PR Cikkek

Új hangok ébresztenek a Petőfi Rádió reggeli műsorában (x)

Bors

Létrehozva: 2021.11.15.

Inspiráló tartalmakkal és új arcokkal, de változatlanul a hazai zenei választék legjavával jelentkezik a megújult Petőfi Rádió. November 3-tól új reggeli műsorral ébredezhetnek a hallgatók: Bekker Dáviddal és Nagy Natasával minden hétköznap friss hírekkel, vidáman és inspiráló gondolatokkal indulhat a Petőfivel a reggel!

Forrás: MTVA / Sárosi Zoltán

A fiatalok hangján szólni a fiatalokhoz – ez a megújult Petőfi mottója. Az átalakulás már része a Petőfi-emlékévnek, amelyre a forradalmár költő születésének 200. évfordulója kapcsán kiemelten készül az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. a Petőfi Irodalmi Múzeummal közösen. A televízió- és rádiócsatorna arca, Petőfi Sándor, a forradalmár költő, a reformkor egyik legmeghatározóbb alakja, aki nemcsak kulturális ikonja, hanem valódi „rocksztárja” lehet a 21. század fiataljainak. A csatornák szeretnének az ifjabb generációnak, a 16-24 éves korosztálynak olyan műsorkínálatot felmutatni, amivel kulturális iránytűként szolgálnak és hozzájárulnak majd a későbbi felelős médiafogyasztásukhoz. Szimbolikus változás, hogy novembertől mindkét csatorna a főváros kulturális életének ikonikus helyszínéről, az A38 hajóról jelentkezik, minden eddiginél közvetlenebb és látványosabb formában. 

Az átalakulással nemcsak új, hiánypótló műsorok indultak, hanem megváltozott a tartalomszolgáltatás fókusza is. A legfrissebb zenei híreket a tévé és a rádió mellett, az online és a közösségi média felületeken is követheti a közönség. A megújulás része a Petőfi Rádió új reggeli műsora, a Petőfivel a reggel!, ami új hangokkal és szemléletben várja a hallgatókat.

Két új társ a reggelben - Bekker Dáviddal és Nagy Natasával ébredhetnek a Petőfi Rádió hallgatói

Novembertől egy pörgős, fiatalos műsorral indul a nap: a Petőfivel a reggel!-ben a zenei újdonságok mellett gondolatébresztő témákkal és vendégekkel várja a hallgatókat Bekker Dávid és Nagy Natasa - minden hétköznap reggel 6-tól fél 10-ig. 

Bekker Dávid

Kalandos utat járt be a Petőfi Rádió új műsorvezetője, 16 évnyi élsport után választotta a stúdiók világát. Ideje nagy részét családjával és kutyusával, Rozival tölti, akit egy menhelyről fogadott be. Igazi feltöltődést jelent neki, ha utazhat, legtávolabbi úticélja India volt, ahova egy munka kapcsán jutott el. A fiatal kaposvári rádiós már 2016 óta van mikrofon mögött, idén nyáron érkezett a Petőfi Rádió csapatába. A Petőfivel a reggel!-ben nagyközönség előtt is kibontakoztathatja személyiségét és sziporkázó humorát, amivel új lendületet visz a reggelekbe. 

Nagy Natasa

 A színpad és a filmezés mellett nagy szerelme a rádiózás. Régi álma vált valóra azzal, hogy a szentendrei rádiós évei után az ország egyik legismertebb rádiójánál dolgozhat. Szabadideje nagy részét szeretteivel tölti és rendkívül büszke orosz családi gyökereire. Nagy természetjáró és felfedező, ha ideje engedi, akkor bámulatos tortacsodákat alkot. A Petőfivel a reggel! állandó rovataiban hétfőn országos „legekkel”, kedden Z-generációs témákkal, szerdán környezetvédelemmel, csütörtökön gasztro-percekkel, pénteken pedig inspiráló nők történeteivel várja a hallgatókat.

Ne maradj le a legfrissebb tartalmakról! Hallgasd online a Petőfi Rádiót, kövesd a Facebookon és az Instagramon, további tartalmakért és podcastekért pedig irány a PetőfiLive.hu!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176448_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámai fordulat jöhet a frontvonalon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714579511
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177048_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Bogi felfedte az igazságot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179722_auto_resized.png
hirtv.hu

Javítóintézetben kell letöltenie előzetes letartóztatását a bőnyi késelőnek + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176068_auto_resized.jpg
vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27645_resized.jpg?avcount=1714579511
origo.hu

Dadog, makog, összevissza beszél a zavarba jött Cseh "Katka" - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178554_auto_resized.jpg
astronet.hu

Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714579511
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180050_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Friss hír érkezett Katalinról: így érzi most magát a nagybeteg hercegné

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ulh7JX0BCTkrNZ6A1-HjMK0APmr6zXsgfJD4Snluds8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzEzMmQ0YThmNWU4ZjQwMDM5NzA1MDFhNjFjYzIxMWQx.jpg
PR Cikkek

Hogyan segíthet a Tevékenységeim az Ön vállalkozásának? (x)