Horoszkóp

Kos (március 21. – április 20.)

Felesleges a problémáin rágódni, hiszen Ön is tudja, hogy ezen a napon úgysem tudja megoldani. Szerettei aggódva figyelik, ahogyan emészti magát, ezért igyekeznek a kedvében járni. Fogadja el az ajánlatukat, kapcsolódjon ki, lazítson. Szüksége van a pihenésre, hiszen már a szervezete is jelezte, közel áll a végkimerüléshez. Most végre feltöltheti az energiaraktárait, a szeretet, ami árad Ön felé, rengeteg pluszt hozhat az életébe.

Kos (március 21. – április 20.)

Fogadja meg a csillagok tanácsát és a héten csak is önmagára és megérzéseire hagyatkozzon, mert most környezete nem a legbiztosabb tanácsokat súgja Önnek. Emellett megállíthatatlan lesz a mindennapokban, minden tekintetben eredményesnek érezheti magát, aki mindig véghezviszi a terveit. Nem csak a saját függőben lévő ügyeit intézi el, de még arra is marad ereje, hogy másoknak is besegítsen! Szerelem Szerelmi élete központi szerepet fog kapni a héten. Ha már úgy érzi, lélekben felkészült a szakításra, akkor ne húzza-vonja tovább a dolgot, hanem fejezze be, hiszen partnere is érzi már, hogy valami nincs rendben. Főleg, ha mondjuk egy harmadik személy az oka a várható szakításnak. Ebben az esetben mindkét fél megérdemelné már a döntésedet és az új kapcsolat azt is, hogy felvállalják. Karrier A karrierben töretlenül hajt előre. Újabb jutalom van kilátásban eredményes és sikeres munkájáért, ami előnyös munkavacsora vagy akár utazás is lehet, amelyben Ön lesz a cége képviselője. Teljes mértékig összekötheti a kellemest a hasznossal, kicsit kikapcsolódhat és mellette új, hasznos kapcsolatokat építhet fel. Viszont anyagiak tekintetében ne vállaljon semmilyen kockázatot!

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

A megírt sorsát nem kerülheti el, hiába is próbál menekülni előle. Vegyen egy mély lélegzetet és nézzen szembe a kihívással. Lesznek kellemetlen percek, de jobb lesz ezeken mihamarabb átesni. Hiába várna kedvezőbb alkalomra, ilyen nem lesz, hiszen tudja, hogy a következmények egyelőre beláthatatlanok. Csak úgy lesz képes továbblépni, ha maga mögött tudhatja ezt az ügyet, legyen hát elszánt és határozott.

Nyilas (novermber 23. – december 21.)

Itt lenne az ideje, hogy bizonyos tekintetben szembenézzen a valósággal és elfogadja, Ön sem lehet mindig a toppon, illetve ha akar sem tud örökösen százszázalékosan teljesíteni az élet minden területén. Lejjebb kellene adnia a magával szemben felállított elvárásokból. Tanuljon meg örülni a békés, nyugodt időszaknak és használja ki. Ne keresse mindig az újabb teendőket! Szerelem A túl sokat dolgozó Nyilasok figyeljenek oda, mert kedvesük továbbra is elhanyagolva érezheti magát. Mindenképpen kompenzálja azt, ha ritkán találkoznak vagy ha kevés időt szán a párjára. Ha most odafigyel kapcsolata helyes építésére, akkor nem kevés kellemetlenséget előzhetnek meg és kapcsolatuk is tartósabb lehet! Karrier A munkájában ismét meglelheti önmagát és a számításait. Új erőre kap és megújult energiákkal vágtat ismét előre. Sőt, egyes számításai kifizetődőnek bizonyulnak, illetve amire oly régóta várt, végre elérkezik vagy esélyt kap arra, hogy megszerezze. Csak arra ügyeljen, hogy a hangsúly a gyakorlati részen legyen, mert aki többet álmodozik a kelleténél az könnyen megütheti a bokáját a valóság buktatóiban.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Fáradt, így elsősorban olyan feladatokat keressen, melyek nem igényelnek komolyabb összpontosítást, a rutinja átsegíti a nehézségeken. Elég egy kevés kihagyás, hogy akár egy kisebb baleset történjen, ezért próbáljon meg kizárni minden zavaró tényezőt. Ha ehhez az kell, hogy bizonyos kérdéseket tisztázzon a családtagokkal, tegye meg mihamarabb, mert csak így kerülheti el a komolyabb következményeket.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ezt a hetet eseménytelenek, szürkének élhetik meg a Vízöntők mert nem sok változás tartogatnak számukra a csillagok. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ez nem a vihar előtti csend és nem fog minden a jövő héttől tótágastul felfordulni. Emellett a hét azért hoz Önnek pár kecsegtető lehetőséget, de meg kellene tudnia különböztetni a valóságosat az irreálistól. Csak olyanba vágjon bele, ami egészen biztos! Szerelem Szerelem terén sokkal magabiztosabbnak kellene lennie. Bízzon jobban önmagában és a képességeiben. Közben biztosítsa érzéseiről a kedvesét is, mert most minden érzelmi megnyilvánulás közelebb viheti Önöket egymáshoz. Érdemes lenne hangosan gondolkodniuk együtt arról, mivel tehetnék még meghittebbé és szebbé a közös életüket. Karrier Új munkalehetőség, előléptetés, befektetés, de még saját vállalkozás indítása is felmerülhet. Bármelyik is érdekelje, merüljön el a részletekben, gyűjtsön elegendő információt a döntéshez, mert mindegyiknek meg van a maga ára. Alaposan fontolja meg a jövőbéli terveit, hiszen jelenleg is rendesen le van foglalva és még az is lehet, hogy túlóráznia kell.

Bak (december 22. – január 20.)

Az otthonában jó ideje érződik a feszültség. Eddig azonban minden próbálkozása zsákutcába torkollott, ha próbálta ennek okait kideríteni. Talán most végre mindannyian képesek lesznek őszintén beszélni a szőnyeg alá sepert problémákról, az olyan megalkuvásokról, melyet a pillanatnyi béke érdekében fogadtak el. Öntsenek végre tiszta vizet a pohárba, mert ha így folytatják, akkor robban a bomba, amikor nem lesz ennyi idejük.

Bak (december 22. – január 20.)

Érkezik az égi segítség tervei megvalósításához! Ezért nagyon figyeljen oda, mert nem tudhatja honnan érkeznek a lehetőségek, de ha érkeznek, akkor minél többet ragadjon meg belőlük. Ne húzzon, halasszon semmit, most nem lesz ideje teketóriázni. Ráadásul még több energiát kellene feccölnie tervei megvalósításába, ne csak félgőzzel várja el a csodát! Szerelem Szerelmi életében a félelem válik a domináns érzelemmé. Félni kezd attól, hogy elveszíti a kedvesét. Illetve azok, akik nem régóta vannak egy új kapcsolatban, annak a komolyságától kezdenek tartani vagy attól, hogy csalódás éri őket és ezért taposnak majd a fékre. Talán még nincs eléggé felkészülve egy új kapcsolatra. Minden Baknak érdemes volna átgondolnia, hol szoktak elbukni a kapcsolataik, talán most észrevehetik a saját hibájukat vagy azt, mire kellene figyelniük. Karrier Legalább a munkájában örömét leli, továbbra is keresi a kihívásokat és élvezi a figyelmet, a dicséretet és a pörgést. Érdemes volna kicsit szorosabbra fűznie a kapcsolatait a feletteseivel vagy a kollégáival, ha módja van rá, ugyanis a jövőben sokat fog múlhat azon, hogy kivel-milyen viszonyban van.

Bika (április 21. – május 20.)

Egy találkozás felkavarja érzelmileg. Olyan emlékek törnek felszínre, melyek mély sebeket ejtettek a szívén és igyekezett mélyen eltemetni. Most azonban ismét szembesülnie kell azzal, hogy még nem lépett tovább, csak elfedte az Önben zajló folyamatokat. Talán azért kellett ennek megtörténnie, mert végre készen áll elengedni az emlékeket és végre megnyitni a szívét mások előtt, végképp lezárni a múltat.

Bika (április 21. – május 20.)

A pénzügyi és egyéb jellegű kockázatokat feltétlenül kerülje el a héten. Ellenben kedvez ez a hét a jótékonykodásnak és annak, hogy viszonozza másoknak a kapott segítséget. Már csak azért is, mert bónuszban érkezik Önnek a csillagoktól a plusz segítség, egy óriási energialöket, amivel aztán bármit megvalósíthat, még azt is, aminek máskor szíve szerint neki se kezdene. Éppen ezért figyeljen oda az adok-kapok univerzumára. Szerelem Nem csak hogy jó egészségnek, kicsattanó erőnlétnek, de még romantikus hangulatnak is örvendhet. Ezen a héten helyezze központi szerepbe a kedvesét, legyen ő az első az életében, hiszen annyi minden jót kap tőle a mindennapokban. A legjobb volna, ha a hétvégét is kettesben töltenék, de hét közben a délutánjaikat mindenképpen szánják egymásra és vegyenek részt aktív tevékenységekben. Karrier Érdemes fülelnie a napokban, mert egy különlegesen jó lehetőség, illetve munkaajánlat fültanúja lehet. Talán pont ez a kis információ hiányzott ahhoz, hogy végre rászánja magát egy nagy lépésre, megvalósítsa önmagát vagy akár vállalkozásba kezdjen. De akár olyan remek ötleteket is hallhat, amit Ön képes lesz azonnal megvalósítani. A csillagok támogatják az ilyen jellegű megmozdulásokat, karrier tekintetében abszolút szabad kezet adnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ne legyenek nagyratörő tervek, inkább apró lépésenként haladjon előre és örüljön minden eredménynek. Így, bár bizonyos célokat nem ér el, mégsem lesz oka elkeseredni és ne feledkezzen meg arról sem, Önnek is szüksége van pihenésre, de legalábbis olyan napokra, amikor kicsit lassít. Ne azt nézze, mit nem valósított meg, legyen büszke arra, amit elér. És ez legyen a jelszava a hétköznapokra is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kiváló hét elé néz, mert teljes mértékig Ön mellé szegődik a szerencse. Élete minden területe gondtalanul, de még az átlagosnál is jobban alakul. Egyedül a hét közepe felé lehet egy kis hangulat kilengése, amit orvosolhatna azzal, hogy közérthetővé teszi a környezetének mi bántja, zavarja, hogy ne stresszelje őket azzal, hogy találgatniuk keljen, kivel, mivel lehet gondja. Így még akár a megoldás is azon nyomban érkezhet meg! Szerelem Ritkán adódik ennyire jó hete a szerelmi életében. Békések, boldogak, nyugodtak, mondhatni minden tökéletes. Lehetőség szerint töltsenek minél több időt együtt, mert most érdekes különösen szorosra húzni és meghitté varázsolni a kapcsolatukat. Ne rejtse véka alá az érzéseit, tegye nyílttá kedvese számára, hiszen gondoljon bele, Önnek is milyen jól esik az önzetlen szeretet megnyilvánulása. Karrier A munkahelyén adódhatnak apróbb nézeteltérések, de hála kreativitásának, azonnal fogja tudni kezelni őket, amivel még inkább kivívhatja környezete elismerését. A napokban különösen kifizetődnek fogja találni a jó természetét, örökös pozitivitását és alkalmazkodó képességét. Ugyanakkor, ha állást változtatna vagy valamilyen saját üzleten törné a fejét, ez a hét kedvezni fog az ilyen jellegű döntéseknek.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Álmodozott, de hamar fel kellett ébrednie. Bizony vannak olyan céljai, amelyek jelenleg elérhetetlenek. El kell ezt fogadnia és továbblépni még azelőtt, hogy teljesen felemésztené magát. Ez nem jelent ugyanis tétlenséget, pusztán annyit, két lábbal áll a talajon és nem kezd bele olyan folyamatokba, melyek végkifejlete bizonytalan. Nehezen dolgozná fel a csalódást, ezért próbál minél kevesebbet kockáztatni.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ezen a héten sem kímélik a csillagok, hanem újabb és nehezebb kihívások elé állítják. De szerencsére könnyen veszi az akadályokat és a nehézségeket. Ezekhez nagyban hozzá segíti a pozitív gondolkodása. Tartsa meg ezt a jó szokását és azt, hogy nyugodt marad, így egész héten gördülékenyen és akadálymentesen masírozhat előre, sőt, kifejezetten ragyogóan alakulnak majd a dolgok Ön körül. Szerelem Az egyébként is jó kapcsolata most még szebbé és meghittebbé válhat. A napokban főszerepet kap életükben a romantika és sokkal jobban egymásra lesznek kedvesével hangolódva. Még Ön is meglepődhet azon, hogy mostanában mennyire egyetértenek. Egyedül arra kellene figyelnie, hogy ne kapjon vérszemet, és uralkodjon el magán a munkamánia a sikereit látva. Karrier Reméljük a hétvégén sikerült kipihennie magát, mert már hétfőn úgy érezheti ég a lába alatt a talaj, vagy mondhatni megindul a lavina és nem lesz megállás. Rengeteg feladat vár Önre a munkahelyén, de megállíthatatlanul halad előre. A csillagok biztosítják Önnek a hátszelet, amelynek segítségével elérheti a céljait. Egyre több szakmai, illetve tanulmányi sikert ér el mostanában.

Halak (február 20. – március 20.)

Régóta készül erre a kényes beszélgetésre, most már ne halogassa tovább. Bár még mindig vannak olyan kérdések, amelyeket át kellene gondolni, de addig nem fog megnyugodni, amíg ki nem mondja azokat a bizonyos szavakat. Ezzel ugyan lezárul egy korszak az életében, de már Ön is érezte, hogy így nem folytatódhat. Tovább kell lépnie, hiszen ez az egy helyben topogás lassan felemészti minden energiáját.

Halak (február 20. – március 20.)

Izgalmas és eseménydús napok következnek. Szüksége is lesz minden energiájára, ha nem akarja, hogy maga alá temesse a várható lavina. Ragadja meg a kínálkozó lehetőségeket, amelyek segítségével valami nagyot alakíthat és ne törődjön az irigyeivel! Még az is lehet, hogy megpróbálják Önt visszafogni vagy lehúzni, de most készül éppen a csúcsra törni, úgyhogy ne hagyja magát eltántorítani! Szerelem Teljesen eluralkodhat a szerelem a Halakon, ami nem is baj, de azok, akik friss kapcsolatban vannak, bánjanak óvatosan a nagy érzelmi megnyilvánulásokkal, nehogy elijesszék a kedvesüket. A tartósabb kapcsolatban élőknek pedig azt üzenik a csillagok, hogy ideje szövögetni és szép lassan kivitelezni azokat a bizonyos közös terveket mert most még égi támogatást is kapnának hozzá! Karrier Végre olyan események történhetnek a munkahelyén, avagy a karrierjében, amelyek felkavarják az állóvizet és reményt kelthetnek Önben. Megérkezik a várva várt lehetőség. Készítse fel magát a várható pörgésre, hogy bizony meg kell dolgoznia a sikerért, avagy a céljáért, de legalább is el fogja érni!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Váratlan lehetőség kínálkozik arra, hogy egy olyan úton induljon el, amely szép eredményekkel kecsegtet. De fáradtnak érzi magát, szeretett volna lazítani, így most kétségek gyötrik, vajon mi lenne a helyes. Beszéljen azokkal, akik elkísérhetik, talán ők megválaszolják azokat a kérdéseket, melyek Önben még meg sem fogalmazódtak. Letisztul a kép, ha nem azonnal akar dönteni, hanem megfogadva a tanácsokat mérlegeli mind a rövidtávú, mint a messze mutató következményeket.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ezen a héten jó lesz, ha mindenre felkészül és megedzi az idegeit, mert a környezetében, akár szerettei körében merülhet fel, hogy valakiért aggódnia kell. Ezzel fog telni a hete, hogy kigondolja, miként segíthetne az illetőnek. Azért ügyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba az aggódást, nehogy aztán kölcsönössé váljon az aggodalom! Arra szintén figyeljen oda, hogyha a másik fél nem igényli a segítségét, akkor ne erőltesse rá! Szerelem Ideje elővenni a párkapcsolatával kapcsolatos terveit és megvalósítania őket! Bármit is tervezett a kedvesével, valósítsák meg! Önökre is fér az együttlét és a kapcsolatuk ápolása, arról nem is szólva, hogy mind a ketten sokat dolgoznak, megérdemelnék, hogy élvezzék a munkájuk gyümölcsét. Az egyedülállók életére is ráfér a megújulás, kezdjék meg a külsejük felújítását majd üljenek nyeregbe! Karrier A karrierre kiválóan alakul, egy szemernyi gondja sincsen e tekintetben. Mindenki maximálisan meg van elégedve Önnel, mondhatni nélkülözhetetlenné tette magát jelenlegi helyén. Ennek okán mondatni nyugodtan koncentrálhat a magánéleti gondjaira, hiszen munkahelyén biztonságban érezheti magát. Viszont azért az új kihívások nem váratnak magukra. Ismét bizonyíthat, hogy minden helyzetben képes megállni a helyét!

Rák (június 22. – július 22.)

Bátran adja át az irányítást, egy is lazítás Önre is ráfér. Olyanok veszik kézbe, akik ismerik, így pontosan tudják, mire van szüksége. Csak ülni és semmit nem csinálni nem jelentene igazi kikapcsolódást. Keresnek Önnek azonban olyan feladatokat, melyek eredményekkel kecsegtetnek, programokat, melyek szórakoztatják, de mégis sikerül általuk egy kicsit megfeledkezni a problémáiról, feltöltődni energiával.

Rák (június 22. – július 22.)

Új tapasztalások várnak Önre. Olyan élményekben lehet része, amik különös érzelmeket kavarnak fel Önben. Hagyja, hogy az események maguktól bekövetkezzenek, engedje el az irányítást, és engedje be életébe a változásokat. Ne legyen türelmetlen, ne akarjon mindent azonnal, szabaduljon meg ezektől az érzésektől és fantasztikus élményekben lesz része! Szerelem A csillagok arra figyelmeztetik a szingliket, hogy ne ijedjenek meg saját érzéseiktől, mert könnyen elutasíthatnak egy olyan személyt, aki igaz és tiszta érzéseket táplál irántuk. A párok életében is főleg érzelmi változások várhatóak, így nagy valószínűleg átértékelik a kapcsolatukat és ennek fényében megerősítésekre vágynak. De kétségtelen, hogy a Rákok életében a héten a romantika jelentős szerepet játszik majd a mindennapjaikban. Karrier Türelemre intik a munkahelyén is, hogy próbálja meg nem siettetni a kollégáit. Rengeteg vitát megspórolhatna azzal, ha nem taposna örökösen mások sarkán. Ha nem vigyáz, egy kellemetlen támadás értheti és komoly csapdába csalhatják Önt. Az lesz a szerencséje, hogy az csillagok segítenek Önt kihúzni a bajból. Ezért is lenne jobb, ha inkább azzal foglalkozna, hogy ez a két kedvez a régi ügyek befejezésének.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ne zárkózzon be se a saját kis világába, se a lakásba. Menjen ki a friss levegőre és vegye észre az Önt körülvevő csodákat. Engedje el legalább erre a napra a problémákat és csak olyan gondolatok járjanak a fejében, melyek remek hangulatba hozzák, megnyugtatják, mosolyra fakasztják. Így tudja önmagának feltölteni az energiaraktárait, melyből aztán táplálkozhat a rohanó hétköznapokon.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Feszült és türelmetlen lehet a hét elején. Talán azért is, mert egy fontos válaszra vár valakitől. Jobban tenné, ha kényszeres gondolkodás helyett inkább lekötné magát valamivel. Ehhez kap némi löketet az égiektől is, akik új energiákkal és kreatív ötletekkel töltik meg, hogy kitudja magát élni és megvalósítani az elképesztő terveit. Lehetőség szerint beszéljen az ötleteiről, mert az is lehet, hogy valaki segíthet a megvalósításukban! Szerelem Meglehet, hogy az előbb is említett feszültség főként a szerelmi életében van jelen. Esetleg a partnerétől vár egy fontos döntést, ami kihat a kapcsolatukra vagy a leendő partnere válaszát várja. Mindenestre ne erőltessen semmit, hanem hagyjon elég időt a másik félnek, mert most erőszakosságával csak ronthat a helyzetén. Karrier Bár még mindig sikereket ér a munkájában, sőt mi több, hajtja is azokat, valahol mégis kezd belefáradni. Talán csak megunta szakmáját vagy úgy érzi, nem tud Önnek újabb kihívásokkal kecsegtetni. Természetesen nem az a fajta, aki csak úgy feladná azt, amit felépített, nem is feltétlenül ez lenne a megoldás, hanem inkább hogy talál a munkájában egy új területet vagy belekezd egy saját vállalkozásba.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Szeretne menekülni, de önmaga elől ezt nem teheti meg. Vonuljon azonban bátran félre, hogy jobban meghallja a belső hangokat. Csak önmagára számíthat a problémák megoldása során, de nem tudja, a szívére vagy a józan eszére hagyatkozzon. Amint megszületik a döntés, megtalálja majd azt az utat is, amelyet be kell ahhoz járnia, hogy elmondhassa, végre pontot tett az ügy végére és úgy léphet tovább, hogy már nem kell folytatásra számítani.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez a hét főleg azzal fog telni, hogy próbálja rendezni ügyeit, életét, kezébe venni az irányítást és valahogy összeszednie magát. Ugyanis arra kel rádöbbennie, hogy több dolog is van az életében, ami megválaszolásra, illetve megoldásra vár. Szerencsére most képes tiszta fejjel látni, így teljesen őszintén láthat neki a nagy munkának. Emellett ez a hét a legalkalmasabb arra is, hogy új dolgokba fogjon. Szerelem A szerelmi életében adódhatnak nehézségek, kellemetlenségek. Próbáljon meg nem azonnal kihátrálni belőlük, hanem nézzen szembe velük, hozza meg a fontos döntéseket. Ezek a kényszerhelyzetek mondhatni szükségesek, mert másképp nem lenne hajlandó szembe nézni bizonyos problémákkal. Érdemes lenne meghallgatnia a partnerét, mert még az is kiderülhet, hogy valóban Ön az, aki többször hibázik. Karrier Munkahelyén adódhat némi káosz, de a hét második felében ismét visszatér a rend. Ugyanakkor a munkahelye tekintetében is azt üzenik a csillagok, hogy felelősségteljes döntéseket hozzon meg. Mindeközben egy-két kollégájával sikerülhet elmélyíteni a kapcsolatát, ami a jövőre nézve nem lesz előnytelen fogás. Végezetül legyen nyitott a várható üzleti lehetőségekre, amelyeknek kifejezetten kedvez ez a hét.