Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

Nem tudott ellenállni a kísértésnek és bár valóban kellemes élményekben volt része, most mégis lelkiismeret-furdalást érez. Bár nem bántott meg senkit, de mégis cserbenhagyta azokat, akik számítottak volna Önre. Ne beszélje be magának, hogy nem járt Önnek ez a szabadság és most vezekelnie kell. Élvezze inkább még ki ezeket az órákat, hiszen ilyen lehetősége egyhamar nem adódik újra.

Kos (március 21. – április 20.)

Általános Azt érezheti, hogy valami nincs rendben, valami okból kifolyólag nem érzi a teljességet. Van valami, ami zavarja, de nem tudja, mi az. Úgy sejti, valamiféle változás van készülőben és ezt jól is gyanítja! A párkák a háttérben már szövik a szálakat. De ne stresszelje magát ezen előre, jó vagy rossz dolog történik-e, csak legyen türelemmel, próbálja meg nem irányítani a dolgokat. Inkább hagyja, hogy azok megtörténjenek, és sodródjon az árral. Szerelem Ha nem ügyelnek a szinglik, akkor könnyen lehet, hogy két szék közé esnek. De ugyanez történhet azokkal is, akik szeretőt tartanak. Lassan itt az ideje annak, hogy válasszanak, mert a jelenlegi helyzetet már nem lehet fenntartani. Ha nem saját magukat buktatják le, hogy egyszerre több vasat is tartanak a tűzben, akkor a másik fél lesz, aki megunja a várakozást vagy azt, hogy csak szerető. Karrier Amennyiben bármilyen munkahelyi gonddal is küzdött, hamarosan megnyugodhat, mert minden baj vagy kellemetlenség eltűnik a feje fölül. Ugyanakkor egy fantasztikus ajánlatot kaphat, ami bár karrierben is nagy előrelépést és nagy pénzt is jelentene, de jóval több felelősséggel is járna. Feltétlenül kérje ki szerettei véleményét róla, pláne, ha esetleg az ajánlat külföldre szólítaná. De hosszú távon olyan hatásai is lennének, amik sokat lendítenének a nehéz helyzetben lévő családokon.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

A feje tele van gondolatokkal, most mégis lassítania kell. Hiába a tervek, ha azok kivitelezéséhez nem adott minden feltétel. Várnia kell, de így legalább pihenhet egy kicsit, erőt gyűjthet. Nehéz időszak veszi ugyanis kezdetét, számos feszültség várható, ezt érdemes lenne már most megbeszélni a szeretteivel, így őket se éri majd felkészületlenül, ha kevesebbet látják és olyankor sem lesz túl nyugodt.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Általános Pontosan fogja tudni mit, akar és hogyan érheti el. A héten végére megjön a bátorsága, az önbizalma, az ereje ahhoz, hogy aktívan a kezébe vegye a sorsát és megtegye azokat a lépéseket, amivel elérheti vágyait vagy legalábbis megteremtheti a vágyott jövőjét. Kiváló formában lesz ahhoz testileg és lelkileg is, hogy végrehajtsa a kitűzött céljait és hogy minden a „terv szerint” haladhasson. Eredményes és sikeres hét elé néz. Szerelem A szinglik vagy azok, akik friss szakításon vannak túl, szomorkodás helyett inkább keressek fel régi barátaikat, de mindenesetre azokat, akiket régen láttak. Kellemes meglepetés érheti őket egy ilyen találkozó alkalmával! A párban élőknek pedig többet kellene dolgozniuk a kapcsolatukon. Mostanában más-más utakon járnak és kezdenek elmenni egymás mellett. Fontos a szabadság, de ha már kapcsolata van, törődjön a közös útjukkal is és tegyen arról, hogy egyáltalán legyenek közös dolgaik! Karrier Új és nehéz feladatokat sóznak a nyakába, de Ön készen áll rá. A maximumot fogja nyújtani, hiszen bizonyítani akar felettesei előtt. Ez a fajta motiváló erő a kitűnő teljesítménye meg is hozza majd a gyümölcsét. Érzi, hogy most bármivel képes megbirkózni. Ám ez nem jelenti azt, hogy meggondolatlanul el kellene halmoznia magát munkával. Legyen belátó és csak annyit vállaljon, amennyit valóban kell, nem kell túlzásokba esnie.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Bár már százszor elmondta, begyakorolta a mondatokat, éles helyzetben megint nem találja a szavakat. Márpedig most elszánt, hogy tisztázza a nézeteltérést. Nem szeretné tovább elnyomni magában azt a feszültséget, amit amiatt érez, hogy egy apró véleménykülönbség miatt megszakadt a kapcsolatuk. Úgy érzi, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, Ön már képes volt felülemelkedni a személyes sértettségén.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Általános Minden területen eredményes lesz és sikereket ér el. Előre is büszke lehet magára, és arra a teljesítményre, amit a héten fog nyújtani. Kiegyensúlyozottságának hála isteni formában lesz, és mindenütt sikerül hoznia a formáját. Olyan kellemes visszacsatolások érthetik, amelyek jól esnek majd a szívének, hogy tudja, jó úton halad. Bármilyen megerősítésre is lenne szüksége, azt biztosan megkapja a következő napokban! Szerelem Bármire is készül vagy akár lehet, hogy még nem tudja, de tenni fog valamit, aminek hatására nagyot nőhet a kedvese szemében, és ami meghatározza a kapcsolatukat és virágba borítja. Ha esetleg életmódváltás közepén vagy, netán egyszerűen csak kipihent lesz, akkor is csodálni fogja érte párja, mert egészen más lesz a viselkedése a korábbi hetekhez képest. Egyenesen olyan lesz, mint akit kicseréltek és ettől jóformán ismét szerelmes lesz Önbe a társa. Karrier Látszani fog, hogy sikerült pihennie a nyaralás alatt vagy a hétvégén, mert sokkal kedvesebb, előzékenyebb, türelmesebb lesz a kollégáival, akik értékelni fogják. Hálásak lesznek ezért a mentalitásért. Már csak arra ügyeljen, hogy ne essen ki a ritmusából, ne hagyja, hogy mások felborítsák a rendszerét, a terveit, mert kiválóan halad ebben a tempóban úgy, hogy közben meg sem kell erőltetnie magát és rengeteg energiája marad.

Bak (december 22. – január 20.)

Hallgassa meg türelmesen azokat, akik Ön előtt már jártak azon az úton, ahol Ön készül elindulni. Bár úgy gondolja, nem tudnak újat mondani, ha figyel, éppen azokra az apróságokra hívnák fel a figyelmét, amelyet csak a bennfentesek tudhatnak. Így kerülheti majd el azokat a csapdákat, amelyekbe beleesve mások hamar feladták. Célba érkezve már Ön is látni fogja, nem volt elvesztegetett idő ez a nap.

Bak (december 22. – január 20.)

Általános Minden lezáratlan ügyet vegyen elő és varrja el a szálakat. Még most, amíg ilyen békés időszakot él meg. Nemsokára felpörögnek az esemény Ön körül, nem fog megártani, ha addig tisztába teszi a kapcsolatait, megoldja a zűrös vagy problémás dolgait. Így legalább maximálisan előre tekinthet majd és a feladataira koncentrálhat. Talán a lakásfelújítást, a rendezkedést vagy nagy lomtalanítást és a héten kellene megejtenie! Szerelem Így, hogy nyugalom van élete minden területén, használja ki és foglalkozzon többet a családjával, illetve a párjával. Jelenleg úgyis nagy az összhang, egymásra vannak hangolódva, úgyhogy csak jól sülhetnek a közös programok. Ha pedig éppen ott tart, hogy lezárjon egy kapcsolatot, akkor tökéletes időzítés lehet, ha a héten teszi meg, vagy akár szünteti meg a függőben lévő viszonyait. Az egyedülállóknak is mostanság lenne időszerű döntést hozniuk. Karrier Lazíthat a munkahelyén. Senki sem várja el, hogy ennél többet tegyen, hiszen rengeteget dolgozott mostanában, még előre is sikerült haladnia. Lehetőség szerint pihenjen, vegye lazán a feladatát, vagy legalábbis végezze kényelmes tempóban. Így is úgy is meg vannak Önnel elégedve és ha a héten csak az alapszintet hozza, akkor sem fogja senki megszólni. Már csak azért is érdemes lenne megfogadnia, hogy ne merítse ki lelki és testi energia tartalékait mielőtt felpörögnének az események a munkahelyén.

Bika (április 21. – május 20.)

Bár nehezen indul a nap, de igyekszik hamar önmagára találni, hogy ismét a szerettei körében lehessen. Amíg ugyanis a problémák járnak a fejében, inkább félrevonul, nem szívesen osztaná meg ugyanis a gondolatait másokkal. Egyedül kell végigmennie az úton, amely elvezeti a megoldáshoz, hiszen nehezen értenék meg. Legyen türelmes önmagával szemben, ne siettesse a folyamatokat, amelyeknek mindenképpen le kell zajlaniuk.

Bika (április 21. – május 20.)

Általános A csillagok arra intik, hogy próbáljon meg két lábbal a földön maradni. Jobban teszi, ha most nem kerget álmokat, főleg olyanokat, amik egyelőre valóban elérhetetlenek. Szép dolog az álmodozás, csakhogy Önt túlságosan megviseli és depresszióba ejti vagy pedig olyan hirtelen dolgok megtételére készteti, amelyek veszélyesek lehetnek. Most inkább érje be azzal, ami van, vagy a kevesebbel és lesz még esélye megvalósítani vágyait! Szerelem Egyedülállóként olyan társaságba kerülhet barátainak vagy mondhatni a véletlennek köszönhetően, ami által nem csak új ismeretségekre tehet szert, de akár egy különleges találkozásban is része lehet és valaki kimondottan felkeltheti az érdeklődését. A párkapcsolatban élők pedig ne süppedjenek bele a mindennapokba és a munkába. Még ha túl is vannak a nyaraláson, akkor is szervezzenek maguknak könnyed programokat. Karrier Munka terén nehéz időszak vár Önre. Megszaporodik a teendőinek a száma, megkezdődik a nagy hajtás. De még szerencse, hogy ki lesz hozzá pihenve és hogy szereti annyira a munkáját, hogy ne érezze olyan szörnyen megterhelőnek. Viszont csak óvatosan a túlórákkal és a plusz munkák vállalásával, nem kell mindjárt leamortizálnia magát, csak mert most valamivel pihentebbnek érzi magát. Igyekezzen inkább fix munkatempót diktálni magának.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ön ugyan tele van energiával, de ez nem mondható el azokról, akik körbeveszik. Éppen ezért ne is vegye személyes sértésnek, ha hiába kér segítséget. Ez nem kicsinyes bosszú, ahogyan Ön próbálná beállítani, csak egyszerű hétvégi fáradtság, melyet mindenki másképp él meg. Míg Ön ilyenkor is szeret aktívan tevékenykedni, szerettei inkább félrevonulnak és igyekeznek másképp kikapcsolódni, lazítani.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Általános A csillagok állásának köszönhetően ragyogóan fog alakulni a hete. Élete minden területe egyensúlyban lesz, és élvezheti a gondtalanságot, a problémamentes napokat. Ez a kiegyensúlyozottság jelen lesz érzelmi és testi szinten is. Csak úgy sugározni fog Önből a jókedv, a legjobbat hozza ki a környezetéből, így ez kiváló hét lesz arra, hogy elmélyítse és megerősítse a kapcsolatait, illetve rendezze a problémásabbakat. Szerelem Fantasztikus napokat élhet meg a szerelmi életében, hiszen abszolút pozitivitása kitűnően hat a kapcsolatára. Nem csak a jó hangulatot, hanem a vágyakat és a szenvedélyt is fokozza. Ha szabadjára meri engedni önmagát, akkor csodálatos testi és lelki élményekben lehet része. Ritka jó passzban vannak, hiszen most mindent meg is tudnak egymással beszélni, kellő megértéssel és türelemmel fordulnak egymáshoz. Éljen a hét nyújtotta lehetőségeivel! Karrier Szinte észre sem veszi az akadályokat, az apróbb bosszúságokat a munkahelyén, olyan jó kedve van. Vitt egy kis spiritualitást, vagy legalábbis szellemi tudatosságot a munkájában, aminek köszönhetően nem tudják Önt felidegesíteni, képes maximálisan a feladataira koncentrálni és a lehető legjobban végezni el azokat. Büszke lehet magára, hogy türelme, empátiája és ragyogó hangulata ilyen sokáig kitart, méghozzá erőlködés nélkül!

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Bár vannak tervei, a kivitelezés a nehezére esik. Nem csak a lendület hiányzik, de mintha nem is igazán hinne a sikerben. Márpedig anélkül nehéz lesz az akadályokkal megbirkózni. Első lépésként ezért önmagában kell rendet tenni és helyreállítani az önbizalmát. Tudja, mire számíthat, nem is először kell végigmennie ezen az úton, így nagyobb meglepetésekre nem kell számítania, nincs hát mitől félnie.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Általános Könnyű és nyugodt napok várnak a Mérlegekre. Mivel ilyen csendes hét elé néznek, érdemes lenne a napokban rendezniük problémás kapcsolataikat, illetve ügyeiket még azelőtt, hogy megérkezne a következő nagy hullám, ami leköti minden figyelmüket és energiájukat, az idejükről nem is szólva. Ugyanakkor amennyire csak tudnak, maradjanak takarékon és töltekezzenek, készüljenek fel, mire megkezdődik a hajtás. Szerelem Kevesli az időt, amit a kedvesével tölthet. Remekül el vannak, csak éppenséggel többet szeretne belőle. Ha most sajnos olyan időszakot élnek meg, amikor ez nem lehetséges, legyen vele türelmes és megértő, hiszen már biztos volt ez fordított helyzetben is. Ő se örül ennek, de ne okozzon neki lelki bántalmakat az elégedetlenségével. Ez úgyis csak átmeneti időszak, nemsokára ismét több időt lehetnek együtt. Addig is legyen a segítségére, amiben csak tud! Karrier Olyan feladatokat végez el, aminek máskor lenne egy kis anyagai vonzata vagy legalábbis elismerést, netán előléptetést kapna, de most nem kap érte semmit. Ne szívja mellre, gondoljon arra, hogy néha szükség van egy-egy ilyen jóformán önkéntes alkalomra is, azért, hogy lássák, hogy eredményorientált, elhivatott a munkája és a cég iránt. A későbbiek folyamán ez még nagyon ajánlólevél lesz, ha újabb ajtókon szeretne majd bejutni.

Halak (február 20. – március 20.)

Ha nincsenek tervei, nem is kell amiatt bosszankodnia, ezek nem valósulnak meg. Hiába a célok, ha olyan kísértések jönnek szembe, melyeknek képtelenség ellenállni. Hamar beadja a derekát és engedi, hogy az ár magával sodorja. Képes végre feledni a problémákat és kikapcsolódni, melynek Önnél jobban csak a szerettei örülnek. Ők azok, akik már aggódtak amiatt, hogy az utóbbi időben túlhajszolta magát.

Halak (február 20. – március 20.)

Általános Nehezen viseli a napokban azt, ha nem az van, amit szeretne és nem Önnek van igaza. Mások szemében kifejezetten hisztisnek tűnhet. Egyedül maga tudhatja, hogy valami nincs rendben a lelkében, boldogtalan, elégedetlen és valójában ez tör fel Önből. Járjon a végére, hogy mi okozza a zavart a lelkében, és merjen változtatni a javulás érdekében. Ne azt várja, hogy majd mások megmondják mit tegyen vagy megteszik maga helyett. Szerelem Nem lesz éppen zökkenőmentes a szerelmi élete. Nem valami toleráns és megértő a kedvesével, de Ön ezt nem veszi észre és csak az tűnik fel magának, hogy a párja mi mindent nem ad meg Önnek. Csak egy kicsit kellene belegondolnia és rájönne, hogy kedvese végig támogatta Önt és normális volt, nem adott okot arra, hogy úgy bánjon vele, ahogy. Tisztázniuk kellene a jövőjüket és egymással szembeni elvárásokat. Karrier Könnyen megeshet, hogy megkapja mások munkáját a következő napokban. Amennyiben kibírja anélkül, hogy szót emelne, és még mellette jól is végzi a feladatát, meg fogja kapni a várt megbecsülést. Lehet, hogy nem fogják kimondottan megjutalmazni, de sokat nőhet kollégái és felettesei szemében, akikkel egyébként igyekezzen türelmesebb lenni, pláne a kollégákkal. Sok múlhat azon a jövőre nézve, miként bánik velük a napokban.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ne akarjon azonnal dönteni, bátran kérjen haladékot. Beszélje meg a lehetőségeket azokkal, akiket érintenek a következmények. Ne egyedül vállalja magára azt a terhet, ami ezzel együtt járhat, a későbbiekben még fontos lesz, hogy biztos alapokon állhasson, legyen egy támogató csapat a háta mögött. Ezt csak akkor kapja meg, ha ne kész tényekkel kell szembenéznie a szeretteinek, hanem bevonja őket már az előkészületekbe is.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Általános Sorsdöntő események, helyzetek várnak a Szüzekre minden tekintetben. Akár az egész jövőjét elrendezheti a következő napokban. Bármilyen döntést is hoz a hét közepén, az nagy eséllyel jól fog elsülni. Már érzi a közelgő változásokat és alig várja, hogy belevethesse magát. Energiával telinek és tettre késznek érzi magát, aki valóban képes arra, hogy most aztán a csillagok támogatásával együtt megvalósítsa régi vágyait. Szerelem Azaz érzése támadhat a következő napokban, hogy kapcsolata unalmas, egysíkú, már nem ad Önnek semmit. Mielőtt ebből mindjárt valami gyászos következtetést vonna le, inkább beszéljen róla a partnerével és mondja el, mire vágyik, avagy mi az, ami zavarja. Persze ha úgy érzi, azután se menne a dolog, akkor ne erőltesse, de ne essen abba a hibába se, hogy egyedül dönt és szedi a cókmókját. Ha házasok, akkor kérje ki párja véleményét is. Karrier A sorsdöntő pillanatok főként a munkahelyén következnek be, vagy legalábbis karrier terén, ahol fantasztikus ajánlatot kaphat. A lehetőség nem csak jól fizetne és előrelépési lehetőséget jelentene, hanem hosszú távra is szólna. Az biztos, hogy kelleni fog hozzá egy nagy adag merészség és nem kevés kitartás, meg türelem, de akár szerettei jövőjéről is gondoskodhatnak és esetleg anyagi gondjaik is megszűnnének. Készen áll rá?

Rák (június 22. – július 22.)

Bátran ossza meg a gondolatait azokkal, akik mindig is megértették Önt. Bár most nem problémák gyötrik, döntenie kellene, de nem tud választani. Akik ismerik Önt, olyan megvilágításba helyezik a jövőt, amely az Ön számára is megmutatja, mire is számíthat. Erre van most ugyanis a leginkább szüksége, előre látni, mi fog történni, ha elindul az úton. Így viszont már könnyebb a helyzete, hiszen tanácsokat kap a folytatáshoz.

Rák (június 22. – július 22.)

Általános Legyenek a hétre tervei. Számos munka és program vár Önre, úgyhogy nem árt, ha rendelkezik egy konkrét időbeosztással vagy tervekkel ahhoz, hogy mindenre jusson ideje és semmiről se maradjon le. Mert bizony ez történhet azokkal a Rákokkal, akik nem fogadják meg a csillagok tanácsait, akkor ők egy szétszórt, káosszal teli hétre számíthatnak. Lehet, hogy kicsiségnek tűnhet ez a tanács, de jobb megfogadni mintsem utólag puffogni rajta! Szerelem A csillagok kellemes meglepetéssel készülnek a szingliknek és összehozzák egy olyan személlyel, akivel az első pillanattól kezdve megtalálják a közös nevezőt és akivel érezhetően hosszú távra tudnak tervezni. Ellenben a párkapcsolatban élők azt érezhetik, hiába fáradoznak a kapcsolatuk megreformálásán vagy annak megmentésén. Ha úgy érzik, hogy ők igazán mindent megtettek már vagy, hogy nincs tovább, akkor gondolkodjanak el a továbblépés lehetőségén. Karrier Dolgos napok várnak a jegy szülötteire. Több olyan is feladat is a nyakába zúdul, amit eddig a szőnyeg alá söpört vagy pedig elfelejtett. Illetve ha nyaralni volt, akkor kollégái, avagy főnökei meghagyták Önnek a munkát. De szerencsére gond nélkül intéz el minden, nem lesz semmi fennakadás, készen áll arra, hogy szembenézzen a hét viszontagságaival. Már a hét vége közeledtével meg is kapja a dicséretet és elismerést a feletteseitől.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Helyezze a hangsúlyt az emberi kapcsolatokra, ne mindig csak a célok lebegjenek a szeme előtt. Néha félre kell tenni a saját elképzeléseket, az energiát pedig abba fektetni, hogy béke és nyugalom vegye körbe. Nem elvesztegetett idő ez még akkor sem, ha nincs kézzelfogható eredménye, ne gondolja azt, hogy nem csinál semmit, ha a szeretteivel egyszerűen csak lazítanak, kikapcsolódnak, kellemesen elbeszélgetnek.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Általános Mostanában egyre másra fogják az érni az alkalmak, mikor is kitűnhet az átlagból. Népszerűségre és dicsőségre tehet szert. A kérdés az, hogy éli majd meg? Ügyeljen arra, hogy ne essen abba a hibába, hogy elszáll Önnel a ló, és esetleg azt hiszi, hogy a párkapcsolatában is Ön a góré vagy, hogy a barátainak meg kell mondja, mit kellene tenniük. Tehát ne veszítse el önmagát vagy azt, akit szeretnek, csak mert jól megérdemelt sikerekben van része. Szerelem Bizonytalan a szerelmi életében, legalábbis önmagában. Nem tudja már, hogy mit érez a kedvese iránt, szerelmet, megszokást, unalmat? Nem szégyen az, ha ilyen dolgok bántják. Tartson egy kis önvizsgálatot magában és fejtse meg! Illetve azok, akik friss kapcsolatban vannak és aggódnak a helyzetük miatt, szintén tegyék ezt ahelyett, hogy folyamatosan az új kedvesüktől várnák a megerősítést, hiszen azzal akár el is üldözhetik. Karrier Meglepő fordulatokra számíthat munka, illetve karrier területén. Olyan munkát, küldetést bízhatnak Önre, amivel nagyot léphet előre és amivel mondhatni felérne a csúcsra és túl szárnyalhatna másokat. Ha teheti, mindenképpen éljen ezzel a kivételes lehetőséggel. Csak arra ügyeljen, hogy ennek hatására ne változzon meg a viselkedése, ne legyen nagyképű vagy fellengzős, mert így is felmerül egyes kollégáiban, hogy ezek után rájuk sem fog hederíteni. Cáfoljon rá!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Végre minden békés, ne kavarja fel az állóvizet. Foglalkoztatják bizonyos kérdések, de ezek érzékenyen érintenék a szeretteit. Tegye félre a tervét, hogy megbeszélik, inkább kapcsolódjanak ki, szervezzen közös programot, ahol valamennyien jól érezhetik magukat. Azok az élmények, amelyeket most gyűjtenek, szép emlékké válnak, melyből táplálkozhatnak a szürke hétköznapokon, közelebb hozza Önöket egymáshoz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Általános Nem túl kellemes fizikai tünetek lehetnek úrrá magán. Szerencsére ez nem fizikai betegség tünetei, sokkal inkább a lélek jelzései, amelynek pihenőre és nyugalomra lenne szüksége. Mostanában túl sok a stressz az életében, de ha nincs közvetlenül, akkor jóformán Ön az, aki keres. De miért is? Miért hajszolja magát ennyire? Ha rájön erre, akkor azt is megtudja, mi az, ami akadályozza a mindennapokba és valójában mi az, amit a feladatokkal próbál elkendőzni. Szerelem Ha úgy gondolja, egy kis magányra lenne szüksége, akkor adja meg magának. De előtte beszélje meg szeretteivel, a kedvesével, hogy szüksége van az egyedüllétre. Amennyiben pedig olyan probléma lenne Önök között, hogy a szakítást fontolgatja, akkor is inkább kérjen időt gondolkozni. Bármilyen helyzetben is legyenek, illetve akármilyen kérdés merülne fel, távolodjanak el egy kicsit egymástól és adjon elég időt magának megfontolni a dolgot. Karrier Kellemetlen és látszólag értelmetlen vitákra kell számítania a kollégáival. Lévén, hogy fáradt és nyűgös lehet, minden egyes nézeteltérést katasztrófának élhet meg. Pedig fontos lenne, hogy nyugalmat erőltessen magára és kompromisszumot kössön a vitás felekkel. Emellett ha ügyesen bánik az idejével, és a fontosabb munkákat veszi előre, akkor megengedi magának, hogy egyes feladatokat a jövő héten lásson el.