PR Cikkek

-15 év a ledes fényterápia otthoni használatával! (x)

Címkék
bőrápolás

Létrehozva: 2023.02.13.

Módosítva: 2023.02.13.

A bőröregedés első jelei 30 éves kor után már egészen biztos megjelennek bőrünkön és a kialakuló finom, vékony ráncok az idő előrehaladtával egyre csak mélyülnek. Sokan azt hiszik, az igazán hatékony arckezelések kizárólag luxus kozmetikai szalonokban érhetőek el – 2023-ban azonban ez már rég nem így van! 

Fotó: swisspower.hu

Cikkünkben egy olyan otthoni arckezelést mutatunk be, mely mindenki számára elérhető és valóban hatásos megoldást kínál a feszesebb, fiatalosabb bőr eléréséhez

A bőröregedés okai 

Életkorunk előrehaladtával 25 éves kortól folyamatosan csökkeni kezd bőrünk kollagén termelése, ezzel együtt a bőrszövetben található elasztin és a kollagén. A bőr fokozatosan veszíti el korábbi feszességét, megjelennek az első mimikai ráncok az orr és a száj között, majd kialakulnak a finom barázdák a szem körül is. 

Ahogy a hialuronsav termelődése és vele párhuzamosan bőrünk nedvességtartalma is csökken, búcsút inthetünk a rugalmas, sima és telt bőrnek is, és megjelennek a két szemöldök között az első függőleges ráncok, s a homlokon is mélyülni kezdenek a vízszintes vonalak. Bőrünk egyre jobban tükrözi életmódunkat, táplálkozási szokásainkat, s különösen a túlzásba vitt szoláriumozást, napozást és a dohányzást sínyli meg bőrünk egészsége.   

Milyen megoldások léteznek a bőröregedés látható jelei ellen? 

Az otthoni arcápolásban és a kozmetikai kezelések során elsősorban a koncentrált hatóanyagtartalommal rendelkező krémeket, szérumokat, hámlasztókat érdemes keresni. A legnépszerűbb hatóanyagok közt emlegetik az argánolajat, az alfa-hidroxi savakat (AHA), a hialuronsavat, a kollagént, az oligo- és pentapeptideket, a szaponint valamint a q10 koenzimet. Ezek a hatóanyagok felelősek többek közt a sejten belüli energiatermelésért, a bőr saját kollagén- és hialurontermeléséért és a bőrregenerációért. 

A szépségklinikák és a kozmetikai szalonok megoldásai 

Az invazív esztétikai kezelések közt népszerűek a hialuronsavas ráncfeltöltő injekciók és az arcizmokat átmenetileg megbénító botoxkezelések. Ezek a szalonkezelések egyelőre igen költségesek, hiszen sok esetben bőrgyógyászok végzik, ráadásul az évek során többször meg kell őket ismételni

Sláger az arcápolásban: a ledes fényterápia 

A noninvazív, külső beavatkozás nélküli, teljesen fájdalommentes kezelések közt igazi sláger az ún. led fényterápia, mely minden bőrtípusra alkalmazható és számos különböző bőrproblémára nyújthat megoldást.  A ledterápia lényege dióhéjban, hogy a fény által kibocsátott energiát a bőr sejtjei elnyelik s átalakítják. 

Az eltérő hullámhosszú fénysugarak különböző mélységben hatolnak a bőrbe, s az eltérő színek más-más bőrproblémára kínálnak hathatós megoldást. A különböző színárnyalatok aktivizálják a bőrvédő enzimeket, fokozzák a méregtelenítést, csökkentik a melanintermelést. 

A költséges szépségszalonok helyett: exkluzív újdonság az otthoni arcápolásban  

Az elmúlt években óriási fejlődésen ment keresztül a szépségipar. A modern kozmetikai hatóanyagok mellett számos új technolóiga is napvilágot látott, melyeknek köszönhetően már saját otthonunkban is azonnali és látványos eredményeket érhetünk el.   

Bemutatkozik a SWISS+POWER LED otthoni fényterápiás eszköze 

Fotó: swisspower.hu

Csúcstechnológia az otthoni öregedésgátlásban  

A ránckezelésben igen hatékonynak bizonyult ledes fényterápia immár saját fürdőszobánkban is elérhető hála a Swiss+Power fényterápiás készüléknek! Nem kell hozzá időpontot sem foglalni, és a pénztárcánkat is megkíméli a kozmetikai kezelések borsos költségeitől! 

A kézreálló, kényelmes fogású szerkezet a piros és a zöld fény frekvenciáját használva dolgozik a ráncok, bőrhibák és a fakó, egyenetlen bőrkép ellen.  A kezelőfejének homorú kialakítása tökéletesen követi az arc finom íveit, így biztosak lehetünk benne, hogy otthoni ledterápiánk maximálisan kifejti hatását. 

Instant kettős hatás a ráncok ellen 

A készülék által kibocsátott piros fény serkenti a bőr kollagéntermelődését, halványítja a pigmentfoltokat, a pórusok szűkebbek, a bőrkép egységesebb lesz. Hatására csökken a finom ráncok mennyisége és láthatósága, a mélyebb ráncok is teltebbek, kevésbé észrevehetőek lesznek. 

A zöld fény nagyon hatásosnak bizonyult az érzékeny, rozáceás bőr kezelésében, hiszen segíti a keringést, csökkenti a melanintermelést, s legfőképpen nyugtatja a bőrt

A készülék hatékonyságának maximalizálásához és az intenzív ránctalanításhoz a legjobb, ha a SWISS+POWER öregedésgátló ránctalanító szérumával használjuk ledterápiás eszközünket.  

A fényterápiás eszközzel végzett kezelést követően egyszerűen oszlassunk el arcunkon egy-két borsónyi mennyiségű szérumot, majd a fényterápiás készülék legömbölyített oldalával finoman dolgozzuk be a bőrünkbe a hatóanyagokat. 

A szérum által tartalmazott hialuronsav, a Q10 koenzim és a kollagén intenzív liftinghatást, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményeznek, a ráncok elhalványodnak s bőrünk szinte megtelik élettel és energiával

 

Kattintson ide, hogy megtudja hogyan segíthet Önnek ez a csomag >> 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179797_auto_resized.jpg
origo.hu

Összeverték Németh Kristófot, kihívták a rendőrséget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714635912
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176068_auto_resized.jpg
vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177048_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Bogi felfedte az igazságot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179882_auto_resized.png
hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27654_resized.jpg?avcount=1714635912
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169989_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: Nagyon kedvező változásokat jeleznek a bolygók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177683_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714635912
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ulh7JX0BCTkrNZ6A1-HjMK0APmr6zXsgfJD4Snluds8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzEzMmQ0YThmNWU4ZjQwMDM5NzA1MDFhNjFjYzIxMWQx.jpg
PR Cikkek

Hogyan segíthet a Tevékenységeim az Ön vállalkozásának? (x)