PR Cikkek

Minden, ami Converse (x)

Létrehozva: 2022.10.13.

Módosítva: 2022.10.13.

Mielőtt a Converse a ma ismert márkává vált volna, a téliesített gumitalpú lábbelikre specializálódott.

A vállalat azonban az 1920-as évekre (1908-ban alapították Amerikában) a sportágak népszerűsége miatt gyorsan áttért az atlétikai cipők gyártására. A későbbiekben a világ legjobb kosárlabda cipőit gyártotta, olyan szupersztár sportolók közreműködésével, mint Magic Johnson, Larry Bird, és talán a legbefolyásosabb közülük, Chuck Taylor szintén ilyen tornacipőt viselt. Azonban a brand nemcsak a lábbelikre terjed ki, tréningnadrág vagy épp táska szintén kapható ilyen név alatt. Alábbi bejegyzésünkben azonban a cipőkre összpontosítottunk.

A közkedvelt Converse cipők

A márka sokoldalúságát figyelembe véve, ha egy ikonikus Converse-párt keres, mint például a klasszikus Chuck Taylor All Stars, vagy esetleg valami modernebb dologra vágyik, mint a „Natural Ivory” Aeon Active CX-ek, akkor már közelebb került álmai lábbelijeinek a megvásárlásához. Míg a Converse néhány legújabb kiadása a legjobbak közé tartozik, a klasszikus fekete Chuck Taylor All Stars még mindig a valaha készült legnépszerűbb és legsokoldalúbb cipők egyike.

Korábban „Non Skids” néven mutatták be 1917-ben, de 1922-re Chuck Taylor All Stars néven váltak ismertté, miután Chuck Taylor kosárlabdázó csatlakozott a Converse-hez a dizájn fejlesztése érdekében. Ennek eredményeként ezek a klasszikusok lettek a világ első hírességek által támogatott sportcipői, és bár nevük változott az évek során, időtlen kialakításuk nagyjából ugyanaz maradt.

A tornacipők az egyszerű fehér-fekete színvilágot a világos vászon konstrukcióval kombinálják, amelyek szinte minden öltözékhez jól passzolnak.

A futurisztikus Converse Aeon Active CX Natural Ivory

A Converse új Aeon Active termékcsaládjában a márka teljesen új, futurisztikus megközelítést alkalmaz azáltal, hogy új, merész részleteket tesz hozzá, mint a túlméretezett középtalp a jobb kényelem és stílus érdekében. Ez a bizonyos „Natural Ivory” színárnyalat az egyik legjobbnak tűnik a Converse Aeon Active termékpalettáján világos, semleges tónusainak köszönhetően, ami azt jelenti a viselője számára, hogy a lábbelik a legismertebb nyári cipők közé tartoznak.

Rengeteg technológiát is kap ezekben az Aeon Actives-ban, mint például a Converse saját CX habja a párnázáshoz, és az egyedülálló rögzítési rendszer, amelyhez nincs szükség csomók megkötésére.

Mindent összevetve, a „Natural Ivory” Aeon Actives-t érdemes megfontolni, ha könnyű és futurisztikus tornacipőt szeretne beszerezni, amellyel kiegészítheti vagy felfrissítheti a ruhatárát. A stílusok sokszínűsége áll a vásárlók rendelkezésre a népszerű hazai internetes boltokban, ilyen például az eMAG webáruház, ahol széles Converse termékkínálat várja az érdeklődőket.

Mennyire kényelmesek a Converse cipők?

Ez személyenként változhat; azonban a legtöbb Converse tornacipőnek viszonylag kényelmesnek kell lennie egész nap, köszönhetően a könnyűségnek. Igaz a Chuck Taylor All Stars nem szokott rengeteg párnázással járni, a lapos talpaik mégis kényelmesek lehetnek függetlenül a használója tevékenységétől. Ennek ellenére a Converse elindult cipői kényelmesebbé tétele felé a CX Comfort termékcsalád bemutatásával, amely a Nike „FlyEase” innovatív technológiáját tartalmazza. Mindenekelőtt azonban a kényelmes cipő biztosításának lényege a megfelelő illeszkedésben rejlik. Érdemes alaposan elolvasni az adott termékre vonatkozó leírásokat vagy használati útmutatókat.

Moshatók ezek a típusok a mosógépben?

A szakemberek azt tanácsolják, hogy inkább ne tegyük, ugyanis a rengeteg víz hatására a lábbelik anyagát összetartó ragasztók megolvadhatnak, aminek az lesz az eredménye, hogy kedvenc sportcipőnk szétesik. A centrifuga pedig a szálak meglazulását okozhatja, ami hasonló eredményhez vezethet, mint a ragasztóké. Ugyanilyen okból kifolyólag kerüljük a szárítógépet is.

A legegyszerűbb, ha a Converse cipőjét kézzel mossa ki és hagyja alaposan megszáradni, hogy sokáig hű „társa” legyen.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173335_auto_resized.jpg
origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27588_resized.jpg?avcount=1714444818
origo.hu

Egyre drámaibb világháborús helyzet: hadüzenetet küldött egy európai uniós NATO-ország az oroszoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173057_auto_resized.jpg
vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174492_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174638_auto_resized.png
hirtv.hu

Itt a bizonyíték: Niedermüller Péter valóban a saját veje, Horn Gábor üzleti köreit látta el sokmilliós megbízással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27589_resized.jpg?avcount=1714444818
origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170935_auto_resized.jpg
travelo.hu

Megtalálták az okot, hogy miért haltak ki a maják! Vajon mi biztonságban vagyunk?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173839_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiesett az apró felsőből a TV2 sztárjának hatalmas keble - Fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714444818
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172631_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb válást jelentettek be: 11 év házasság után otthagyta feleségét a zenész

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/B1OySesXFVDtrHJ_vOqXZMJLRJGe9VCnhlnd0vawNWo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZiYjViOGVmMTM3MjRlNDI5MzUxNmMyZjUyODIyYTMx.webp
PR Cikkek

Új, műfajokon átívelő koncertsorozatot indít az MVM (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/woAE6jUjR-kVkgi9VB7aI1E_SSAXQMEe1vD5NL5OiwA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYmY2ZmQ3ZTU2YjQ4Zjg4OTM0MGM0NWMwYTExNDE2.webp
PR Cikkek

Innovációval a gyerekek életéért (x)