PR Cikkek

Zalakaros Venus***superior és Aphrodite**** Hotel: másképp, mint mások (x)

Bors

Létrehozva: 2018.05.24.

<p>„Saját farmunk az éléskamránk”</p>

A zalakarosi Venus és Aphrodite Hotel vezetői sosem akartak hasonlítani más hasonló profilú szállodához, mindig egyéni ízzel és mosollyal kínálták speciális attrakcióikat. A menedzsment célja természetesen mindig az volt és az ma is, hogy: érezze jól magát a vendég, „egye magát egészségesre”, és olyan élményekkel térjen haza, amelyekkel sem otthon, sem másutt nem juthat hozzá.

Zalakaros, mint helyszín már eleve olyan környezeti érdekességekkel, látnivalókkal bír, mint a közeli Kis-Balaton, a gyógyvíz, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, a nyugodt, virágos kisvárosi idill, a galamboki horgásztó, vagy a garabonci Garabonciás Farm. Ez utóbbit a Venus és Aphrodite Hotel tulajdonosai és munkatársaik üzemeltetik, és ez egyben szállodáik  éléskamrája is. Ezért találó a szlogen: „a saját farmunk az éléskamránk…”

Dr. Virág Ernő állatorvosi praxisa és Dr. Virágné Bálint Mária matematika tanári és iskolavezetői múltja, munkássága alapozta meg a telekvásárlást, valamint a több ütemben felépülő szálloda tető alá hozását és beüzemelését. Az évek folyamán Zsolt fiuk szintén állatorvos lett, és átvette az állatkórház teendőit, míg menyük, jogi diplomával a zsebében, értékesítési vezetőként tevékenykedik a hotelben.

Ez a családi háttér érzékelhető már a szállodába való belépéskor és végig az ott tartózkodás folyamán: egyszerű, de természetes stílussal, vendégbarát hangulattal találkozhatnak az itt tartózkodók.

A szálloda egyik erénye, hogy a régi /Venus/ és az új szárny /Aphrodite/ egyaránt sokféle igényt kielégít. A romantika kedvelőinek épültek a körágyas-jakuzzis szobák, amelyek különösen a nászutasok körében kedveltek, de itt még a régi szerelmek is újra lángra lobbanhatnak, akárcsak a gyertyafényes éjszakai fürdőzés alkalmával.

A római stílusú fürdőben szauna, gőzfürdő, hidromasszázs kád, termálvizes, valamint jeges csobbanó medence, élményvizes medence, a védett hátsó oldalon pedig a külső medence és a napozóterasz nyújtja a pihenés, a felüdülés élményét.

A szolgáltatások széles körűek: ilyen a sokféle masszázs, fitneszterem, és olyan, különféle sportolási és szórakozási lehetőségek, mint az asztalitenisz, a csocsó, a billiárd, a fallabda pálya.  A gyermekkel, családdal érkezőknek fontos, hogy van belső játszószoba, és kültéri játszótér is. A konferenciatermek főleg az üzleti vendégek miatt jelentékeny részei a háznak.

A szálloda leginkább egyedi, és a mai étkezési trendekhez igazodó arculatát a Korintosz étterem szolgáltatja, amelynek konyháján a Garabonciás Farmról érkező organikus alapanyagokból készülnek a zalai ételspecialitások.

A farm nem csak éléskamra, - amely a szálloda hús és tejszükségletét 100 százalékban kielégíti - hanem kiváló programhelyszín is: a vendégek lovas kocsival szoktak ide kilátogatni Minden nap 10 órakor indul a hotelek bejárata elől a farmlátogató és városnéző program. A városnézés közben az ekhós szekér áthalad a szomszédos településre, Garaboncra, amelynek meséket idéző neve XXI. századi modern parasztgazdaságot takar. A kirándulók kosarában a hagymás mangalica-zsíros kenyér házi szörppel vagy karosi fröccsel alapozza meg a vidám hangulatot. Laci bácsi, aki többnyire a fogatot hajtja, az állatok gondozása mellett a farm nagy tudású kalauza, idegenvezetője.

Kapirgálós tyúkok, csirkék, göndör szőrű malacok, önfeledten ugráló nyuszik, foltos tehenek, magyar szürke marhák, sajtot adó szelíd bárányok és kecskék, szabadon száguldó lovak várják az ide látogatókat, hogy itt tartózkodásuk idejére elfeledjék a hétköznapok rohanását, búját-bánatát, és a bumfordi állatok mosolyt csaljanak az arcukra.

Néhány fontos dátum és adat:

2001 Venus Hotel megnyitása 14 szobával – a Széchenyi Terv Pályázat keretén belül    
2004 Venus Hotel bővítése,  40 szobásra
2011 A Venus Hotel mellett megépült a 30 szobás, négycsillagos Aphrodite Hotel is, az Új Magyarország pályázat segítségével.
2013 Megnyitotta kapuit a 7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188845_auto_resized.jpg
origo.hu

Ettől a brit lépéstől rettegett Európa, küszöbön a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27763_resized.jpg?avcount=1714878311
origo.hu

Németország újabb drámai világháborús lépése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188940_auto_resized.png
metropol.hu

Most aztán foghatja a fejét Marco Rossi: Ádám Martinról van szó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189106_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Változnak az idők: egy hónapja még támadta Magyar Pétert, ma pedig már a Tisza Párt jelöltje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188477_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Pénzt kérek a pasimtól, amikor nálam van: a víz nincs ingyen”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186434_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Reagált a szakmai stáb és a vezetőség is a Veszprém BL-búcsújára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27762_resized.jpg?avcount=1714878311
origo.hu

Megrázó felvétel az ukrán-orosz háborús pokolról - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183113_auto_resized.jpg
travelo.hu

Letette a gépet a pilóta a londoni repülőtéren, ami aztán irányíthatatlanná vált

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187827_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Akikre mindig számíthatsz: ez a 3 csillagjegy a legmegbízhatóbb mind közül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189299_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt a volt űrhajós: hátborzongató, amit a földönkívüliekről mondott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most zárták le a budapesti felüljárót, szörnyű buszbaleset történt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/-QOHEGhzQJLxwbobl6_dg-Jmb13ToljY2S2y-6aSLDQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk3Y2EyYTk2OWYwNDRhYWM5MzIxMGJjYTljNzRmOTY5.jpg
PR Cikkek

Mennyit számít az első benyomás valójában egy állásinterjún? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)