PR Cikkek

Milyen fürdőruhában élvezzük a nyarat? (x)

Bors

Létrehozva: 2021.07.22.

Végre itt a forró nyár és egyre többször látogatunk el a közeli strandra azonban nem mindegy, hogy a nők milyen fürdőruhában érzik jól magukat, illetve a férfiak melyik úszónadrágban szeretnek úszni kényelmesen. Ilyenkor sok szempont alapján dönthetünk adott termék megvásárlásánál, és nem biztos, hogy az ár lesz a legfontosabb tényező. Alábbi összeállításunkban igyekszünk segíteni, hogy az idei nyár valóban kellemes legyen és remélhetőleg a kiválasztott ruhadarabot jövőre is hordhassuk. 

Forrás: Pixabay

Női fürdőruha vásárlási gyorstalpaló

A női fürdőruha vásárlási útmutató segít tájékoztatni a stílusok, anyagok és lehetőségekről, amikor az online boltokban nézelődünk. 

A női térdruha vagy a lábbeli egyre népszerűbb stílus a sportos úszók körében. Felhasználásai az aqua-aerobiktól a versenyzésig terjednek. A térdig érő fürdőruhák stílusok és színek hatalmas választékában találhatók, szinte bármilyen célra. Vannak klórálló térdkiegészítők az edzéshez, versenyző térduhák, amelyekkel a lehető leggyorsabban mozognak a vízben, klórálló lábszárak az úszáshoz és még sok minden más. 

A kétrészes vagy bikini fürdőruhát gyakrabban lehet látni a strandon, az O’Neill és a Triump márkák a legismertebbek.  Jellemzően 10 és 30 ezer forint közötti árban lehet böngészni az internetes kínálatoknál, persze attól is függ, hogy mennyire vagyunk márkahűek. Az utóbbi években azonban két darabos bikini népszerűsége nőtt, különösen az Egyesült Államokban. 

Fürdőruha anyagok

Ha hetente többször tartózkodunk a medencében fitnesz- vagy edzésprogram részeként, akkor szükségünk lesz egy megbízható fürdőruhára. Az úszómedencékben lévő klór lebonthatja a hagyományos Lycra fürdőruhák rostjait, kifakulást és nyújtást okozva ezzel.

Nézzük, hogy milyen anyagokban érdemes gondolkodni:

• poliészter: a rendszeres úszók számára a legjobb választás a poliészter alapú ruha, amit úgy alakítottak ki, hogy ellenálljon a klór káros hatásainak. Ezek a fürdőruhák 20-szor hosszabb ideig ellenállnak a fakulásnak és megeereszkedésnek, mint a Lycra alapúak,

• lycra: ahogy láthattuk, ez nem olyan ellenálló, mint a poliészterből készült termék, viszont a vásárlói visszajelzések azt mutatják, hogy kényelmesebbek.

Hogyan válasszunk úszónadrágot?

A megfelelő úszónadrág kiválasztása bonyolult lehet. Vessünk reális pillantást a testünkre, és határozzuk meg, hogy milyen stílus felelne meg legjobban a testalkatunknak. A kezdéshez döntsük el, mennyit szeretnénk költeni. Ezenkívül vegyük figyelembe azt a fajta felhasználási módot, amelyhez a fürdőruhát viseljük majd. Figyeljünk arra, hogy csak olyan fürdőruhát rendeljünk, amelyiket ki tudjuk próbálni, illetve van mód a cserére, ezt a legtöbb online üzlet külön jelzi.

Vehetünk sötét színűt, csíkost vagy egyszínűt, amely a comb közepén ér véget. Ha nem aggódunk az egyszerű megjelenés miatt, csak rendeljünk bármilyen színűt vagy mintázatú terméket.

A Tommy Hilfiger, fürdőnadrág logós rátéttel ideális lehet a vékony vagy szálkás kinézetű férfiak, fiúk számára, divatos és szinte bármilyen vizes eseményhez viselhető, igaz 15 ezer forintba kerül, ellenben a kevésbé márkás ruha olcsóbban is beszerezhető. Például a Haily's, húzózsinóros derekú vízlepergetős nadrág, amely pár ezer forintból hozzájárulhat a strandolási élményhez.

A mintázatukat tekintve igen széles a kínálat: vonalas, geometrikus, virágmintás és nonfiguratív modellek közül lehet keresgélni. A trópusi mintás nadrágot vihetjük tengerparti nyaralásra ezzel is kicsit beolvadhatunk a környezetbe. 

Aki 182 cm vagy annál magasabb, és szilárd, izmos testtel rendelkezik, akkor minden jól fog kinézni rajta. 

Mielőtt rendelnénk…

Az a lényeg, hogy mindenki olyan fürdőruhát vagy úszónadrágot vásároljon, amiben jól érzi magát, nyilván jobb egy kicsit kitűnni a tömegből a csíkos vagy a különböző mintákat tartalmazó ruhával. Viszont törekedjünk arra, hogy a ruhadarab a minőségét tekintve ne „egynyári” legyen.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170831_auto_resized.jpg
origo.hu

Anyaszült meztelenül nézelődik az álomnyaraló teraszán a korábbi Barca-sztár kedvese - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714391712
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172747_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Könnyen rákot okozhat, ha így issza a kávét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161123_auto_resized.jpg
life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169054_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pánik a Momentumnál: nem tudja a párt összegyűjteni az ajánlásokat, ezért levélben kért segítséget támogatóitól + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27562_resized.jpg?avcount=1714391712
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ledöbbentek a sofőrök: fényes nappal vontattak el egy UFO-t az autópályán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714391712
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714391712
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/woAE6jUjR-kVkgi9VB7aI1E_SSAXQMEe1vD5NL5OiwA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYmY2ZmQ3ZTU2YjQ4Zjg4OTM0MGM0NWMwYTExNDE2.webp
PR Cikkek

Innovációval a gyerekek életéért (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/EmEZ3r1EEnwp0FED-fq0w7hbQBNi3f5n9WOx5xxWlyI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwOTQ4MzFhN2ZlNTQyMThiYWI1MjJiYzgzOWY3ZTc0.webp
PR Cikkek

Fedezze fel a ragyogó mosoly lehetőségeit! (x)