PR Cikkek

Tudományos gyógynövényes immunerősítés (x)

Címkék
egészség

Bors

Létrehozva: 2020.04.24.

Immunrendszerünk segít abban, hogy a szervezetünkben keletkező, illetve oda bejutó káros anyagok semlegesítésre kerüljenek, biztosítva az élet feltételeinek szinten tartását. Számos külső és belső tényező befolyásolja, úgy, mint az időjárás és a klíma változásai, a különféle sugárzások, a környezetünkben lévő méreganyagok, vegyszerek, fertőző mikroorganizmusok, valamint a testalkatnak nem megfelelő életvitel, napirend, táplálkozási szokások, függőségek, érzelmi és lelki problémák, túlterheltség, stressz. 

A gyógynövények ott erősítenek, ott hatnak, ahol a szervezetünkben hiányállapota lép fel. 90-95 %-ban felszívódnak, nem ürülnek ki magas arányban, mint a szintetikus vitaminok. Ezek a készítmények a vitaminokhoz képest teljes értékű megoldást kínálnak! Nem kivont hatóanyagok, hanem teljes növényi alkotórészek speciális keverékei. Ősi receptúrák alapján, vegán termékként, vegán kapszulában! 

Erős immunitással kell rendelkeznünk, hogy leküzdjük a betegségeket.  Néhány olyan ayurvédikus gyógynövény, mint az Amla (Emblica officinalis), Ashwagandha (Indiai ginzeng), Tulsi (Szent bazsalikom) segíthetnek az immunitás felépítésében és a fertőzés megelőzésében. Napi egy evőkanál C-vitaminban gazdag, az Amla és 43 gyógynövény komplex kivonatának keverékéből készült Vita Jam (Chyawanprash) elfogyasztása hozzájárulhat az immunitás fokozásához, különösen a tüdő és a légzőszervek egészségének támogatásához. 

Az Amla egy Indiában őshonos gyümölcs, az egyik leggazdagabb természetes C-vitaminforrás. Az Amla gyümölcsnek fontos szerepe van az egészség megőrzésében és kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Növeli a szervezet ellenálló képességét, segíti a jó közérzet és általános erőnlét fenntartását.

Az Ashwagandha, közismert nevén, az indiai ginzeng, ősidők óta ismert készítmény a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére, az immunrendszer támogatására, a szervezet ellenálló képességének fokozására, a stressz, depresszív hangulati zavarok, szorongás, krónikus fáradtság csökkentésére, egyes allergiás megbetegedések tüneteinek enyhítésére.

A Tulsi, a „gyógyfüvek királynőjeként” széles körben ismert az egészségre jótékony hatásai miatt. Antibakteriális, nyákoldó és köptető hatása támogatja a légzőszervek egészségét. Segíthet leküzdeni a megfázást és köhögést, csökkentheti a lázat. 

Ide kattintva további információt  talál a vírusmegelőző és immunerősítő készítményeinkről!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek