Celeb

Zsidró Tamás: Féltem, hogy megvakulok!

uv

Létrehozva: 2019.12.24.

Észnél volt Zsidró Tamás, és azonnal segítséget hívott, amikor elhomályosult előtte minden. A kórházban sürgősen megműtötték, mert két helyen is kiszakadt a tartóhártyája.

Komoly pánik tört ki a napokban Zsidró Tamásnál – tudta meg a Bors. A mesterfodrász egyik reggel ugyanis arra ébredt, hogy homályosan lát. Egy másodperc alatt végigfutott rajta a rémület: mi lesz, ha nem láthatja többé imádott fiait, vagy nem hódolhat szeretett hivatásának, a fodrászatnak? A hajszobrász csak a Borsnak beszélt élete legrémisztőbb óráiról, amikor attól rettegett, megvakul.

– Átlagos napnak indult a múlt hét péntek is. Felébredtem, tet­tem-vettem, s arra lettem fi­gyelmes, a jobb szemem vil­lódzik. Először be­tudtam annak, hogy az időváltozást most biz­tos nem a fe­jem, hanem a sze­mem jelzi – kezdte la­punk­nak Zsidró.

– Elindultam a fodrászüzletbe, de beérve már nemcsak vil­- ló­dzott, hanem teljesen elhomályosult a látásom. Na, akkor azért már kicsit megijedtem, mondom, ez itt valami más lesz… Szerencsére egy kedves barátom villámgyorsan intézkedett, és egy óra múlva már egy neves szemész professzor klinikáján, a vizsgálószékben ültem. Rendesen be voltam rezelve, és alig láttam valamit, de a feketeleves még csak ezután jött – emlékezett a sztárfodrász, akit legnagyobb megdöbbenésére rögtön benn is tartottak a kórházban.

Az orvosok ugyanis megállapították, hogy Zsidró jobb szemének tartóhártyái két helyen is kiszakadtak, ami bármikor tovább-, és végül leszakadhat, azon pedig már csak egy kockázatos, többórás szemmű­- tét se­gíthet, ha egyáltalán meg tudják menteni a szeme vilá­gát.

– Bevallom férfiasan, nagyon féltem, hogy megvakulok a jobb szememre, úgyhogy azt csináltam, amit javasoltak: beleegyeztem az azonnali műtétbe. Végül lézerrel úgymond „visszahegesztették” a leszakadt hártyákat, és szerencsémre már aznap otthon lábadozhattam – mondta mára maga mögött hagyva az ijesztő esetet a sztárfodrász, aki sem a látásából, sem a humorérzékéből nem veszített.

– Szóval, ha úgy hagyom, az­után csak aszimmetrikus frizurát vágok – nevetett fel a sztori végén Zsidró, akiben jóked­ve ellenére azért mély nyomot hagyott a váratlan proce­dúra.

– Az ember hajlamos elhin­ni, hogy halhatatlan, vele sem­mi sem történhet. Én alapvetően egy optimista, jó kedélyű pali vagyok, de azért ez az ijedelem elgondolkodtatott. Rettenetes volt belegondolni is, hogy ne adj isten nem láthatom a fiaimat, vagy többé nem foghatok ollót a kezemben – mondta őszintén a hajszobrász, aki a kiváltó okot azonban ma sem tudja.

– Dr. Kiss Huba és prof. Nagy Zoltán Zsolt, az orvosaim azt mondták, valószínűleg megerőltettem magam sport közben, vagy hirtelen túl nagyot emeltem. Ímmel-ámmal eddig is odafigyeltem az egészségemre, de azt hiszem, ez egy komoly intő jel volt, hogy ezután sokkal jobban vigyáznom kell magamra.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162054_auto_resized.jpg
origo.hu

Joe Biden mindent felolvas, újra nagyon kínos helyzetbe került - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714062621
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158463_auto_resized.jpg
vg.hu

Otthon-felújítási program: jönnek a részletek, változnak a feltételek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152286_auto_resized.jpg
ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159641_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris más feleségének vallott szerelmet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja