Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

Mielőtt másokban keresné a hibát, nézzen szét magában is. Talán Önnek is része volt abban, hogy ide jutottak. Ha ezt felismeri, mindjárt nem is lesz olyan fontos a bűnbakkeresés, viszont végre a megoldás felkutatását helyezné előtérbe. Erre van most egyébként is szükség, hiszen a helyzet csak egyre feszültebb lesz egészen addig, amíg nem sikerül ismét visszajutni a megfelelő útra. Legyen ez tanulság is egyben arra, hogy mindig járjon nyitott szemmel.

Kos (március 21. – április 20.)

Minden, ami fontos az Ön számára, azt a napokban elintézheti, illetve lerendezheti. Elevennek, élettel telinek érzi magát, és most olyan dolgok megtételéhez is kellő bátorságot, önbizalmat érez, amelyeket korábban nem biztos, hogy megmert volna lépni. Ez a hét kedvez mindenféle tervezésnek, szervezésnek, kreatív munkának, illetve az új ötletek kitalálásának. Használja ki ezt a termékeny állapotot! Szerelem A napokban elkerüli a romantika, és a meghitt pillanatok, most minden idejét a munka és a tervezés köti le. Képtelen más dolgokra koncentrálni, emiatt a kedvese háttérbe szorítva érzi magát. Érthető, hogy most úgy érzi, elkapta Önt a gépszíj, de ez idő alatt sem szabad a szeretteiről megfeledkeznie. A szinglik pedig egyenesen vakok a külvilágra, pedig akadnak olyanok, akik flörtre csábítanák. Karrier A héten a hosszú távú céljai kerülnek előtérbe. Ezek megvalósításához kapja meg az induló hátszelet, illetve azon dolgok köszönnek vissza a munkahelyén, amelyeket már nem halogathat tovább. Minden lehetőségre, amire csak igent mond, az virágzó lesz, eredményes és sikerrel fog járni. Még a tanulásnak, fejlődésnek is kedvez ez az időszak, ugyanis meglepő könnyedséggel szív magába minden információt.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Nem szívesen mozog emberek között, de a szeretteivel tegyen kivételt. Elfogadják, ha félrevonul, de próbálnának segíteni Önnek. Ne zárkózzon be a saját világába, hiszen egyedül lassabban fog rátalálni a megoldásra. Ők jól ismerik Önt, így a tanácsaik nem is állnak olyan távol Öntől. Érdemes lenne máskor is megosztani velük azokat a gondolatokat, melyek foglalkoztatják, hiszen így még közelebb is kerülhetnek egymáshoz.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Nem várt változások következnek be élete egyes területein. Még csak felkészülni sem tud rájuk, olyan váratlanul történnek meg. Sokukat elsőre negatívnak fogja látni, de amint eltelik egy kis idő, meg fogja látni a pozitívumait is. Ha most éppen tanul valamit, akkor érezhetően szárnyalni fog benne, még könnyebben szívja magába az információkat, így sikeres vizsgákra számíthat. Szakmailag mindenképpen fejlődés elé néz. Szerelem A csillagok azt üzenik, merjen kilépni a komfortzónájából! Ha párkapcsolatban él, akkor ez azt jelenti, hogy bátorkodjon újítani és változásokat kieszközölni. Frissítsék fel szerelmi és nemi életüket egyaránt, merjenek kísérletezni. Szingliként pedig kezdje azzal, hogy eljár hazulról, félre teszi az internetes társkeresőket és a való életben próbál meg magának párt találni. Merjen kezdeményezni, legyen bátor, és ha elsőre nem is, a következő próbálkozása akár sikerrel is járhat! Karrier Mostanában nem rejti véka alá, hogy sikeres a munkájában. Ez alapvetően nem baj, de nem is kellene túl hangosan kérkednie vele, mert kollégái rossz szemmel nézhetik. Sokukat az irigység és féltékenység gonosz tettekre sarkallná és azt biztos nem szeretné, hogy keresztbe tegyenek Önnek vagy pletykálkodjanak a háta mögött és akár a főnökei fülébe súgjanak rágalmakat. Legyen kicsit szerényebb, sokkal kifizetődőbb lesz!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Elsősorban önmagának kell megfelelnie, nem a külvilágtól várni az elismerést. Hiába is tennék, hiszen ha nem elégedett mindazzal, amit elért, képtelen lenne elfogadni mások véleményét, különösen akkor, ha az nem egyezik az Önével. Tegye mérlegre a teljesítményét, ezek eredményét és csak utána vegye számba mindazt, ami még hiányzik. Így megközelítve sokkal szebb kép alakul ki, mintha csak a hiányosságokat venné számba.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Szánja ezt a hetet a megtisztulásra. Érdemes volna testi és lelki nagytakarítást végeznie. Rövid idő alatt tapasztalja a jótékony hatásokat, kezdve azzal, hogy a szelleme egyenesen szárnyalna. Hozza formába magát, kezdjen bele új diétás projektbe vagy sportba, mert minden ilyen jellegű cselekvés támogatva van a héten, ami azt jelenti, hogy nem maradnának el a látványos eredmények sem! Szerelem Érzi és tudja már, hogy sokkal tudatosabban kellene kezelnie a kapcsolatát. Tegye meg ezekhez a szükséges lépéseket. Fejlessze a kapcsolatukat, kormányozza. Ha közös terveik és céljaik vannak, akkor azok csak így érhetőek el. Most Önön a sor, hogy kezébe vegye az irányítást. Az egyedülállókra is hasonló vonatkozik, hogy ne arra várjanak, hogy őket csípik fel, hanem legyenek merészek és kezdeményezzenek. Karrier Sokkal többet kérnek a munkahelyén, mint amire számított. Érthető, ha nem meri szóvá tenni, mert félti a munkahelyét, de elgondolkodhatna azon, hogy ugyanennyi munkát másutt talán jobban megfizetnének. Ha titokban teszi, nem lehet abból problémája, ha másik munkahelyet keres. Az a „legmeglepőbb” az egészben, hogy akár rövidesen még találna is másikat!

Bak (december 22. – január 20.)

A feszültség, amit tapasztal maga körül, leginkább Önből táplálkozik. Ezért első lépésként önmagában kell rendet raknia és megnyugodni, ha másokat is erre szeretne ösztönözni. A türelem és az önfegyelem most is segítségére lehet. Amíg azonban nem rendezi a saját sorait, ne is próbálkozzon azzal, hogy mások problémájával foglalkozik, hiszen úgy csak félmegoldások születnének, márpedig most ez nem vezetne sehova.

Bak (december 22. – január 20.)

Lelkesen és bizakodva fog neki a hétnek. Nagy lendülettel veti bele magát feladatai elvégzésébe. Már-már úgy néz ki, hogy tökéletes hét elé néz, de hirtelen elfogy az ereje a hét közepére. Egy korábban már lappangó betegség vagy más egészségügyi kellemetlenség ledöntheti a lábáról, véget vetve a pozitív szériájának. Nehezen is akar majd leállni, annyira elkapja a hév, de sajnos ezúttal nem parancsolhat a testének. Szerelem Olyan érzések kerítik hatalmába a kedvesével kapcsolatban, mint a hála és a szeretetet. Merje ezeket szavakba foglalni és kifejezni, nem bánná meg. Pont azt a gyengédséget és törődést is kapja kedvesétől, mint amire vágyik. Végre biztonságban érzi magát, és emiatt nem csak hogy hajlandó még jobban megnyílni előtte, de akár arra is készen állhat, hogy egy következő szintre emeljék a kapcsolatukat. Karrier Nagyon nagy a versengés a munkahelyén. Talán egy új pozíció okán vagy valami más miatt, de érezhető a feszültség. Sajnos ezzel együtt jár az ármánykodás is, és az, hogy egyesek tisztességtelen úton próbálják meg elérni a céljaikat és esetleg megpróbálnak befeketíteni másokat. Eldöntheti, hogy versenybe száll vagy kimarad belőle, de jobb, ha tudja, hogy nem csak a tét nagy, hanem a harc is.

Bika (április 21. – május 20.)

Engedjen a csábításnak, tegye félre a feladatokat, hogy a szeretteivel tölthessen pár órát önfeledten, minden kötelezettség nélkül. Bátran lazítson, hiszen nincs halaszthatatlan dolga, még ha először úgy is tűnik, ha most nem végzi el, annak következményei lesznek. Hamar ráébred arra, hogy ez a kis lazítás már igazán kijárt Önnek, hiszen már nehezen ment az összpontosítás is, de eddig nem vallotta be magának.

Bika (április 21. – május 20.)

Az Ön előtt álló napok pozitivitást és fejlődést kínálnak. Bár nem érez konkrét késztetést a változásra, attól még a változások így is, úgyis bekövetkeznek, amik ráadásul segítik abban, hogy közelebb kerüljön céljai eléréshez. Emellett több örömteli fordulat is vár Önre a héten. Sőt mi több, segítségre, támogatásra is számíthat, nem csak ismerőseitől, hanem olyanoktól is, akiktől a legkevésbé se várná. Szerelem Könnyen lehet, hogy egy volt partner emléke akadályozza a jelenlegi megélésében vagy éppenséggel abban, hogy párt találjon. Ön is érzi, hogy mennyire terhes az illető emléke, akitől most már végleg el kellene köszönnie, ha teljes értékű szerelmi életre és párkapcsolatra vágyik. Emiatt ne is csodálkozzon, ha partnerével örökösen félreértik egymást és ennek okán többet civakodnak. Karrier Döcögősen indul a hete, úgy érzi, semmi sem akar úgy sikerülni a munkahelyén, mint ahogy azt szeretné. De nincs miért aggódnia, mert ez az állapot hét közepére megszűnik, egyenesen felpörögnek az események és még arra is kap lehetőséget, hogy megszilárdítsa posztját a munkahelyén vagy akár az anyagi helyzetét. Hozzá kell tenni, hogy az extra nagy sikerekhez, extra nagy energia befektetésre is lesz szükség!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nehezen indul a nap, de ha már átlendül a holtponton, minden a helyére kerül. Addig azonban csak kapkod és másokat hibáztat. Fogadja el a segítő szándékot, hiszen egyedül képtelen is lenne talpra állni. Így ugyan bizonyos terveit el kell halasztania, de még mindig így okoz magának kevesebb problémát, hiszen a figyelmetlensége komolyabb következményekkel is járhatna. Legyen türelmes, mindennek eljön az ideje.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ez a hét többek között arra való, hogy megtisztítsa a szellemét és a környezetét. Éppen ezért, amire nincs szüksége, annak bátran intsen búcsút. De nem csak tárgyakra értendő, mert ahhoz, hogy felemelkedhessen a szelleme, szüksége lesz arra is, hogy megszabaduljon rossz szokásaitól és hátráltató kapcsolataitól. Csak egy kis minimális változtatásra van szükség ahhoz, hogy egész nagyot fejlődhessen! Szerelem Lehet, hogy tengernyi dolga van a héten, de még otthon is képes sziporkázni. Tele van élettel, erővel és ráadásul nagyszerűen érzi is magát. Kedvese, illetve szerettei, egyenesen le vannak nyűgözve jókedvétől és dinamizmusától. Igaz, a hétvégére le fog fáradni, de akkor már a szerettei gondoskodnak Önről és arról, hogy kelően kipihenje magát. Karrier Rengeteg feladat szakad a nyakába a hét első felében. Bármennyire is azon fáradozik, hogy végezzen velük, újabb adagok érkeznek, emiatt érzi magát egy olyan mókuskerékben, amelyből sosem szállhat ki. Viszont olyan meglepő precizitással, energiával és fáradhatatlanul végez el mindent, hogy az nem csak másokat, de még saját magát is meglepi. Azért legyen óvatos azzal, hogy másoknak is besegít, még akkor is, ha örömét leli benne.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A szerettei próbálják elterelni a figyelmét azokról a feladatokról, melyeket betervezett, hiszen látják, szüksége lenne egy kis pihenésre. Mivel Ön nem szeret hátradőlni, így kénytelenek ilyen megoldáshoz folyamodni. Ne mérgelődjön emiatt, inkább örüljön annak, hogy ilyen figyelmesek és engedjen a csábításnak. Most legalább nem kell a problémáira gondolni, hiszen végre egy kicsit kikapcsolódhatott.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A hét eleje problémásan indulhat és egyenesen úgy érzi majd, pechsorozata van. A csillagok szándékosan nehezítik a dolgát, különösen a kommunikációt, ezért számítania kell az akadozó és félreértésekkel teli információcserére. Talán jobban is tenné, ha most megtartaná magának a véleményét és a gondolatait, mert ez az egyetlen módja annak, hogy elkerülje a kínos és kellemetlen helyzeteket. A hét közepétől mindez már enyhülni fog és minden a helyére fog kerülni, ami addig nem. Szerelem A kapcsolatában is várhatóak kisebb súrlódások és nézeteltérések, de amint helyreáll a hét végére a kommunikáció, Önök között is megoldódnak a problémák és elmúlik a feszültség. Sőt, még sokkal kompromisszumkészebbek lesznek, mint előtte. Vegye ezt a hetet jelzésértékűnek és szűrje le belőle a tanulságot, többek között azt, hogy érdemes az aranyközépútra törekednie. Karrier Elképesztő mennyiségű munka vár Önre és bármennyire is próbálja felszámolni, úgy érzi sosem ér a végére. Be kell látnia, túl jól végzi a munkáját, és ezért osztogatja a feladatokat két kézzel a főnöke, illetve a kollégái. Még szakmai kihívásokkal is szembe kell néznie és meglepően veszi tudomásul, hogy képes minden területen helyt állni és a maximumot hozni. Folytassa ezt tovább és a vártnál korábban éri utol a jutalma!

Halak (február 20. – március 20.)

Ne másokhoz viszonyítsa saját magát, hanem az alapján ítélje meg a helyzetét, mit tett meg a siker érdekében. Így már nem is tűnik olyan távolinak az a bizonyos sikerélmény. Bár mások már elértek oda, ahova Ön csak vágyik, de nem kis utat tett meg már Ön is a cél érdekében. Mindig azt tartsa szem előtt, amire hatással lehet, amin nem tud változtatni, azt el kell fogadnia és annak megfelelően összeállítani a terveket.

Halak (február 20. – március 20.)

Egyre kevésbé tolerálja, ha mások megakarják mondani mit tegyen. Ez teljesen érthető, ne is hagyja magát, nagyszerű, hogy végre ki is áll magáért, de mindig legyen óvatos az önkifejezéssel, mert még Ön is képes arra, hogy egyetlen mondattal mérjen végső csapást másokra. Ezért ha nem akarja egyes kapcsolatait végleg befejezni, akkor legyen diplomatikus. Szerelem Szerelmi élete remekül alakul, nyugodt és boldog időszakot élnek meg. Talán emiatt is annyira csalogató másoknak, hiszen még így is próbálkoznak Önnél, ami természetesen nagyon hízelgően hat. Jól teszi, ha ezeket inkább megtartja magának, mert párja kicsit se nézné jó szemmel, hogy a kedvesét megpróbálják felcsípni. Semmiképpen se így akarja őt féltékennyé tenni, mert csak balul sülne el. Karrier Semmiképpen se vállaljon el olyan munkát, amelynél nem biztos magában vagy tudásában. Érthető, ha több munkára vagy pénzre vágyik, de ne kockáztassa a jó hírnevét vagy a helyzetét. Csak olyat vállaljon el, amiben biztos. Mindemellett a munkahelyén most Ön lehet a pártatlan békebíró és a békítő, legyen körültekintő ezzel a szereppel. Ám ha jól „végzi”, annak mindenképpen meg lesz a maga jutalma.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ne adja fel az álmait csak azért, mert most még nem adott minden körülmény ahhoz, hogy megvalósítsa. Bár úgy tervezte, ezt a napot ezen elképzelésének kivitelezésével tölti, de egy váratlan esemény keresztülhúzza a számításait. Olyan érzése támad, mintha a sors ezzel kívánta tudtára adni, más utat kell keresnie. Ne tulajdonítson ekkora jelentőséget a történéseknek, hiszen a céljai ennél sokkal többet érnek.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A napokban egy apró kis zűr felkavarhatja az életét, de ne bánja, hogy gondot okoz, hiszen jól tudja, hogy semmi sem történik véletlenül. Emellett sajnos tapasztalnia kell, hogy nincs egy hullámhosszon a környezetével, és folyamatos félreértések nehezítik meg a mindennapjait. Ezzel együtt tapasztalni fogja azt a csodát, hogy olyan emberekbe botlik és segítik Önt, akik teljesen önzetlenül cselekednek. Szerelem Ez a hét jelentős hatással lesz az érzelmi életére. Meg kell hoznia bizonyos döntéseket, ám ugyanakkor semmit sem szabad elkapkodnia. Lehet, hogy nem sorsdöntő dolgok ezek, de mégis olyanok, amik nagy hatással vannak a jelenlegi kapcsolatára és nagyon nem mindegy, hogy milyen irányba indul el. Karrier Meglepő lehetőségek nyílnak meg Ön előtt a hét vége közeledtével, többek között arra is, hogy elérjen valami régóta vágyott dolgot. Addig is dolgozzon keményen, ugyanis annál közelebb kerül a céljai eléréshez és még akár többet is nyer, mint amire számított. A hét utolsó napjai különösen mozgalmasra sikerednek. Ha elég bátor, akkor mondhatni dicsőség vár Önre! Sőt, még a kockázatosnak tűnő anyagi manőverek is nagy eséllyel pozitívan sülnek el!

Rák (június 22. – július 22.)

Őrizze meg a nyugalmát még akkor is, ha a környezetében élők között kitör a vihar. Talán éppen Ön lehet a kulcs a megoldáshoz azzal, hogy képes kívülállóként megoldást keresni ahelyett, hogy az indulatok Önt is magukkal ragadnák. Türelemre lesz szükség ahhoz, hogy valóban minden körülményt felderítsen, de képes lehet erre, hiszen fontosnak érzi ismét békét teremteni az otthonában és érzi, hogy most cselekednie kell.

Rák (június 22. – július 22.)

A héten érzelmileg vegyes események fogják érni. Ellenkezés helyett, inkább fogadja el őket. Már csak azért is, mert a csillagok a hét közepén meglehetősen megnehezíthetik a dolgát, kifejezetten bosszantónak élheti meg a helyzetet, és még ott is problémái adódhatnak, ahol eddig még sosem. Érthető, ha az indulatai már-már elragadnák, de nincs mit tennie, most türelmesen tűrnie kell. Szerelem Most a párkapcsolatában is jobban teszi, ha lenyeli a békát, különösen, ha friss a viszony vagy még csak randizgatnak, mert egy dühkitörés vagy hasonlóan erőteljes megnyilvánulás elriaszthatja a lehetséges partnereit. Inkább tervezze meg partnerével a közeljövőjüket és az esetleges programokat, próbálja meg kellemes elfoglaltságokkal elterelni a figyelmét a bosszantó dolgokról. Karrier Mint már utalás történt rá, bármi is történjék Önnel héten, nem szabad elveszítenie a fejét, mert olyan kevéssé előnyös oldala mutatkozna meg a munkahelyén, amely sokat csorbítana az Önről alkotott képen. Inkább menjen a probléma elébe, és legyen mindig elég bölcs ahhoz, hogy tudjon csendben maradni, amikor szükséges. Ugyanakkor tapasztalni fogja, hogy az égiek megfelelő hátszelet biztosítanak a céljai eléréshez.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Találja meg azt az arany középutat, amikor elvégzi a feladatait, de közben a szeretteivel is tölt annyi időt, hogy ismét meghitté váljon a viszony. Amikor velük foglalkozik, felejtse el a problémáit és legyen nyitott az irányukba. Nem szeretnének most a gondokról beszélni, sokkal inkább lazítani és kikapcsolódni. Ha ehhez az szükséges, hogy kimozduljanak, legyen ebben is partner, egy kis friss levegő Önnek sem fog megártani.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A napokban minden jól alakul az életében, reményei lassan beigazolódnak, illetve megvalósulnak. Több jó és pozitív dolog is történik Önnel. Szinte szó szerint felragyog a szerencse csillaga és folyamatosan támogatni fogja Önt a mindennapokban. Most semmiképpen se pihenjen, ne álljon meg, hanem haladjon tovább előre, hiszen a siker már el van könyvelve, csak el is kell érnie hozzá! Szerelem Van valaki, aki nem megy ki a fejéből. Megfogta Önt a személyes varázsával és egészen elkábította, akár párkapcsolatban él, akár nem. De nem is várható ebből szerelem, nem ilyen céllal lépett be ez a személy az életébe, inkább emlékeztetni kívánja valamire vagy sarkalni valaminek a megtételére. A találkozásuk mindenképpen sorsszerű, csak éppenséggel nem szerelmi jellegű. Karrier Most érdemes folyamatosan újabb és újabb elérendő célokat tűznie ki magának, mert egy biztos tempóban haladva, folyamatosan el fog tudni érni mindent. De még az extrém és rendkívüli vágyait is teljesítik az égiek. Készek mindent megadni Önnek, csak hajtson értük előre! Nem szabad tétováznia vagy gondolkodnia, mert villámgyorsan zsebelheti be az elismerést és a vágyait.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Nehéz feldolgozni a kudarcot, de meg kell tennie, ha tovább szeretne lépni. Márpedig azt Ön is érzi, hogy egy helyben toporog és így egyre feszültebb is. Áldozza ezt a napot arra, hogy utoljára átgondolja, mi is vezetett odáig, hogy ilyen nagy csalódást kellett átélnie. Levonva a tanulságot a jövőben elkerülheti, hogy ismét hibázzon, még ha ezáltal kevesebb embert fog közelebb engedni magához.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Bár fordulóponthoz érkezik a héten, mégis lesz valami, ami nem fog változni. Az égiek minden erőt megadnak Önnek a cselekvéshez, ez a feladat Önre vár, ne is reménykedjen abban, hogy majd mások megoldják a gondjait. Ugyanakkor nézzen szembe a változásokkal és fogadja el azokat. Különben is vannak dolgok, amelyek beengedését az életébe így sem halogathatná tovább. Szerelem Többet kellene őszintén beszélgetnie kedvesével, illetve családjával, már csak azért is, mert egy egészen más megvilágításban láthatná önmagát és az életét. Nagy szüksége lenne most erre a tükör-effektusra. Talán ez kellene ahhoz, hogy meghozzon bizonyos döntéseket, vagy átlásson olyan helyzeteket, amelyeket eddig képtelen volt, bármiről is legyen szó. Karrier Kifejezetten úgy érzi majd, hogy tiszta lapot kapott a munkahelyén. Új erővel és energiával lát majd feladatainak és még új célokat is tűz ki maga elé. Olyan lesz, mint aki megvilágosodott. Az Önben lévő tűz az egekbe szökik és emiatt egészen megállíthatatlanná válik. Még a kockázatos dolgokat is könnyen meglép, magabiztosságból nem fog hiányt szenvedni a héten. Ahogy egyre több pozitív megerősítés éri, annál többet akar majd.