PR Cikkek

Fesztiváldivat: kedvencek toplistája

Bors

Létrehozva: 2017.07.14.

A nyári fesztiválokra csomagolva nemcsak a praktikusságot vesszük figyelembe, divatosak, csinosak is szeretnénk lenni ezeken a rendezvényeken, hisz új ismeretségeket szerezhetünk. Ebben segít idei fesztiválkedvenceinek toplistájával Kadlicsek Rebeka divattervező.

A horgászsapka

A nagy karimájú és a baseballsapka után most a legújabb fesztiváltrend a natúr színű horgászsapka, amin kis logó is van. Esős napokon kimondottan praktikus, mégis leginkább azok hordják, akik kedvelik a kilencvenes évek divatját, pedig a manapság divatos ruhákhoz is illik.

Az övtáska

Már jó pár szezon óta visszatért a kifutókra. Régies, különleges formájúakat érdemes választani vagy dizájnerdarabokat. Lehetnek akár gyöngyökkel, hímzésekkel, kitűzőkkel díszítettek. Fontos, hogy az egyéniségünkhöz és a ruháinkhoz illőt keressünk. Olyat, amit több összeállításunkkal kombinálhatunk, mert jól jöhetnek ősszel is. Ha bő, buggyos vagy fodros ujjú blúzt veszünk fel vagy hosszú, virágmintás ruhát, akkor kiemeli a derekunkat. Ha szűk farmer és derékba betűrt, vékony, ejtett szemes kötött pulóver van rajtunk, akkor fél vállon vagy mellkasunkon keresztben viselhetjük. A legtöbb hölgy a kisebb méretűeket szereti, amiben pénz, igazolvány, pár sminkeszköz elfér.

Hímzett nyári ruha

A hosszú, oldalt magasan felvágott, tetőtől talpig hímzett virágmintás nyári ruhák kellőképp bohém és egyben romantikus megjelenést kölcsönöznek. Nőiesek, egyszerűek és nem kell túl sok ékszert felvenni hozzájuk, mert önmagukban is különlegesek.

Átlátszó esőkabát

Esős időben is divatosak lehetünk, ha az esőkabátban is érvényesül az alá felvett ruhánk. Nyugodtan viselhetjük alatta a legvidámabb fesztiválszettünket, így öltözetünk nyárias hangulata megmarad.

Aszimmetrikus fülbevaló

A több ékszer a jobb idén. A sok parányi arany és ezüst fülbevalókat párosíthatjuk óriási bizsukkal. Az egyik oldalra, az egyik fülbe rakjuk a kisebb ékszereket, a másik oldalra a szemet kápráztató, akár vintage darabokat. Állhatnak levélmotívumokból, formázhatnak csókos ajkat, csillagjegyeket, egzotikus állatokat.

Egyedi hajfestés

A fesztiválokon az extrém hajkorona is megszokott és szolidabb frizurába fésülve a hétköznapokon is nyugodtan lehetnek a tincseink nôiesen szőkék, sötét rózsaszínűek, szőkéslilák, ezüstös feketék. Azok a festékek, amikkel az extravagáns árnyalatok elérhetőek, általában öt hét alatt fokozatosan elpasztellesednek a hajban és visszavarázsolják természetesebb hajszínünket. Fesztiválon pedig nem meglepő a hajtetoválás és a hajglitter sem.

Napszemüveg lánccal

Minél színesebb, annál jobb. A kör alakú hippinapszemüveg mellett divatos a fekvő oválist formázó és a macskaszemet idéző is. Legyen hozzá – lehetőleg egyedi készítésű – dekoratív lánc is. Akár pomponokkal, akár tollakkal, bohém kivitelben vagy nemesfém színben. A hímzett, nagy karimájú szalmakalapokhoz is nagyon jól áll.

Átalakított farmer

A farmernadrág és -dzseki túldíszített legyen, akár „Csináld magad!” kivitelezésben. Jöhet a hímzés, a szegecsek, a patchwork és a festés, jöhetnek a virágok, a szívek, a csillagok, a csillagjegyek és a pöttyök. A legérdekesebbek saját kézzel készülnek.

Csipke melltartó

Az alsóruházat is előtérbe kerül, a dekoráció részévé válhat. A monokróm színűeket szinte bármelyik öltözetünkhöz felvehetjük. A feketét a sötétebb, a fehéret a világosabb felsôkhöz. Az összhang egy kicsit kacér lesz, de ez idén trendi.

Lilla-tipp

Farmernadrágja szárára bogarakat festhet fehér, sárga, narancs és piros színekkel, amik szép kontrasztot alkotnak a sötétkék anyagon. A bővebb szabású farmer szárát oldalt felvágva gyûrûket üthet bele, azokat szaténszalaggal fûzheti össze. Ilyen nadrágokat visel Kadlicsek Rebeka divattervező.

#Lilla #Bors #melléklet

BorsOnline (@borsonline) által megosztott bejegyzés,

A Lilla magazint keresd kéthetente, pénteken a Borsban!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27617_resized.jpg?avcount=1714496110
origo.hu

Ilyen büntetésre számíthat a bőnyi diáklány, aki megkéselte osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27609_resized.jpg?avcount=1714496110
origo.hu

Brutális támadásra készülnek az oroszok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172527_auto_resized.png
metropol.hu

Áll a rakpart Budapesten, nagy a baj a Margit hídnál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175501_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nagy Ervin ezúttal az RTL-en égette szénné magát, nekiugrott a színésztársainak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172724_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174638_auto_resized.png
hirtv.hu

Itt a bizonyíték: Niedermüller Péter valóban a saját veje, Horn Gábor üzleti köreit látta el sokmilliós megbízással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27610_resized.jpg?avcount=1714496110
origo.hu

Dundikát sokkolta Hugh Hefner legendás villája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175794_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714496110
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qYarjVyF3BBjFGbp-zfy1kIrvMtBX6jf0THtRfTrv3k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y5NjRiMjMwZjZjZTQ5MDRiMjU3NDUwMjhmNWQ0OWMz.jpg
PR Cikkek

Hogyan legyünk környezettudatosak a tavaszi nagytakarítás során? (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Ulh7JX0BCTkrNZ6A1-HjMK0APmr6zXsgfJD4Snluds8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzEzMmQ0YThmNWU4ZjQwMDM5NzA1MDFhNjFjYzIxMWQx.jpg
PR Cikkek

Hogyan segíthet a Tevékenységeim az Ön vállalkozásának? (x)