arckrém, amit imádok próbálgatni. A férjem viszont utál mindent, amit az arcára kell kenni. Azért odatettem a polcra a kis tégelyt, ami 50 ml nagyon finom illatú krémet rejtett. A csomagolás szerint „a krém kókuszolaj és shea vaj tartalma miatt kiválóan kondicionálja az irritált bőrt. A benne lévő bőrpuhító argánolaj vitaminokban és esszenciális zsírsavban (omega-6) gazdag. A szőlőmagolajjal és sárgabarackmag olajjal dúsított krém jól felszívódik, és bent tartja a nedvességet a bőrben.”

-Mi ez a krém? – kérdezte a férjem. Elmondtam neki, hogy mi ez, és kértem a segítségét a teszteléshez. Húzta a száját, de használni kezdte a krémet. A háromnapos tesztidőszak letelte után tovább kenegette a bőrét legnagyobb meglepetésemre. Elmondása szerint szuper krém, jól beszívódik és könnyű elkenni. Nem érzi utána a bőrén a zsíros érzést, ami eddig visszatartotta az arckrémek használatától. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086213_auto_resized.png
origo.hu

14 másodperc után meglőtte az év legviccesebb öngólját a válogatott focista - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26478_resized.jpg?avcount=1711784712
origo.hu

Fáj Magyar Péternek az igazság, de még inkább, hogy rajta röhögnek - itt vannak a legújabb mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085484_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26489_resized.jpg?avcount=1711784712
origo.hu

Döbbenetes bejelentés a moszkvai terrortámadásról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090087_auto_resized.jpg
astronet.hu

Húsvéti hosszú hétvégi horoszkóp 2024. március 29-április 1: Csodaszép ünnepek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088638_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma! Máris kiadja felesége útját a TV2 sármos sztárja?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711784712
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091821_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Féltékeny az egész világ: végre megházasodhat Leonardo DiCaprio

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/8eK_vTOhfWhlKUbvsCsePUVCX9HBa8EEijXqk__FAyg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyOTlkYjBjZjdiODRjM2E5MzQ1NTI4ZDc5MGU2OTMz.jpg
PR Cikkek

Lelki utazás Mező Misivel a Jézus és... 2. évadában (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/FrlBlEnP7IcifqfDdz8LBC7uwPOWtVxIw3RVSUPguWM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE4NDMyZjVlMzdjMDQxNWI4YWMxYWE2ZGU4ZDkwM2Nh.jpg
PR Cikkek

Hogyan készüljünk fel az első horgászútra? (x)