PR Cikkek

Fedezd fel a Nike tavaszi kollekciójának gazdagságát! (x)

Címkék
divattrend

Bors

Létrehozva: 2021.03.18.

A Nike, a világon az egyik legnagyobb sportcipő, sportruházat és kiegészítők gyártója. Az amerikai márka évtizedek óta nagy népszerűségnek örvend, nem csak a sportolók és a sztárok körében, hanem a civil emberek is nagyon kedvelik a Nike márkát, hiszen a név kötelez, és magas minőséget képvisel, mindamellett, hogy a sportcipői nagyon kényelmesek is.

A tavasz színei

Mindenki örül, amikor meglátja az első tavaszi virágokat, hiszen a színek pozitívan hatnak ránk, a lelkünkre. Minden évben kikerül egy lista a divatszíneket illetően. Nincs ez másként ebben az évben sem. Az idei év divatszínei között, többek között megtalálható a rózsaszín, a világoskék, a korallszín, a halványzöld, a citromsárga, a lila és a mentaszín. A 2021-es színpalettán a világos, élénk színek ragyognak, de kétségtelen, hogy a fehér, mint alapszín, minden évben győzedelmeskedik. A Nike tavaszi kollekciójában is fellehetők ezek a színek. Mutatunk is néhányat!

Miért pont a fehér? 

A fehér, egy alapszín. A Nike minden évben piacra dob olyan fehér cipőket, amelyek mind a férfiak, mind a nők tetszését elnyerheti, hiszen ezek a cipők remekül passzolnak a kellemes, pasztell és tavaszi színekkel és könnyű egy fehér cipőhöz öltözködni. Ilyen a Revolution fehér futócipő, amely kiváló futáshoz, edzéshez. A kiváló minőséget, a jó minőségű alapanyagok biztosítják.

A rózsaszín 50 árnyalata?

A nők imádják a rózsaszínt. A tavaszi Nike kollekcióban is megtalálható ez a szín. Többféle típus közül is válogathatunk. Az egyik ilyen a Nike Dunk Low Disrupt. A cipő felső része bőr, jól szellőzik és formatartó. A tavaszi időben is ideális viselet, hiszen a talpa gumi. A cipő a hétköznapi viselet egyik kedvenc darabja lehet.

A Nike Air Max Bella színe is azonnal a szívünkbe lophatja magát. A rózsaszín felületeket bronzos elemek egészítik ki. Az ekológikus bőrből készült cipőnél Air Max technológiát alkalmazták. A sportos stílust kedvelők kedvenc cipője is lehet. Ez a cipő nagyszerű lehet tavasszal egy-egy remek edzéshez. A cipő, hálós része, a láb megfelelő légzését teszi lehetővé. A kényelmes talprész pedig az edzés alatti kényelmet, míg a gumitalp a stabilitást és a megfelelő tapadást biztosítja. A kellemes mályva, rózsaszín, az ezüstös-metálos kombinációval pedig nem csak nőies megjelenést tesz lehetővé, de igazi tavaszi hangulatot csempészhet a hétköznapjainkba, még akkor is, ha éppen egy fárasztó edzésen veszünk részt.

A Nike Superrep Go igaz nem rózsaszín, hanem bézs színű, de igazán nőies fitnesz cipő, amelyet nem csak az edzőtermi, hanem az otthoni edzéseken is viselhetünk. A cipő maximálisan támogatja a lábat mozgás közben, míg a talprésze nagyfokú stabilitást nyújt, maximális tapadó képességgel.

Határtalan, végtelen, trendi. Ez a Nike új kollekciója? 

Ezek a jelzők is illenek a tavaszi divatra. Ezt a végtelenséget nyújthatja számunkra a Nike React Infinity Run cipője, amely cipőn szinte minden trendi, idei szín fellelhető. Alapvetően a cipő bézs színű, amely szintén egy tavaszi szín, de sarokrészénél már kissé felélénkül a cipő és ezzel el is nyomja azt a klasszikus vonalat, amit a bézs szín nyújtani tud nekünk. Sportoláshoz, edzéshez kiváló választás.

Hétköznapi viseletként viszont a lábunkra húzhatjuk a Nike Air Force 1’07 LX alapjaiban sárga, vagány cipőjét, ami egy igazi tavaszi, nyári lábbeli, könnyen karbantartható és esős időben is hordható. Ha szeretnél te is a tavaszi kollekcióból válogatni, akkor kattints a https://www.ecipo.hu/sportcipok.html oldalra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek