Zimány Linda: jóban vagyunk Jude Law-val

Íme, az igazság arról az esetről, amely három hónapja téma a magyar és a világsajtóban: ma is jóban van egymással Zimány Linda és Jude Law! Telefonon tartják a kapcsolatot, érdeklődnek egymás hogyléte felől. A magyar modell a Borsnak mesélt kalandjáról.
Íme, az igazság arról az esetről, amely három hónapja téma a magyar és a világsajtóban: ma is jóban van egymással Zimány Linda és Jude Law! Telefonon tartják a kapcsolatot, érdeklődnek egymás hogyléte felől. A magyar modell a Borsnak mesélt kalandjáról.

Mi történt Zimány Linda és Jude Law között azon a bizonyos áprilisi éjszakán Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén? Az egész magyar sajtó erre a kérdésre akart választ kapni, de még a külföldi lapok is foglalkoztak a szép magyar lány és a brit színész flörtjével.

Mint ahogy azt már az ­újságok megírták, a Sherlock ­Holmes sztárja erősen ittas állapotban megkörnyékezte egy buliban a glammodellt, amiről egy videofelvétel is készült. Az eset hosszú heteken keresztül beszéd tárgya volt, Linda csupán egyszer, egy televíziós ­interjúban tisztázta a történ­teket, beszámolója alapján nem csókolózott a hírességgel, és külön taxival mentek haza a szórakozóhelyről. A kedélyek azóta csitultak, Linda pedig a Borsnak mesélt kalandjának utóéletéről és Jude Law-hoz fűződő viszonyáról.

–Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy kizárólag kollegiális a viszonyunk, ha barátok nem is, de jó ismerősök lettünk, akik néhanapján még érdeklődnek is a másik hogyléte felől – árulta el a részleteket Linda, aki telefonon, SMS-eken keresztül tartja a kapcsolatot a brit csajozógéppel. Lapunk kérdésére Linda saját tapasz­talata alapján ­elismerte, igaz a szóbeszéd, mely szerint a színész szereti csapni a szelet a szép lányoknak, és nem jön zavarba, ha udvarlásról van szó.

– Rendkívül udvarias és kedves ember, emellett valóban egy igazi brit sármőr, és úgy, ahogy sok millió nő, én is helyes pasinak tartom. A kapcsolatunk azonban sosem volt több munkakapcsolatnál, sem azon az ominózus estén, sem a forgatások alatt vagy után. Az üzenetváltásaink sem szólnak másról, mint a filmről vagy a másik hogylétéről – tette hozzá. Az újabban színészi babérokra is törő modell azt is elmondta, a stábtagok és a főnökeik korántsem kerítettek akkora feneket a történteknek, mint ahogy a sajtóban történt.

– Nagyon profi csapattal dolgozhattam együtt, és ezt az ügyet is a helyén kezelték. Tudták, hogy korábbról ismerjük egymást, és a munkát nem keverjük a ma­gán­élet­tel. Másrészről Jude-ot is jól ismerik, és nem szólnak bele, mit csinál a privát éle­té­ben. Talán még abból sem csináltak volna gondot, ha eset­leg történik köztünk valami – mondta el véleményét.

Nagy tervei vannak

Linda elárulta, a forgatásokra koncentrál: nagy tervei vannak. – Két-három évet adtam magamnak, hogy megvalósítsam a színészethez fűzött álmaimat. Amint visszamegyek Los Angelesbe, elkezdem tanulni a színészkedést, ugyanis a Spy után kaptam még lehetőséget, több castingra is várnak szerencsére. Nincsenek nagyra törő álmaim, tudom, hogy soha nem leszek Julia Roberts, de igyekszem a legtöbbet kihozni magamból.