cefre

https://cdn.borsonline.hu/2021/09/TcsR4qSXsxinWCsX5JovWBSMrGLnj81kclXGbEwnHU8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0ZmE0NzJmYTFiNDRlOTZiZDRkZDg0NmZkMTlhYTgy.webp
Aktuális

A Bors segít: így főzzünk házilag minőségi pálinkát!

<p>Pálinkát szinte bárki tud főzni. Az viszont nem mindegy, hogy miben és miből tesszük ezt, hiszen ez nagyban befolyásolja a végeredményt. Igazi magyar nedűt csak megfelelő odafigyeléssel készítsünk.</p>

https://cdn.borsonline.hu/2021/08/VpZV5ET7aB2bgk9lMDRK87dCFP1lDcS1VPwnfE7ae6Y/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FkNGM0NTgzYmU0MDRkMGRiZDVlYjQ3NTUwNmY2ZDc2.webp
Aktuális

Itt a nagy pálinkabiblia: Így főzzön pálinkát sárgabarackból és szilvából!

A házi pálinkafőzés csínját-bínját Gyenesi István pálinkafőző szakmérnök mondta el a Borsnak, aki hétszeres nemzetgyőztes, Magyarország, Kárpát-medence és Európa legjobb párlat díjas nyertese.

https://cdn.borsonline.hu/2019/03/Sv0SUmZg6V0926vFxDTslLSjcvJFiPdW5-CfexolA-A/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M5MzE5OWEzNmFmMDRiOWQ5ZDEwN2I1NjUxZTZiMDg2.webp
Aktuális

Megfulladt a cefretartályban a pálinkafőzde egyik munkása

<p>A jövő héten kell ismét bíróság elé állnia annak a férfinak, akinek a pálinkafőzdéjében meghalt egy munkavállaló még tavaly novemberben. Első fokon már bűnösnek találták halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan...