Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

Bár sok a dolga, a szeretteit emiatt ne szorítsa háttérbe. Segítségért fordulnak Önhöz, legyen ideje leülni, és beszélgetni velük. Ráadásul a probléma többeket is érint, még h nem is mindegyikük hozza ezt szóba. Kényes kérdéseket kell feszegetni, érthető, ha emiatt zavarban vannak. Legyen türelmes és megértő, adjon nekik lehetőséget, hogy kifejtsék a véleményüket. Csak így tud ugyanis olyan megoldással előállni, mellyel képesek lesznek azonosulni.

Kos (március 21. – április 20.)

A csillagok üzenete erre a hétre Önnek: „Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!” A hét eleje egyhangúan alakulhat, de csütörtöktől érkezik az izgalmas fordulat, ami az addig unalmas mindennapokba színt csempészhet, melynek köszönhetően újra felpörög, és kreatív, ugyanakkor nagyszerű ötletekkel állhat elő. Nagyon szókimondóvá válik a napokban, és egy kicsit sem fog szépíteni a véleményén. Szerelem A héten gondolatai leginkább az anyagiak körül forognak majd, emiatt nem tud a kedvesére koncentrálni, és ennek tetejében még gyakran össze is kapnak e miatt. Sajnos nagy esély van rá, hogy a viták és a folyamatos feszültség a pénz miatt, elkezdi felőrölni a kapcsolatukat. Veszekedés helyett inkább le kellene ülniük, hogy együtt találjanak megoldást a gondjaikra. Ha így tesznek, hamar orvosolhatnák is a problémáikat! Karrier Ezen a héten nem igazán lesz kedve dolgozni, amivel nem csak önmagát, de munkatársait is meglepi, hiszen nem vall Önre ez az érdektelenség, és nemtörődömség a munkájában. Pedig mindeközben egyre csak sűrűdnek a feladatai és érezhetően kezd a körmére égni a munka. Ha ez nem lenne elég, az is tetézi a gondjait, hogy a környezete várja az eredményeket, az elkészített feladatokat, illetve az üzletfelek a jussukat.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Ne bűnbakot keressen, hanem a valódi felelősöket. A megoldás ugyanis most nem az, hogy valakire rázúdítja a feszültséget, hanem ha képes megbeszélni a problémát az illetékessel. Bár kényes kérdéseket kell feszegetniük, de addig képtelenek lesznek továbblépni, amíg ezt nem tisztázzák. Lehet, ennek következtében a kapcsolatuk átmenetileg megromlik, de ha valóban sokat jelentenek egymásnak, képesek lesznek a megbocsájtásra.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Nagyszerű formában van, tele erővel, energiával. Éppen ezért kellene most belevágnia valami újba, amivel igazán kifejezheti, illetve megvalósíthatja önmagát. De bármi is legyen ez a dolog, azt mindenképpen sikerrel fejezi be, méghozzá gyorsabban, mint azt gondolná. Meglepően új és kreatív ötletek pattanhatnak ki a fejéből. Egyedül arra figyeljen, hogy ne visszakozzon már az első akadálynál. Célszerűbb is, ha most csak egy dologgal foglalkozik, így azt biztosan be tudja fejezni. Szerelem A hét eleji általános rosszkedv, kedvetlenség, fáradtság rányomja a bélyegét a kapcsolatára. Nyűgös és ingerlékeny lesz, kedvesével kölcsönösen nehezen tolerálják majd egymás dolgait, és képesek lehetnek minden apróságon hajba kapni. Szerencsére ez a szeszélyesség végleg megszűnik a hét vége felé, és jó darabig nem fog visszatérni, így hosszú távon élvezheti majd partnerével a helyre állított idillt és békét. Karrier A csillagok arra intik, hogyha kapkod, és nem tervezi meg előre a lépéseit, könnyen túlterhelté válhat, ami mellett képtelen lesz megfelelni saját elvárásainak, nemhogy másokénak. A hét eleje így is zűrösen alakulhat, mert rengeteg feladatot a sóznak a nyakába, amit eleinte rosszul visel, aztán lendületbe jön, megbirkózik vele, ezáltal pedig a kedve is helyrebillen. Munkahelyén a hangulata a hétvégére rengeteget javul, és meg fogja látni, hogy a mosolya milyen előnyökhöz juttatja!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Elfogadja, hogy akadályok gördülnek Ön elé. Már nem is bosszankodik, arra törekszik, mihamarabb leküzdhesse azokat. Közben azonban észrevétlenül megbántja a szeretteit. Legyen türelemmel az irányukba is, hiszen ők azok, akik akkor is kitartanak Ön mellett, amikor mások elhagyják. A következő napokban szüksége lesz arra, hogy biztos háttere legyen, ahol megnyugodhat majd, ezt csak ők fogják tudni biztosítani.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Minden úgy megy Ön körül, mint a karikacsapás. Minden olajozottan működik, és úgy alakulnak a dolgai, ahogy azokat eltervezte. Jól is esik Önnek a tudat az elmúlt hetek nehézségei után. A csillagok azt üzenik Önnek, hogy a héten bebizonyíthatja azt, hogy igenis ért ahhoz, amit csinál. Viszont azzal legyen óvatos, ha hangosan kívánja kifejezni valamivel kapcsolatban a nemtetszését. Időnként hajlamos lehet kifordulni önmagából, elveszíteni a fejét és gorombán viselkedni. Szerelem Ha nem vigyáz, akkor a kedvesét is megsértheti, és minél mélyebbre szúrja benne a nagy kést, ő ezt annál inkább megjegyzi. Gondolja meg, hogy csak azért, mert frusztrált egy kicsit és szeretné levezetni a feszültséget, biztosan az ehhez alkalmas embert találta meg? A szinglik pedig azzal ronthatják el egyébként virágzónak induló kapcsolatukat, hogy minden apróságba belekötnek és olyannak mutatkoznak, mint akinek semmi sem jó és nem lehet nekik megfelelni. Karrier Pénzügyei és karrierje kivételesen jól áll, mégis szilárdabbnak is érezheti. Sőt, könnyen megeshet, hogy mostanában talál rá egy olyan lehetőségre, amely által megteremtheti a stabil körülményeit. Akár új munkaajánlatot is kaphat, amire mindenképpen igent kellene mondania, még akkor is, ha csak részmunkaidőről lenne szó! Nemcsak szüksége lenne erre, hanem hosszú távon is megérni anyagilag. De főként a kapcsolatok szempontjából.

Bak (december 22. – január 20.)

Szeretne nagyobb figyelmet, de ezt ne erőszakkal próbálja kiharcolni. Ha csendesen, a háttérben állva megmutatja, hogy lehet Önre számítani, kivívhatja ugyanúgy az elismerést. Ez ráadásul sokkal hosszabb távon jelent majd megbecsülést, hiszen megdolgozik érte. Elégedetten állapíthatja meg, hogy még mindig szükség van a tudására és a tapasztalatára. Ez egyúttal az önbizalmát is megerősíti.

Bak (december 22. – január 20.)

A hét eleje igazán kellemetlen, konfliktusokkal telinek indul. Bár nem jellemző Önre, hogy oktalanul vitába szálljon másokkal, mostanában annyi negatív élmény halmozódott fel Önben, hogy úgy érzi, muszáj lesz kiadnia a dühét magából, különben felrobban. Önmagában véve nem is ezzel lesz a baj, hanem azzal, hogyan robban fel, és miként fogja tálalni érzéseit, gondolatait, véleményét másokkal és bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Főleg akkor, ha ez olyanon csattan, aki meg sem érdemli vagy semmi köze a dühének tárgyához. Szerelem Vegye észre, hogy a párjával egy csapatban sokkal sikeresebb lenne, mintsem egy maga. Ahelyett, hogy egyedül próbál megoldani mindent, inkább ossza meg terheit a párjával, engedje neki, hogy segítsen, vagy akár előálljon a megoldással. Sokkal jobban kellene bíznia benne, és időnként rá és a bölcsességére kellene hagyatkoznia. Próbálja ki a héten, és csalódjon kellemesen! Karrier Készüljön fel arra, hogy a munkahelyén szándékosan provokálhatják, és azt akarják elérni, hogy kicsattanjon és meggondolatlanul cselekedjen. Ha így tesz, azzal ellenségei malmára hajtja a vizet. Szánja ezt a hetet arra, hogy átgondolja, mit is vár a jövőjétől, illetve a karrierjétől, és aszerint kezdje el átalakítani, avagy építgetni azt. Mindenképpen lépéseket kellene foganatosítania, ha igazán el szeretne érni valamit. A hét vége talán meg is hozza a várva várt lehetőséget!

Bika (április 21. – május 20.)

Ne kapkodjon, hiszen így sem halad gyorsabban. Idő kell ahhoz, hogy a folyamatok beérjenek és azok is elfogadják ezt, akiket érint. Legyen türelmes, várja ki a megfelelő időpontot a folytatáshoz. Addig pedig keressen olyan elfoglaltságot, mely kikapcsolja és ellazítja. Fontos, hogy a gondolatait is megtisztítsa, hiszen szüksége lesz a józan gondolkodására a következő napokban. Engedje el a feszültségeket.

Bika (április 21. – május 20.)

Ezen a héten egyszerűen semmihez sincs kedve. Ráadásul számos kellemetlen probléma nehezítheti meg az életét. Ugyanakkor örömére szolgálhat a tény, hogy a környezetében lévő emberek szeretik és kiállnak Ön mellett, jóban és rosszban egyaránt. Ezért legyen mindig hálás, egy jó szóért vagy tanácsért! Továbbá új ötletekkel és tervekkel van tele, épp itt az ideje, hogy belekezdjen az egyik megvalósításába. Szerelem A párkapcsolatához energikusan és jókedvvel áll hozzá. Ön folyamatosan pörögne, de nem biztos, hogy a párja is bírja ezt az iramot. Legyen vele türelmesebb, ne siettesse, adjon neki egy kis teret. Gondolkozzon el azon, hogy talán Önnek kellene kicsit lassítania. Ám a szinglik örülhetnek, hiszen az ő életükben ez a pörgés kifejezetten előnyös, ugyanis olajozottabbá teszi az ismerkedést, amihez a bátorságuk is meg jön! Karrier Nem kezdő, tudja mi a dolga a munkájában, annak is tudatában van, hogy jól is végzi azt, mégis akad egy kollégája, aki irigy az ötleteire, képességeire, ezért igyekszik keresztbe tenni Önnek, de minimum elrontani a jó kedvét és a napját. De ne aggódjon, mert az égiek Ön mellett állnak, és minden bajból kihúzzák! Különben is, felettesei mind tudják, hogy mire képes, úgyhogy nem is kételkednek Önben.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Szívesen foglalkozik olyan kérdésekkel, melyek kihívást, újdonságot jelentenek. Ezt felismerik a szerettei, ezért szívesen osztják meg Önnel a gondolataikat. Ne vegye át azonban tőlük az irányítást, csak nyújtson segítő kezet, hogy megvalósíthassák az ötleteiket. Számos kérdésben van olyan tapasztalata, amelyet átadhat nekik, a közös út pedig még közelebb hozzák Önöket. Képesek lesznek még a problémákat is higgadtan megbeszélni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Új hét, új gondolkodásmód. Eljött az Ön, és a megújulásának ideje. Lássa be, minden változik, ezért Önnek is változtatnia kell bizonyos dolgokon. A következő napok rávilágítanak arra, hogy el kell gondolkoznia a jelenlegi helyzetén, a jövőjén és a javítani valókon. Nem mellesleg a Sors tálcán kínálja a lehetőségeket, de azok közül egyik sem tetszik Önnek, és semmit sem akar elfogadni. Nem baj, ha kicsit alaposan elmélkedik az életén és a világ dolgain, de ha túlbonyolítja a dolgokat, azzal nem megoldani, csak tetézni fogja őket. Szerelem Még mindig az új év varázsa alatt áll, ezért derűvel és nagy reményekkel tekint a kapcsolatára. Pozitivitása még a kedvesére is átragad. Ugyanakkor, ha Ön szingli, akkor optimizmusa az ismerkedés során lesz kifizetődő. Szinte biztosan megtalálja Önt a napokban a váratlan szerelem, de minimum egy olyan érdekes ismeretség, ami egyben hasznos is, és akár hozzásegítheti a jövőben céljai eléréshez! Karrier Főként új munkahely, vagy legalább munkahelyváltás van Önnél kilátásban. Karrier tekintetében minden jól alakul, aszerint, ahogy azt várná vagy korábban megálmodta. Igazán nem lehet oka panaszra. Ám az is lehet csak az év eleji kezdéstől látja ennyire rózsaszínben a helyzetét, de ez néhány napon belül úgy is kiderül.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A döntés során szüksége lesz a józan eszére, de közben az érzelmei is próbálják irányítani. Nehéz megtalálni azt az arany középutat, amelyen úgy tudna elindulni, hogy ne gyötörnék kételyek. Bármire is esik a választása, ragaszkodjon utána már ahhoz, legyen eltökélt és határozott. Csak így lesz képes végigcsinálni nyugodtan. Kérhet ugyan tanácsot, de a saját útját kell bejárnia, ezért csak magára számítson.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A csillagok azt üzenik, érdemes volna időnként meghallgatnia a bölcsebbeket, különösen azokat. Akikről jól tudja, hogy az érintett kérdésben nagyobb a tapasztalatuk vagy a tudásuk. Bármilyen problémával is küzdjön, értse meg, hogy nem szégyen az, ha segítségért folyamodik. Ugyanakkor nagyon szeretne elmenekülni, bezárkózni a világ elől, de ne engedjen ennek, mert most pont a társaság ereje lenne Önre gyógyhatással! Szerelem A következő napokban leginkább abból adódhatnak vitás helyzetek, hogy nem hajlandó nyíltan beszélni a gondjairól és szeretné homokba dugni a fejét. Elfojtja a bánatát, dühét, pedig néha ki kellene eresztenie magából azokat. Persze nem a kedvesére, aki éppenséggel abban próbál a segítségére lenni, hogy jó tanácsokkal látja el, miközben próbálja kitartóan megnyitni Önt. Be kellene látnia, hogy közelebb kellene őt engednie magához, mert nem biztos, hogy képes egyedül megbirkózni mindennel. Karrier A hét eleje nyugalomban telik a munkahelyén, még akár egyhangúnak is élheti meg a napjait. Ám a hét közepétől már rengeteg érzelmi hatásnak lesz kitéve, és könnyen megeshet, hogy valaki vagy valami rendesen felbosszantja. Sajnos most a kritikát vagy a szemrehányást le kell nyelnie, vagy legalábbis elengedni a füle mellett, mert csak így tudja elkerülni a különböző vitás helyzeteket. Nehéz lesz, de a béke kedvéért igyekezzen inkább felejteni!

Halak (február 20. – március 20.)

Kissé feszült, ez azonban a külvilág számára csak annyit jelent, hogy kiszámíthatatlanul viselkedik. Az egyik percben még önfeledten mosolyog, a következő percben azonban képes egy viccet a szívére venni. Vonuljon inkább félre, mielőtt bárkit is megbántana a szavaival. Amíg nem fejti meg bizonytalansága okait, képtelen lesz továbblépni. Rendezze a gondolatait, hogy ismét képes legyen harcolni a céljaiért.

Halak (február 20. – március 20.)

Bizonyos tekintetben úgy érzi majd, ez nem az Ön hete. Olyan érzése lehet, hogy az egész világ Ön ellen fordult. Higgye el, ezek átmeneti helyzetek, és a hét végére már ismét színesnek látja majd a világot. Addig is gyakorolja aktívan a türelmet és merüljön el a különböző spirituális tanokban, hogy képes legyen az a heti problémákkal és kellemetlenségekkel szembenézni, amelyek Önre leselkedhetnek. Szerelem Szerelmi élete ezekben a napokban kiemelt szerepet kap. Már csak azért is, mert most jött el annak az ideje, hogy megmutassa szeretteinek, mennyire szereti és értékeli őket. Ugyanakkor eljöhet az a perc, hogy bizonyítania kell, mennyire lehet Önre számítani. Segítsen mindenkinek, ahol csak tud, és lehetőség szerint senkinek se mondjon nemet. A hétvégét pedig szánja arra, hogy felfrissítse kapcsolatát a kedvesével. A szinglik pedig vágjanak bele a randizásba, mert különleges emberekkel ismerkedhetnek meg a héten! Karrier A héten rendkívüli módon szüksége lesz arra, hogy minden sértést, Ön felé irányuló kritikát kellő nyugalommal és türelemmel fogadjon. Bárkik és pécézik ki a munkahelyén, legyen velük ugyanolyan kedves, mint eddig. Nem lesz könnyű, mert a munkahelyén kívül is azt érezheti, hogy mindenki más az idegeivel játszik. Ám ha enged a düh csábító erejének, akkor olyan vitás helyzetekben találhatja magát, ami visszavonhatatlan szituációkat, döntéseket produkálhat. Ezért kell, hogy visszafogja magát!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Szívesen vonul a háttérbe, nem esik nehezére kiengedni a kezéből az irányítást. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne adna tanácsot, ha kérdezik, de elfogadja, ha mindenki a saját útját kívánja járni. Közben módja van kikapcsolódni, kicsit lazítani és rendezni a saját gondolatait is. Szüksége is van erre, hiszen az elmúlt napokban számos kudarcot kellett átélnie, melyeket eddig nem volt módja kiértékelni, levonni a tanulságokat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A hét elején tettre kész és energikus lesz. Hangulata kiváló, erőből és lendületből ezen a héten sem fog hiányt szenvedni. Dúl Önben a tettvágy, és mindenkinek meg akarja mutatni, hogy mire képes. A csillagok is pártolni fogják ebben, és kifejezetten azt érezheti, hogy mindig jó időben van, jó helyen, így érthető, ha bizonyos tekintetben nagyon is szerencsésnek érzi majd magát. Szerelem Kapcsolatát a tespedés, az egyhangúság jellemzi és a problémák szőnyeg alá söprése. Pedig tudja, hogy nem ez a megoldás. Ki kellene mozdulniuk otthonról, és többet kellene egymással beszélgetniük. Újra élettel kellene megtölteniük ellaposodott kapcsolatukat. A szingliknek pedig egyenesen kötelező lenne most ismerkedniük! Minden Szűznek szüksége lenne a hétvégén egy kis kikapcsolódásra, és az aktív szórakozásra! Karrier A rutinfeladatok mellett most olyan tennivalókat is magára vállal, melyek nem is az Ön feladatkörébe tartoznak. De ezzel pont azt akarja elérni, hogy megvillantsa rejtett képességeit a munkahelyén, hogy egy újabb kinevezést csaljon ki, vagy legalábbis nélkülözhetetlenné váljon. Arra azért figyeljen oda, hogy ne vállalja túl magát, egyrészt azért, mert hamar beleunhat, vagy ami rosszabb, beleroppanhat a teendőkbe és akkor már nem fogja élvezni a szerepét.

Rák (június 22. – július 22.)

Bár vannak elképzelései, a megvalósításukhoz azonban nem adottak a feltételek. Emitt ne bosszankodjon, most foglalkozzon inkább olyan kérdésekkel, ahol számíthat a sikerre. Közben persze megkezdheti az előkészületeket is, hogy az adott pillanatban már csak el kelljen indulnia. Nem is kell olyan sokat várni erre, ne türelmetlenkedjen. Szerettei is szívesen tartózkodnak a közelében, legyen nyitott az irányukba.

Rák (június 22. – július 22.)

Nagyon jól érzi magát a bőrében! Ez egyáltalán nem véletlen, úgyhogy igazán hálás lehet az égieknek. A csillagok és az Univerzum folyamatosan segítik abban, hogy tele legyen energiával. Meg fogja látni, még a távolabbi célok is hirtelen kézzel fogható távolságba kerülnek. Ám legyen óvatos, mert a Sors próbára teheti, és bizony arra lesz kíváncsi, hogy a céljai elérésnek érdekében, hajlandó lenne-e akár becstelen eszközökhöz is folyamodni! Szerelem Hullámvasút jellemzi a szerelmi életét. A csillagok vegyes hatásokkal lesznek Önre a héten. Ez érzelemingadozásokat jelent, amik viszont vitás helyzeteket szülhetnek a kedvesével. Ráadásul egy olyan akadállyal kerülhet szembe, amely ellen nem tud mit tenni, ezért várnia kellene a fontos döntések meghozatalával. Bármit is akarjon a kedvese vagy leendő partnere Önre kényszeríteni, akár egy igen, vagy nem kimondását, kérjen időt. A családi körben is hasonló feszültség uralkodhat, és könnyen elvesztheti a fejét. Karrier Alaposan fontoljon meg mindent, mit csinál a munkahelyén, mert minden lépésével támadási felületet nyújt az ellenségeinek, és a pletykás, gonoszkodó kollégáinak. A napokban nem tudja megkerülni a konfliktusokat, éppen ezért próbálja meg elengedni a füle mellett a sérelmeket. Ha nem így tesz, akkor nagy valószínűséggel kibújik Önből a kisördög, ami arra ösztönzi, hogy ámokfutásba kezdjen.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ahogy közeledik a céljai eléréséhez, egyre türelmetlenebbé válik. Ne kezdjen kapkodni, mert így csak hibázni fog. Most már tényleg nem sok választja el a sikertől, már nincs oka kételkedni magában. Elégedetten állapíthatja meg, hogy Önnek volt igaza és valóban megvalósítható volt, amit elképzelt. A kétkedőket is lassan meggyőzi, de álljon a sarkára és ne engedje, hogy most már ők is a magukénak vallják az ügyét.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Bár az új év már egy ideje elkezdődött, Ön mégis csak most kezd ébredezni, és észbe kapni. Most kezd el bizonyos változásokat meglátni maga körül. Mindemellett mindennap friss energiával és megújult emberként ébred. Képes minden reggel újra és újra feltöltődni energiával. Másfelől a csillagok azt üzenik, hogy ne akarja elkerülni a sorsát, aminek meg kell történnie, az úgyis bekövetkezik! Apró jelek fogják Önnek jelezni, mik azok a dolgok, amiket sürgősen át kellene gondolnia! Szerelem Mivel érzelmes és szenvedélyes ember, merje ezt ki is mutatni a szeretteinek. Ne féljen annyira a csalódástól. Pont, hogy kellemes meglepetések érhetik, ha kicsit többet mer mutatni önmagából és az érzéseiből. Már csak azért is jól tenné ezt, mert egyes szerettei, talán főként a kedvese, nem igazán érzik azt, hogy Önnek valóban szüksége van rájuk, és igazán szeretné őket. Karrier Jól teszi, ha elkezdi ezekben a napokban kimutatni az érzéseit, de jobban tenné, ha nem adná ki magát teljesen a környezetében mindenkinek. Legalábbis a munkahelyén feltétlenül legyen óvatos, hogy kinek mit mond, mert kellemetlenségek érhetik. Nem mindenki olyan megbízható, mint hiszi, más pedig egyenesen fegyverként használná a szavait és az érzéseit. Ám jó hír, hogy végre lépéseket tehet egy régi vagy fontos tervével kapcsolatban, amit az elmúlt időszakban rendszeresen háttérbe szorított.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ön lehet a nyugodt erő, aki képes az álláspontokat közelebb hozni egymáshoz. Hallgasson meg minden felet, csak ezután alakítsa ki a saját véleményét. Ha ezt érvekkel tudja alátámasztani, hamar elfogadják és követik a tanácsait. Boldogsággal tölti el, hogy sikerül a vitázó felek között hidat építeni. Ne engedje el a kezüket addig, amíg békét nem kötnek, hiszen Önnek is fontos, hogy megbékéljenek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A hét elején kifejezetten morcos kedvében lesz, ami egyet jelent azzal, hogy a napokban nem lesz hiány konfliktusban. Minden tekintetben feszültté válhat, és ez kihat magánéletére, munkájára, és a beszédstílusára egyaránt. Akarva, akaratlanul is veszekedésekbe bonyolódhat, mindennapossá válhatnak a súrlódások a környezetével. De szerencsére a hétvégére már elcsitulnak a kedélyek. Azért legyen óvatos azzal, mit mond vagy tesz, hogyan reagál, mert nagyon könnyen megbánthat vele másokat! Szerelem Valamiért azt érzi, hogy a kedvese akadályozza a fejlődésben, olyan, mintha visszafogná Önt. Sőt mi több, egyre több a nézeteltérésük. Lehet, hogy csak Ön lát rémeket, és nagyobb térre vágyik, egy kis szabadságra, szóval nem biztos, hogy a szakítás orvosolná a gondjait. Próbálja ki a régi jól bevált módszert, hogy elmondja a párjának az aggodalmait és egy kis teret, magánszférát kér tőle, illetve azt, hagy hozhassa meg a maga döntéseit. Karrier Különösen le lesz terhelve, mert tele lesz feladatokkal, és az is megeshet, hogy nem tud elvégezni mindent, amit eltervezett, és amiket Önre sóztak. Ez a tény még inkább stresszessé teheti, még akkor is, ha nem kérik Önön számon. Pedig hiszi vagy sem, éppen egy szakmai előmenetel küszöbén áll, és ha nem omlik össze, akkor még élvezni is tudja majd a sikerét! Olyan csábító ajánlatot kaphat, amelyet semmiképpen sem kellene elutasítania!