Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

Bár nem szereti a meglepetéseket, most mégis örül annak, hogy nem a tervei szerint alakul a napja. Leginkább azért, mert bár félre kell tennie a feladatait, de a családtagok körében töltheti az időt. Olyan programmal állnak elő, amely számos élményt rejt magában és Ön szívesen vesz részt abban, hogy a kapcsolatukat ápolja. Emlékeket gyűjtenek, amelyeket jó lesz felidézni a szürke hétköznapokon.

Kos (március 21. – április 20.)

Általános A héten több tekintetben is fordul a kocka. Úgy érezheti, mintha egy sötét időszakon lenne túl és valóban meglátja végre a napot is. Beindulnak azok a dolgok, amik eddig nem akartak, a környezetével ismét megtalálja az egyensúlyt, mint ahogy a kapcsolataiban is a helyes kommunikációt. Minden a helyére áll, de ugyanakkor úton vannak az újdonságok is. Egy újabb kezdet előtt áll és hamarosan megtudja milyen új feladatokat talált ki Önnek a sors. Szerelem A szinglik egy kivételesen jó partnerrel ismerkedhetnek meg. Illetve a friss párok is azt érezhetik, hogy megütötték a főnyereményt, vagyis minden ragyogóan fog alakulni. Meg lesz a szikra, a közös pontok, minden klappolni fog. Hogy ezt mi szúrhatja el? Hát maga! Azzal, hogy felébred a hibakereső ösztöne és ideje korán kezdi vallatni, tesztelni a partnert. Lehet, kivételesen lemondhatna erről a szokásáról, ha igazán akarja a kapcsolatot. Karrier Bár nem mindig értenek együtt a munkamoráljával és a módszereivel, de az a nagy szerencséje, hogy túl jó abban, amit csinál, ezért nem teszik szóvá vagy állítják le. Azért igyekezzen nem túlzásba vinni, még akkor se, ha saját üzletről van szó. Egyes Kosok pedig a napokban újra megcsinálhatják a szerencséjüket, ha elfogadnak egy váratlan lehetőséget, ami sok bátorságot, időt, elszántságot kíván, de a tét viszont magáért fog beszélni.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Próbál menekülni az emberek elől, mert képtelen alkalmazkodni másokhoz. A saját útját akarja járni még akkor is, ha figyelmeztetik, kudarcok várnak Önre. Az első akadályok láttán már Önben is megfogalmazódnak kétségek, de egyúttal feltámad a bizonyítási vágy is. Így végül egy igen fárasztó és csak kínkeservvel elért eredmények jellemzik ezt a napot, de legalább elmondhatja, megvalósította, amit eltervezett.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Általános Mostanában meglehetősen pocsék napjai voltak, már végre túljutna rajtuk, amikor kap egy rossz hírt. Ne gondoljon mindjárt rosszra, de még egy kellemetlenebb hír is most alááshatja az épülő jó kedvét és hogy ismét formába hozza magát és a lelki világát. Most nem veszítheti el a reményét és a tartását, támaszkodjon szeretteire, akik bíztatják és azon vannak, hogy fényt vigyenek a mindennapjaiba. Szerelem Kínos beszélgetés várhat a jegy szülötteire a kedvesükkel, ugyanis az derülhet ki, hogy egyikük nem volt túl őszinte a másikkal. Megint csak nem kell mindjárt szörnyen rossz dologra gondolnia. Biztos oka volt annak, hogy valamelyikük füllentet és ezt az okot kellene megvizsgálniuk. Hozzá kell tenni, jó lesz, ha felkészül, mert nem kizárt, hogy más egyéb titkok is a felszínre kerülnek és Pandora szelencéjének tartalma kiszabadul. Karrier Úgy tűnhet, nem ez lesz élete legjobb hete, de viszont szerezhet magának egy új barátot a munkahelyén. Talán pont olyannal sikerül összemelegednie, akiről elképzelni sem tudta volna, hogy valaha is barátok legyenek és most az derülhet ki, hogy félreismerte. Helyezze őszinte és biztos alapokra a kapcsolatukat, ami a jövőre nézve kimondottan gyümölcsöző lehet. Igaz, ami igaz, nem mindenki nézi majd szemmel ezt a barátságot…

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Gondolatban már sokszor elindult, de mikor ténylegesen a tettek mezejére kellett volna lépni, mindig meghátrált. Most ismét megnyílik a lehetőség Ön előtt, hogy egy olyan célját elérhesse, amelyet eddig távolinak érzett. Merjen kockáztatni és kérjen segítséget. Így az akadályok sem jelentenek majd okot arra, hogy meghátráljon és elhitesse magával is, valóban korai volt még a cselekedni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Általános Legyen óvatos, mert valaki megpróbálhatja az orránál fogva vezetni. Túl jóhiszemű, ezért nem veszi észre, hogy igazából csak kihasználja. Jó lesz, ha időben észreveszi, különben olyanra is ráveheti, amit később megbánhat. De az új barátokkal is legyen óvatos, manapság vonzza azokat, akik kihasználnák Önt. Hogy miért? Többek között azért, mert látszik, hogy ég a vágytól, hogy mások szeressék és ezért is akar mindenkin segíteni. Szerelem Némi konfliktus várható a szerelmi életében. Úgy érezheti, hogy a párja lenézi és lekicsinyli Önt. Könnyen megeshet, hogy csak nem volt képes a megfelelő módon kifejezni magát és nem biztos, hogy szánt szándékkal akarta megbántani. Mostanában egyébként is hajlamos lehet úgy érezni, hogy mindenki csak bántani akarja. Tisztítsa ki az elméjét és ezt felejtse el, ne forduljon el azoktól, akikben eddig is megbízott. Karrier Egyes Vízöntőknek lehetőségük nyílhat arra, hogy külföldön próbáljanak szerencsét. Ha készen állnak rá, akkor feltétlenül éljenek a lehetőséggel, mert több szempontból is eredményes lenne, hogy az anyagiakról ne is beszéljünk. Más Vízöntők pedig itthon lelik meg a számításukat mintegy megvilágosodva, hogy mivel kellene foglalkozniuk, mihez is kellene kezdeniük. Egyesek talán végre a hobbijuknak szentelhetik magukat.

Bak (december 22. – január 20.)

Bár egyedül indul el az úton, végül megérkezik a segítség. Ezt annak köszönheti, hogy képes kérni és nem támaszt teljesíthetetlen elvárásokat. Ha úgy osztja ki a feladatokat, hogy figyelembe veszi mások igényeit, a sikerek sem maradnak el. Az ilyen élmények egyúttal közelebb is hozzák Önhöz azokat az embereket, akik sokat jelentenek Önnek és törekszik arra, hogy a kapcsolatukat elmélyítse.

Bak (december 22. – január 20.)

Általános Bár általában a saját feje után megy, kivételesen nem ártana meghallgatnia mások tanácsát, még akkor is, ha kéretlenül adják. Értékes segítséget kaphat, de ehhez az kell, hogy ne utasítsa vissza mások „okoskodását”. Ha hisz a jelekben, akkor vegye ezt egy jelnek, ugyanis olyanba készülhet belemászni, amikor is elkélhetnek a szakértői vagy éppen a baráti tanácsok. Ne kockáztasson feleslegesen csak mert Ön úgy hiszi tudja mi a jó. Nem muszáj mindig csak a saját hibájából tanulnia. Szerelem Napirendre kerülhet a szexualitás a Bakok életében. Felmerülhet a kérdés, hogy kinek mire lenne igénye. Ezek a napok alkalmasak lehetnek arra, hogy őszintén elárulja kedvesének legtitkosabb vágyait és hogy Ön is meghallgassa az övét. Ha nem kérnek egymástól olyat, amitől másik fél viszolyogna, akkor talán eljött az újítása ideje. Tegyenek egymás kedvére, mert ettől kapcsolatuk még erősebb lesz! Karrier Sajnálatos módon a munkahelyén azzal kell szembesülnie, hogy az egyik kollégája kikotyogta egy titkát. Ahelyett, hogy tagadná vagy cserébe gyorsan Ön is elmondana egy titkot arról, aki az Önét elmondta, inkább vállalja fel. Hiszi sem vagy, hamarabb le fognak szállni Önről, semmint gondolná! Más Bakoknak pedig szerencsés hetük lesz és ki foghatják a nagy halat, vagy legalábbis összehozhatnak valami olyat, amiből nagy jutalma származhat.

Bika (április 21. – május 20.)

A problémák szőnyeg alá seprése ugyan az adott pillanatban megnyugvást jelent, de már akkor tudja, hogy nem ez lesz a végleges megoldás. Ez a nap ismét azzal telik, hogy az így halogatott kényes beszélgetéseket megejtse, meghozza azokat a döntéseket, melyek feszültséget jelentenek bizonyos kapcsolataiban. De most elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy végigvigye az elgondolásait, a pillanatnyi béke érdekében ne a könnyebb utat válassza.

Bika (április 21. – május 20.)

Általános Elbizonytalanodhat a sorsában, a küldetésében, az útjában. Hirtelen már nem látja a célt maga előtt vagy csak azt gondolja, túlságosan elérhetetlen, vagy amiatt kezd aggódni, hogy nem is azzal kellene foglalkoznia. Nem baj, ha néhanapján elbizonytalanodik, emiatt még nem kell semmit se feladnia. Várjon egy kicsit, adjon magának időt, meg fog érkezni az újabb jel, a megerősítés, hogy merre kell haladnia és hogy nem szabad feladnia. Szerelem Sajnos egyes Bikák belefuthattak egy időrabló kapcsolatba vagy legalábbis ismerkedésbe, és erre mostanában jönnek rá. De ne érezzék azt, hogy kár volt energiát feccölniük bele, hiszen legalább ezt megtapasztalták, most már tudni fogják, mit nem szabad elkövetniük, mire érdemes legközelebb figyelniük. Ám ezzel az érzéssel némely párban élő Bika is szembesülhet, hogy nem érzi azt, hogy lenne értelme a kapcsolatának vagy hogy tartana valahova. Karrier Még a munkahelyén is úgy érzi, hogy a kés szélén táncol. Olyan helyzetbe keveredett, ahol két ellentétes félnek kell megfelelnie, vagy csak egynek. Bármelyiket is elrontja, bukni fog és sajnos kitáncolni sem tud belőle. Mi akkor a megoldás? Csinálja végig és igyekezzen a legjobb formáját hozni és találja meg a kiskaput, mert biztos vannak, csupán észre kell vennie és élnie a lehetőséggel. De ha szerencséje van, talán a segítségére siet valaki és kimenti!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Hiába vannak remek ötletei, ha azokat nem tudja elfogadtatni azokkal, akikre szüksége lenne. Érdemes nagyobb türelemmel és több érvvel belekezdeni, mert nehéz lesz megértetni az érintettekkel, hogy bizonyos változásokra akkor is szükség van, ha ők ezt nem így érzik. Próbálja az ő nézőpontjukat megismerni és onnan megközelíteni a kérdést, mert hiába egyértelmű az Ön számára bizonyos helyzet, nekik ez talán kevésbé világos.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Általános A napokban meghozott egy döntést. Tartsa is magát hozzá, ne lépjen vissza, ne próbálja meg nem történté tenni. Most már vállalnia kell. Különben is, ha megpróbálná megmásítani, sokak szemében elveszíteni a hitelét és megbízhatatlannak tartanák. Amikor elbizonytalanodik, gondoljon arra, hogy biztos nem ok nélkül döntött úgy. Legyen erős és igyekezzen mielőbb túltenni magát ezen a kérdésen, és ne ragadjon le, miközben az események meg mennek tovább. Szerelem Mostanában hadi lábon áll a kapcsolatokkal és a szerelemmel. Szingliként nem akarnak összejönni a randik vagy a kiszemeltek. Talán úgy érzi, Ön rontja el a találkozókat és üldözi el őket. Ha erről lenne szó, a biztonság kedvéért tegye fel magának a kérdést, hogy nem szándékosan szabotálja a leendő kapcsolatát? Ugyanakkor a kapcsolatban élőknek sem felhőtlen a viszonyuk, mostanában többet veszekednek és egyre intenzívebben. Karrier Most egyedül a munkája jelent Önnek egy kis mentsvárat, ahol minden a legnagyobb rendben van. Még ha nem is teljesen elégedett mindennel, de legalább béke van és nyugalom, kell most ilyen tekintetben Önnek az állóvíz. Kell, hogy egy kicsit kevesebbet agyaljon és stresszeljen élete többi részén. Az sem kizárt, hogy egyes problémáira pont egy kollégájától kapott tanács fog segíteni vagy legalábbis értékes iránymutatást kap tőle.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Nem alakul minden a tervei szerint, de ez még nem ok a bosszankodásra. Ha el is marad egy-két feladat, az otthona még mindig az a mentsvár, ahol a nyugalmat és a békét keresi. Meg is találhatja, ha nem arra gondol, mit nem csinált meg, hanem értékeli a szeretteivel töltött időt és képes átadni magát a közös élményeknek. Lazítson, felejtse el a kötelezettségeit és élvezze minden percét a programoknak, melyeket megszerveztek.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Általános Ha valakinek megígért, vagy elvállat valamit, akkor most már ne mondja vissza, mert azzal csak sok kellemetlenséget fog a saját nyakába zúdítani, arról nem szólva, hogy bizonyos személyeket maga ellen fordíthat. Utóbbi egyébként sem lehetetlen, mivel sikerülhet megbántania egy közeli barátját, egy végig nem gondolt mondattal, kijelentéssel. A napokban jobban teszi, ha kétszer is meggondolja, kinek mit mond. Szerelem Kapcsolatuknak anyagi nehézségekkel kell megküzdenie, de az tovább tetézheti a bajukat, ha közben egymással is küzdenek. Nem könnyű ilyenkor, de össze kell fogniuk, nem csak a megoldás, hanem a megerősítés érdekében is. Ne egymáson vezessék le a feszültséget. Bizonyára össze kell majd szorítaniuk a nadrágjukat, de ha találnak benne egy kis örömet, megpróbálják viccesen felfogni, sokkal könnyebben vészelhetik át a nehéz időszakot. Karrier Ha új munkahelye van, akkor nehéz időszakot élhet át, hiszen sokkal jobban oda kellene tennie magát és bizonyítania kellene. Erre még lehetősége is lesz, és mikor eljön a pillanat, ne féljen élni vele és megmutatni, hogy megérte Önt alkalmazni. Legyen szorgalmas és körültekintő. Próbáljon meg minél jobb kapcsolatot építeni a kollégáival. Kitartás, nem kell túl sokáig ennyire meghúznia magát és tepernie!

Halak (február 20. – március 20.)

Tele van lelkesedéssel és energiával, de nem tudja, ezt mire használja. Keressen olyan személyeket, akik segítségre szorulnak, így nem csak hasznosítja az Önben rejlő erőt, de egyúttal hasznosan is telik az ideje. Nem marad észrevétlen, hogy önzetlenül felsorakozott bizonyos ügyek mögé, eljön majd az alkalom, amikor ezt viszonozzák Önnek. Most azonban összpontosítson a vállalt feladataira, hogy azokat tökéletesen végrehajtsa.

Halak (február 20. – március 20.)

Általános Nemrégiben valaki megbántotta és azóta sem bírt megbocsátani neki. Pedig lassan feloldozhatná az illetőt, különösen akkor, ha már igazán megbánta a tettét és törekszik arra, hogy jóvátegye. Önnek is nagy szüksége van az illetőre, aki ráadásul hiányzik is magának. Talán pont ez kellene ahhoz, hogy helyrebillenjen a lelki világa és véget érjen az örökös rossz kedve. Szerelem Az egyedülállóak most jobban teszik, ha több időt szánnak magukra, semmint a párkeresésre. Ne ugorjanak bele egy újabb kapcsolatba addig, amíg a korábbi kapcsolat sebei, emlékei még nem gyógyultak be. Arról nem is beszélve, hogy előbb tanulniuk kellene az elmúlt kapcsolataik hibáiról. Különben is rájuk férne egy kis önbizalomtuning, önfejlesztés, mielőtt ismét lemondanak magukról egy újabb kapcsolatért. Karrier Kritika érheti a munkahelyén, de ne vegye túlságosan a szívére. Okuljon belőle és meg fogja látni, legközelebb már nem fog hibázni. Ha úgy érzi, nem elég, amit tud, nem biztos magában, akkor kérjen segítséget vagy vegyen részt továbbképzésen és fejlessze magát, de semmiképpen se adja fel. Tegye oda magát még keményebben, hadd lássák Önben a szorgalmat és számíthat felettesei elismerésére!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Bár minden a tervei szerint alakul, mégsem elégedett. Úgy gondolta, gyorsabban fog haladni és így marad ideje egy kis pihenésre is. Bizonyos akadályok azonban komolyabb fejtörést igényeltek, emiatt végül tovább tartott a feladat elvégzése. Azonban még mindig van lehetősége a szeretteivel közös programra, egy rövid szünet után már ismét erőre kap. Ritka alkalmak egyike, amikor az egész család együtt lehet.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Általános Ha ingatlaneladással vagy vásárlással kapcsolatos tervei vannak, azokat a napokban lehet célszerű elindítania. Most minden kereskedelemmel, eladással kapcsolatos ügyet támogatnak a csillagok. Viszont a pénzzel legyen óvatos, nem volna szerencsés mostanában az említett dolgon kívül nagyobb összeget adnia ki a kezéből, pláne nem, ha kölcsönről lenne szó. Arra is figyelmeztetik a csillagok, hogy most jobban teszi, ha csak egy dologra koncentrál. Szerelem Az előnyére válna, ha kicsit jobban törekedne arra, hogy teljes értékű partner legyen. Talán a túl sok munka, a távolságtartó vagy az önző viselkedés kissé zavarhatja kedvesét. Próbáljon nyitni az irányába és meghallgatni a vágyait. Meglehet, hogy csak egészen csekély mértékben kellene változnia és azon nyomban kifizetődne. Nem érné meg Önnek egy boldog és elégedett kedvesért cserébe? Hiszen úgyis csak annyit fog megtenni, amennyit Ön jónak lát, de már az is elég lehet. Karrier Igyekezzen nem visszaélni a tekintélyével a munkahelyén, azzal, hogy tartanak Öntől. Még ha akkora hatalma is van, ne tegyen burkolt fenyegetéseket, de lehetőleg nyíltan se alázzon vagy bántson meg senkit. Anélkül is lehet jó vezető, hogy beosztottjai, illetve alkalmazottai félnének magától. Próbálja ki milyen az, amikor kedves és barátságos velük. Ha jól csinálja, ugyanannyit érhet el, mintha azt félelemkeltéssel próbálná meg elérni.

Rák (június 22. – július 22.)

Bármennyire is szerette volna elkerülni ezt a beszélgetést, tovább már nem halogathatja. A helyzet tarthatatlanná vált, így tisztázniuk kell a nézeteltérést, ha szeretnék fenntartani a kapcsolatukat. Az utóbbi időben már nem tudott az érintettre úgy nézni, akiben megbízhat, csak a csalódás jutott eszébe róla. Talán az a hiba nem is volt olyan nagy, hogy ennek így kelljen lennie, de ennek érdekében le kell ülniük egy asztalhoz.

Rák (június 22. – július 22.)

Általános Még mindig tart az átállása az őszi időre, de már olykor-olykor megcsillan magában a fény. Szerencsére találékony ember, tudja mivel járhat a saját kedvében és meg van az a képessége, hogy mindenben meglássa a jót. Emellett a segítségére vannak barátai, rokonai, akik elcsalják Önt hazulról és igyekszenek némi színt vinni az életébe. Hamarosan véget érnek a kedélyhullámzásai és ismét önmaga lesz! Szerelem Igen változatos hét előtt áll szerelem terén. A pároknál lesz egy-két nap veszekedés, amit aztán isteni békülés fog követni és újra nagy lesz a szerelem. A szinglik pedig hol feladják az ismerkedést, hol meg erőszakkal próbálják meg rávenni magukat a találkozókra, amelyek között akadhat olyan, ami jól sül és olyan is, ami kevéssé. Egyszóval túlságosan vegyes élmények érik a napokban, amik nem segítik elő lelki békéjének visszaállítását. Karrier Sajnos a munkahelyén valaki túlfeszítheti a húrt Önnél és szándékosan provokálhatja. Mivel nincs éppen jó passzban, kevéssé fogja jól tűrni, aminek a következménye nem más lesz, mint a veszekedés. Ha már úgy érzi, nem bírja tovább, akkor a legjobb lenne, ha elkerülné az illetőt, ám amennyiben sehogy se tudja és érzi, hogy robbanni fog, próbáljon meg minél kevesebb ember előtt, ne kockáztassa emiatt a jó hírét a munkahelyén.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Mivel nem egyszerű megtalálni Önnel a közös hangot, elkerülik a környezetében élők. Képes félreérteni a legártatlanabb kijelentést is, túl fáradt ahhoz, hogy meghallja a mögötte rejlő segítő szándékot. Vonuljon önként félre, hogy rendezhesse a gondolatait és megnyugodhasson. Kapcsolódjon ki, hiszen egy olyan időszak vár Önre, ami megterhelő lesz, minden energiájára szükség lesz, érdemes erre rápihennie.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Általános Lehetne kicsivel óvatosabb is, mert egyes tettei következménnyel járhatnak. Úgyis mondhatnánk, hogy veszély leselkedik Önre. Óvatosan lépegessen mások tyúkszemére és babráljon ki velük, mert lehet, hogy hamarosan megbosszulják magukat. De ha még jót is cselekszik, akkor is megeshet, hogy nem mindenki fogja fel annak, ezért mindig igyekezzen kellően megfontoltan dönteni és cselekedni, nehogy a jó szándéka rosszul süljön el. Szerelem Ha a kedvese hangot ad a nem tetszésének, azt ne mindjárt támadásnak fogja fel. Először is gondolja át, hogy nem-e adott rá valóban okot és csak annak fényében reagáljon. Lehet, hogy azért sem ért Önnel egyet bizonyos dolgokban, mert félti magát és lássuk be, manapság hajlamos elveszíteni a realitásérzékét. A párja csak megpróbálja jobb belátásra bírni és érdemes lehet úgy támaszkodni, mint a lelki ismerete hangjára. Karrier Ha a munkahelyén kikéri a véleményét, akkor igyekezzen pártatlan lenni és az igazat mondani. Ne azt kutassa mi az, amit mondania kellene. Jól érzi, hogy valahol ez egy teszt, amin sok múlhat, éppen ezért legyen őszinte. Ugyanakkor tartózkodjon attól, hogy bárkit is befolyásolni kívánjon. Amennyiben jól szerepel, nem csak elismerés fogja övezni, hanem onnantól kezdve olyanok bizalmát is élvezheti, akik a jövőben hozzásegíthetik a ranglétrán való feljebbjutáshoz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Amikor megosztotta az információt, nem is hitte volna, hogy valaki ezt képes lesz elferdíteni és így a saját érdekei szolgálatába állítani. Hatalmas csalódás éri, mikor visszajutnak Önhöz a hírek és természetesen már teljesen más értelmet kaptak. Nehéz lesz tisztázni a helyzetet, hiszen nem csak egy embert kell meggyőznie az igazáról, hanem azokat is, akik hallottak az esetről és így téves képet alkottak Önről.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Általános Kellemetlen, kissé fájó leckét kaphat az élettől. Nem baj, ha egy kicsit megzuhan tőle. Talán pont erre megy ki a dolog, hogy el kellene fogadnia, hogy Ön is ember és vannak érzései. Túl sokat vár el magától és túl keményen. Nem lenne gond azzal, ha néha Ön is elveszítené a fejét vagy egy kicsit hisztizne. Nem muszáj mindig erősnek lennie. Tudjuk jól, hogy Ön nehezen tanul, éppen ezért lehet, hogy az élet most azért keményít be, hogy fejlődésre bírja. Szerelem Az egyedülállóknak manapság nem sok szerencséjük lesz a szerelemben. Ugyanakkor a friss párban élők arra döbbenhetnek rá, hogy nem is ismerik egymást eléggé, míg a tartósabb kapcsolatban élők pedig azt, hogy úgy változtak meg, hogy a másik észre sem vette. Úgy érezhetik, hogy ezek a dolgok alapjaiban írhatják át a kapcsolatukat, de nem biztos, hogy ez rossz dolog. A legjobb volna, ha nem a szőnyeg alá söpörnék megfigyeléseiket, hanem nyíltan kommunikálnának egymással a történésekről. Karrier Azok az Oroszlánok, akik váltani szeretnének, azoknak esélyük nyílhat erre. A csillagok támogatják a karrierrel kapcsolatos változtatásokat, de nem csak a munkahelyváltást, hanem a szakmaváltást, a saját vállalkozás indítását is. Akik pedig jelenleg állástalanok, jó eséllyel szerezhetnek munkát a héten. Egyszóval bármilyen terve is legyen, ami érintheti a karrierjét, a napokban érdemes kiviteleznie, illetve elindítania!