PR Cikkek

Lakóparkok népszerűségének titkai (x)

Címkék
hirdetés

Bors

Létrehozva: 2020.02.03.

Lakóparkok népszerűségének titkai

Kétségtelen, hogy az utóbbi néhány évben Magyarországon egyre több magánház és társasház és lakópark épült, köszönhetően a kedvező családalapítási, lakásvásárlási támogatásoknak és az ingatlanpiaci feltételeknek. A családok ugyan előszeretettel vásároltak korábban is panellakásokat és használt házakat, ám a kedvező hitelkonstrukciók és az állami hozzájárulás miatt ma már hosszabb az a bizonyos „takaró”, ameddig nyújtózkodhatunk. Így aztán nem csoda, hogy az új építésű ingatlanok gombamód szaporodtak el.

Bár valóban nagyszerű érzés, hogy megfelelő önerő mellett sokkal könnyebben építkezhetünk mint néhány évvel ezelőtt, mégis sok hátulütője van az építkezésnek. Sajnos nem csak jelentős, nem tervezhető kiadással jár, de a rengeteg utánajárás és megfelelő kivitelező keresés és időzítés is nagyon körülményes. Sok időt elvesznek a hivatalos papírok és online munkanapló vezetése és a különböző csúszások vagy hibás kivitelezések miatti újraszervezések és tervezések is. Nem csoda, ha a modern otthonra vágyók, inkább választják manapság a népszerű lakóparkokat, minthogy építkezzenek.

A sok stresszel járó építkezés helyett költözzünk lakóparkba!

Sokan nem is rendelkeznek megfelelő önerővel, ezért ők kizárólag olyan ingatlanban gondolkodhatnak, amelynek költségei előre kalkulálhatóak. Még a kamatmentes babaváró kölcsön, a CSOK és egy piaci kamatozású lakáshitel esetén is érhetnek mindet meglepetések ha elszámoltuk magunkat. Éppen ezért, jobban megéri egy olyan lakóparki ingatlant vásárolni, amelynek költségeit már előre fixálták. Ráadásul ezen ingatlanok ÁFA értéke sok esetben még az idén már nem elérhető 5%-os adóteher alá esik, így jelentős összeget is megtakaríthatnak a családok.

Az olyan modern lakóparkok, mint amilyeneket a Livinghomes is kínál, azok számára ideális, akik nem szeretnének időt, pénzt és energiát pazarolni a házépítéssel járó körülményes ügyekre. Ahelyett, hogy párunkkal vitatkoznánk és a kivitelezők sürgetésével töltenénk a drága időnket, a lakóparkok ideális megoldásként segítik a boldog életre vágyó, leendő lakástulajdonosokat. A lakóparkok ugyanis megfelelő infrastruktúrával, parkolóval, gyalogos és bicikliúttal, belső udvarral és gyönyörű, tágas, dizájnos otthont kínálnak minden korosztály számára. 

A lakóparkok álomlakásai már mindenki számára elérhetőek!

Korábban csak álmodozhattunk ezekről a modern társasházi otthonokról, hiszen a lakóparkok olyan közösségi életet is kínálnak, amely csak az anyagilag stabil lábakon álló, tehetősebb családok kiváltsága volt. Mára azonban már szinte akárki lehet lakástulajdonos egy lakóparkban, ahol a látványos környezetben biztonság, stabilitás és anyagilag is kiszámítható életvitel valósítható meg. 

A lakóparki lakások már 1 szobával, 30 négyzetméteres alapterülettől, akár a 120 négyzetméteres, 5 szobás nagy lakásokig elérhetőek, így biztosan mindenki megtalálja a saját igényeihez megfelelő kialakítású és elrendezésű lakhelyet. A lakóparkokban irodák, üzlethelyiségek és magánlakások változatos harmóniában alkotnak egy barátságos és békés ökoszisztémát.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187692_auto_resized.jpg
origo.hu

Milliókat érint: Megszűnt a népszerű VPN szolgáltatás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27753_resized.jpg?avcount=1714855214
origo.hu

Újabb megdöbbentő hírek érkeztek a rákos Katalin hercegnéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188940_auto_resized.png
metropol.hu

Most aztán foghatja a fejét Marco Rossi: Ádám Martinról van szó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188660_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Oroszország úgy veszi, hogy a NATO hadgyakorlata egyértelmű jele annak, hogy az észak-atlanti hadsereg beszáll a háborúba + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181114_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183328_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Most éppen a Jobbik tyúkszemére lépett Magyar Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27759_resized.jpg?avcount=1714855214
origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181852_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189228_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Helyszíni fotókat kaptunk a budapesti buszbalesetről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187827_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Akikre mindig számíthatsz: ez a 3 csillagjegy a legmegbízhatóbb mind közül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188786_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Földi pokol: közel jár az összeomláshoz a rákbeteg Katalin hercegné

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/-QOHEGhzQJLxwbobl6_dg-Jmb13ToljY2S2y-6aSLDQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk3Y2EyYTk2OWYwNDRhYWM5MzIxMGJjYTljNzRmOTY5.jpg
PR Cikkek

Mennyit számít az első benyomás valójában egy állásinterjún? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)