PR Cikkek

5 + 1 tipp limuzin bérlés előtt (x)

Címkék
limuzin

Bors

Létrehozva: 2021.05.18.

Van, akinek a mindennapok része, van, akinek luxus, és van, akinek ajándék. Egy biztos: világszerte emberek milliói rajonganak a bolygó talán legelegánsabb járművéért, a limuzinért. Épp emiatt rengeteg limuzin bérlés szolgáltatást kínáló cég jelent meg a piacon az utóbbi években. Azonban nem árt óvatosnak lenni, mert előfordulhat, hogy egyáltalán nem azt kapja a megrendelő a pénzéért, amire számít. Mit tehet Ön, hogy ezt elkerülje? Aggodalomra semmi ok! Ha tudja, mire kell figyelnie, a választás szinte gyerekjáték. Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, tanácsot arra vonatkozóan, hogy mire érdemes figyelni limuzin bérlés előtt.

Forrás: viplimuzin.hu

1. Tájékozódjon a limuzint bérbeadó cégről!

Ha limuzin bérlést tervez, első lépésként célszerű megnézni a kiszemelt cégek honlapját, mert így rövid idő alatt átfogó képet kaphat a szolgáltatóról. Intő jel, ha a weboldalon nincs impresszum, cégadatok és a cég elérhetőségei sincsenek feltüntetve.

Egy komoly cég nem vesz fel foglalást Viberen, Whatsappon és Facebook Messengeren keresztül. Törekedjen az e-mailes kommunikációra, mert így visszakereshető a levelezés, és probléma esetén hivatkozni lehet rá. Ilyenkor legtöbb esetben nincs is valódi cég a vállalkozás mögött. További gyanakvásra adhat okot, ha a honlapon található képek internetről vásárolt stock fotók, és nem a cég saját fotói.

2. Ellenőrizze a cég értékeléseit!

Szerencsére manapság már könnyen találhatunk értékeléseket egy adott cégről. A korábbi ügyfelek véleménye nagyon fontos, ezért érdemes már a kapcsolatfelvétel előtt átolvasni a hozzászólásokat.

Akár már 10-15 perc vélemény-böngészéssel is átfogó képet kaphatunk a szolgáltatóról. Fontos, hogy csak hiteles forrásból tájékozódjon! És, hogy mi számít hiteles forrásnak? Azok a felületek, ahol nincs lehetőség indokolatlan moderálásra.

Némely szolgáltató a saját honlapján módosítja, vagy egyszerűen törli a negatív értékeléseket. Intő jel lehet, ha a cég különböző közösségi média felületein ki van kapcsolva a hozzászólás lehetősége, illetve letiltották a vélemény írás opciót.

3.Több cégtől kérjen árajánlatot!

A limuzin bérléssel foglalkozó céggel való kapcsolatfelvétel még nem jelent semmilyen elköteleződést, nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Ha több cég is szimpatikus, érdemes mindegyiktől árajánlatot kérni, hogy össze lehessen hasonlítani a kínált szolgáltatás díját. Az alapár megközelítőleg azonos szokott lenni, viszont könnyen előfordulhat, hogy a plusz szolgáltatások árai között jelentős különbségek jelennek meg.

Az árajánlaton intő jel lehet a zavaros apró betűs rész, illetve az indokolatlanul magas ár. Ha valami nem teljesen világos, kérdezzen rá bátran! Fontos, hogy amennyiben egy cég az árajánlaton előleg fizetését teszi kötelezővé, ne utalja el a pénzt előleg számla nélkül!

Az előleg számla hiánya intő jel lehet, és ilyenkor sok esetben magánszemély bankszámlájára kell utalni az összeget.

4.Kérjen tájékoztatást a kiszemelt limuzin modellről!

Legyen szó egy elegáns Lincolnról vagy egy lélegzetelállító Hummer óriásról, ha már meg van a kiszemelt limuzin, érdemes a lehető legtöbb információt begyűjteni a modellről még a rendelés leadása előtt!

A professzionális bérbeadó cégek készséggel küldenek fotókat a limuzinokról. Azonban sok cég kategorikusan elzárkózik a megtekintés lehetőségétől. Ha személyes megtekintésre mégis van lehetőség, sok mindent elárulhat a limo rendszáma.

Óvakodjon a külföldi vagy próbarendszámmal ellátott limuzinoktól, mert ilyen rendszámokra nem váltható ki hivatalos buszos vagy személyszállító engedély!

Az is gyanakvásra adhat okot, ha a létszám feltüntetésénél a „maximum 8 fő + sofőr” szöveg szerepel, mert – hacsak nem 10 évnél fiatalabb modellről van szó, ami Magyarországon szinte kizárt – ilyen esetben biztosan nincs megfelelő személyszállítási engedélye a cégnek.

5.Ne dőljön be a hirdetéseknek!

Sajnos bevett gyakorlat manapság, hogy egy cég több weboldalt üzemeltet és hirdet párhuzamosan. Éppen ezért célszerűen körültekintően végignézni a keresőben megjelenő ajánlatokat.

Egyáltalán nem biztos, hogy a legelső találatok, hirdetések a legmegbízhatóbb cégek, hiszen hirdetést bárki feladhat. További intő jel lehet, ha a hirdető weboldalán további nagyobb akciókkal próbálják rendelésre ösztönözni a látogatót.

A lehető legjobb döntés érdekében ezért böngészés során érdemes lejjebb görgetni, és több weboldalt is megtekinteni a rendelés előtt.

+1.Válasszon sokéves tapasztalattal rendelkező limuzin bérbeadó céget!

Szerencsére vannak a piacon olyan komoly, engedélyekkel rendelkező cégek, melyek elkötelezettek a professzionális limuzinos szolgáltatás iránt.

A VIP Limuzin tapasztalt sofőrökkel és életre szóló élményekkel várja a limuzinok régi és új szerelmeseit. Döntsön megfontoltan, hogy a limuzinozás örök emlék lehessen!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186170_auto_resized.jpg
origo.hu

Friss képek az orosz-ukrán háborúról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27724_resized.jpg?avcount=1714761612
origo.hu

Brutális friss képeken az orosz-ukrán háborús pokol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186385_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiderült az igazság: letaszították a trónról Vilmos herceget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185104_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Gyurcsány egykori minisztere is felbukkant Magyar Péter mögött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181114_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186273_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Migránspárti genderaktivistát indítottak Magyar Péterék a VII. kerületben, majd kihátráltak mögüle

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27726_resized.jpg?avcount=1714761612
origo.hu

Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spearst a mentő a luxusszállodából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178554_auto_resized.jpg
astronet.hu

Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182705_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714761612
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/-QOHEGhzQJLxwbobl6_dg-Jmb13ToljY2S2y-6aSLDQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk3Y2EyYTk2OWYwNDRhYWM5MzIxMGJjYTljNzRmOTY5.jpg
PR Cikkek

Mennyit számít az első benyomás valójában egy állásinterjún? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)