Zsédáék nem kérnek az MTVA stylistjából

Bár A Dal című műsornak saját divatszakembere van, de nem minden szereplő veszi igénybe a segítségét: Zséda és Tatár Csilla ragaszkodik saját stylistjához. Vesztére.
Bár A Dal című műsornak saját divatszakembere van, de nem minden szereplő veszi igénybe a segítségét: Zséda és Tatár Csilla ragaszkodik saját stylistjához. Vesztére.

Nemcsak A Dal énekeseire, hanem a zsűritagokra és a műsorvezetőkre is szavaznak a nézők. Igaz, nem a műsorban, hanem internetes közösségi oldalakon, ahol a legtöbb vihart Tatár Csilla kinézete kavarja. A műsorvezetőnő közösségi oldalára záporoznak a kritikus bejegyzések: sokak szerint kifejezetten előnytelen ruhákba bújtatják, melyek kövérítik és öregítik.

„Csilla ennél szebbet érdemelt volna. Ez a ruha előnytelen volt neki. Több tíz kilóval mutatja többnek, mint amennyi.” „Néztem a műsort, de sajnos ez a ruha tényleg nem Csillához passzolt. Csodálkoztam is, hogy miért ilyen előnytelent adtak rá.” Ilyen és hasonló hozzászólások tömege születik minden szombat este után, de a jelek szerint a műsorvezetőnőt ez nem zavarja.

– Csilla több mint egy éve dolgozik a saját stylistjával, benne maximálisan megbízik – nyilatkozza a műsorvezetőnőt képviselő sajtóiroda munkatársa, Hullai Krisztina. – Ez a hölgy ismeri a testét, bizalmas viszonyban vannak. Egy szoptatós kismamát pedig, lássuk be, egyáltalán nem könnyű öltöztetni, fontos, hogy gördülékenyen menjen a közös munka.

Pedig Csillának, ahogy A Dal minden résztvevőjének, lenne lehetősége csinosabbnál csinosabb ruhákba bújni, hiszen van egy hivatalos stylist, Kisprumik Ádám. A Bors információi szerint nemcsak Csilla „különcködik”, Zséda sem kér az MTVA által alkalmazott Ádám munkájából, ő is saját tervezővel dolgozik.

– Zséda ruháival kapcsolatban is sok kritika érkezik, de sem ő, sem Csilla nem hallgat senkire, megy a saját feje után – mondja a Borsnak A Dal egyik, névtelenséget kérő munkatársa. – Pedig meghallhatnák végre a kritikákat, elég sokan beszólogatnak nekik. Szerintem az ő érdekük lenne, hogy jól nézzenek ki.