Gyilkos kobrákból préselik a kincset (X)

Évente átlagosan ötvenezer emberrel végeznek az indiai kobrák, a mérges kígyót mégis nagy becsben tartják – nem csak Keleten.
Évente átlagosan ötvenezer emberrel végeznek az indiai kobrák, a mérges kígyót mégis nagy becsben tartják – nem csak Keleten.

A veszélyes hüllő, mely csak vészhelyzetben harap, régóta meghatározó helyet foglal el a gyógyászatban. Az indiai kobra, azaz a naja naja mérgének gyulladáscsökkentő hatását nem csak a letűnt korok gyógyítói, de napjaink szakemberei is előszeretettel alkalmazzák, különösen izomfájdalmak, ideg- és ínhüvely-gyulladás, valamint reumatikus panaszok enyhítésére, akár kúraszerűen is. A speciális technikával kinyert, állati eredetű kincset az Európában is megtalálható, sárga virágú növény, az árnika évszázadok óta ismert fertőtlenítő,
gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatású kivonatával kombinálva született meg a találó nevű Kobralgin krém, melyben a természet két ajándéka egyesülhetett.

A bő két évtizede bizonyító, emberek tízezreinek kínját enyhítő gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény abszolút felhasználóbarát, akár idős korban, akár aktív sportolóként használja az ember: az érzékeny területre egy-két milliméter vastagon kell felvinni, majd a bőrbe bedörzsölni. A művelet a fájdalom mértékének függvényében naponta két-hat alkalommal megismételhető.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Bővebb információ a KOBRALGIN krémről