Csábítva támad a nyár (x)

Hetekig nem hittük, hogy lesz még jó idő, most pedig szinte kitörölhetetlenül berobbant a nyár! Olyannyira, hogy az ember szinte úgy érzi, mintha máris túl sok lenne a jóból. A napsugarak nem csak melegítik, időnként már-már égetik a bőrt, s mi jöhet még a legforróbb évszakban!

Hetekig nem hittük, hogy lesz még jó idő, most pedig szinte kitörölhetetlenül berobbant a nyár! Olyannyira, hogy az ember szinte úgy érzi, mintha máris túl sok lenne a jóból. A napsugarak nem csak melegítik, időnként már-már égetik a bőrt, s mi jöhet még a legforróbb évszakban!

A változó intenzitású és hullámhosszú napsugarak már most fényártalmat okozhatnak, bőrpírrel, idővel akár bőr pigmentációs zavarokkal is figyelmeztethetnek, hogy óvatlanul napfürdőztünk.

Ne várjuk meg a kései intő jeleket, következményeket, inkább előzzük meg a bajt!

A BIOLA Biokozmetikai Kft. természetes fényvédőinek használatát látványos módon hálálhatja meg a hámrétegünk.

A BIOLA Bíbor kasvirág fényvédőkrém vízlepergető tulajdonsággal bír, nagy mennyiségű kakaóvajat, valamint a körömvirág olajos kivonatát, méhviaszt és jojobaolajat tartalmaz. Sőt, a bőr természetes védekezőképességét és a szabadgyököktől való védelmét a retinyl-palmitáttal (A-vitamin), E-vitaminnal, valamint a bíbor kasvirág kivonatával támogatja.

Az Orvosi somkóró fényvédő krém a kevésbé fényérzékeny arcbőrre és testre gondosan megalkotott hidratáló és bőrtápláló hatású anyagokban gazdag fényvédő krém. Az értékes összetevői, a szezámolajtól a jojobaolajon át a kakaóvajig együttesen segítik a zsíroldékony hámregeneráló hatóanyagok bőrbe jutását. Kisgyermekek számára is ideális az erős fényvédelmet biztosító Kakaóvaj–turmeric fényvédő krém, valamint a Homoktövis fényvédő krém, szintén bőrnyugtató hatóanyagokban gazdag és a bőrregenerációt elősegítő gyógynövénykivonatokkal készül.

A NATURISSIMO termékcsalád egyik zászlóshajója a minden bőrtípusra alkalmazható Napozás utáni szoli balzsam, amely természetes és mesterséges napfürdőzést követően egyaránt jó szolgálatot tehet. Támogatja a bőr hidratációját és fiatalos állapotának megőrzését, túlnapozás után pedig enyhítő segítséget nyújthat. Az egyenletes és gyorsabb barnulási folyamatokat a diólevél kivonata és a bőrtápláló aminosavak segítik. A mélyrétegi, úgynevezett bőröregedési folyamatokat mérsékelheti a zöld tea és körömvirág kivonata, továbbá az E-, B3-, és B5-vitaminok. A hidratációt segítő uborka és aloe levél hatóanyagai bársonyos, üde bőrérzettel ajándékozhatja meg a használóját.

A DR. GANOLIFE termékek közül a REISHI BŐRTÁPLÁLÓ BALZSAM minden bőrtípusra alkalmazható, hidratálja és hatékonyan támogatja a bőr nyugtatását, regenerálódását. Segíti az egyenletesebb és gyorsabb barnulási folyamatokat. Bio Ganoderma lucidum gomba és cickafarkfű kivonata mellett gyógynövényekből származó bioaktív hatóanyagokat, valamint a barnulási folyamatot támogató aminosavakat és dió kivonatot tartalmaz. A bőröregedési folyamatok mérséklését a zöld tea és körömvirág kivonata segítheti, az olíva kivonat és az aloe gél varázslatos kettőse pedig bársonyos, üde bőrérzetet biztosít.

Végül, de nem utolsósorban, érdemes szót ejteni a pigmentációs zavarokról, pontosabban azok komplex nappali bőrápolást biztosító megelőzéséről. A dermatológiailag tesztelt, kismértékű, SPF 12 fényvédelmet is kínáló Zöld tea hidratáló nappali arckrém óriási előnye, hogy nem csak a fény okozta másodlagos ártalmaktól óvja a bőrt, hanem antioxidánsokkal is feltölti azt. Jól hidratálja és többek közt a vadárvácska hatóanyagain túl természetes pigmentekkel korrigálja az arcbőrt.

Mivel a megfelelő mértékű fényvédelem kulcsfontosságú a nyári időszakban, érdemes a természetes hatóanyagokban gazdag fényvédő krémeket a nappali arckrémek fölé helyezni, így biztosítva önmagunk számára még gondosabb bőrápolást.

Ha pigmentációs problémával vagy öregségi pigmentfoltokkal szembesültünk, akkor sem kell kétségbe esnünk. A NATURISSIMO PROFESSIONAL termékcsalád kozmetikus általi halványító kúrával már öt kezelést követően, az otthoni természetes hatóanyagokkal történő bőrápolással kiegészült kezeléssel látványos változás érhető el!

A termékek megvásárlásához kattintson ide!